Galaxy S II Voice Talk Uygulaması ( Harika Birşey Bu )

Sponsorlu Bağlantılar

sinan_87

sinan_87

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II Voice Talk Uygulaması ( Harika Birşey Bu )
Arkadaşlar Voice Talk uygulamasının türkçe dil desteği yok maalesef :angry:.. bunun için ne yapılabilir..?

Captain

Üye
internetten HTC_ime klavyesini indirip telefonunuza kurun daha sonra htc_ime ayarlarından voice input-show voice button-for most on english seçeneğini seçin türkçe destekli, siz konuşun telefonunuz yazsın(bunu yaparken internet olması gerekiyor) :oke:(bunu herhangi bir android cep telefonunuzda yapabilirsiniz)

sinan_87

sinan_87

Üye
    Konu Sahibi
hocam dediğinizi yüklememe rağmen olmadı. htc ime ayarlarına erişemiyorum

----------Eklendi @ 12:39:47 ---------- Yazıldı @ 12:01:07 ----------

bir forumda sadece htc cihazlarda çalışır denilmiş.. bu doğru mudur?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim izlediğim bi incelemede vardı. Adam direk konuştu yazdı. Sen nereden aldın telefonu?

Captain

Üye
upload ettiğim dosyayı yükleyin ve ayarlar-dil ve klavye-klavye ayarlarından HTC_ime mod seçin HTC_ime modun hemen altında da ayarları var ona tıklayın voice input-show voice button-for most non english seçin ve mesaj yazma yerine geçin yazdığınız yere bir kaç saniye basılı tutun ve giriş yönteminden HTC_IME mod seçin daha sonra klavyenin sol alt tarafında mikrofon gözükecek ona tıkladıktan sonra gerisini telefona bırakın siz konuşun o yazsın :oke: (not:hemen hemen her android telefona yüklenebilir bu)

sinan_87

sinan_87

Üye
    Konu Sahibi
upload ettiğim dosyayı yükleyin ve ayarlar-dil ve klavye-klavye ayarlarından HTC_ime mod seçin HTC_ime modun hemen altında da ayarları var ona tıklayın voice input-show voice button-for most non english seçin ve mesaj yazma yerine geçin yazdığınız yere bir kaç saniye basılı tutun ve giriş yönteminden HTC_IME mod seçin daha sonra klavyenin sol alt tarafında mikrofon gözükecek ona tıkladıktan sonra gerisini telefona bırakın siz konuşun o yazsın :oke: (not:hemen hemen her android telefona yüklenebilir bu)
ilginiz için teşekkürler ama benim kastettiğim voice talk sesli konuşma programı yani telefona komut verme bölümü ile alakalı.. mesajdan türkçe sesleri yazıya sorunsuz çeviriyor..
alttaki video belki problemi çözmenize yardımcı olur

Captain

Üye
rica ederim tereddüt etmiştim zaten demekki o değilmiş :ehe

Üst Alt