Namizake
Üye
saoltesekkürler grubumuza da katılablrsn bıdıkla
----------Eklendi @ 15:08:00 ---------- Yazıldı @ 15:07:33 ----------
Maxi Hayvanseverler Grubu - MaxiCep.Com
saoltesekkürler grubumuza da katılablrsn bıdıkla
----------Eklendi @ 15:08:00 ---------- Yazıldı @ 15:07:33 ----------
Maxi Hayvanseverler Grubu - MaxiCep.Com
inanırmısınız bilmem ama ebelemeç oynuyoruz yaw ben onu kovalıyorum o beni kovalıyor valla insan gibi hayvanlar düşünemez diyorlardı bana yalan herşeyi çok iyi düşünüyorlar eskiden çok üzgündüm koltukta oturuyordum geldi yanıma üzülme dermiş gibicisine baktı ve gözleri doldu hayvanın sonra geldi kucamda uyudu hayvanlar insanı çok iyi anlar düşünür kedi köpeği olmayanlar boş boş konusur onlar dusunemez kedi haindir bunlara inanmayın kedi ve köpek insanın en iyi dostudurkedi haindir bunlara inanmayın
Sakin ol Şampiyon.çok güzel bir konu olmuş benimde kedim var bir ara resmini atarım teneke arasıra artislik yapıyorinanırmısınız bilmem ama ebelemeç oynuyoruz yaw ben onu kovalıyorum o beni kovalıyor valla insan gibi hayvanlar düşünemez diyorlardı bana yalan herşeyi çok iyi düşünüyorlar eskiden çok üzgündüm koltukta oturuyordum geldi yanıma üzülme dermiş gibicisine baktı ve gözleri doldu hayvanın sonra geldi kucamda uyudu hayvanlar insanı çok iyi anlar düşünür kedi köpeği olmayanlar boş boş konusur onlar dusunemez kedi haindir bunlara inanmayın kedi ve köpek insanın en iyi dostudur
Sakin ol Şampiyon.
güzel isimköpeğimin adını lahmacun koydum![]()

köpeğimin adını lahmacun koydum![]()
Ben olsam Pakize'yle Vakvaki koyardım