5800 2. , 3. ev ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stiffmeister

Üye
    Konu Sahibi
5800 2. , 3. ev ekranı
sanırım bu özellik samsunglarda falan var galiba ev ekranındayken elinizi sağa sola kaydırınca yeni ekranlar ve o ekranlara eklediğiniz uygulama imleri, yer imleri, arka planları vs çıkıyor sanırım. böyle bir uygulama 5800 için var mı ? varsa nedir ? nerden edinebilirim ? şimdiden teşekkürler.

PureFood

PureFood

Üye
Nokia'da Symbian^3 lerde mevcut.

5800 için mevut bazı CFW lerde. Bunun için CFW yüklemek gerekir,

CFW ise Nokianın C6 yazılımının 5800'a aktarılmış halidir. Kısaca modifiyeli hack. C6 görünmlü 5800 yani. Onu yükleyince de telefonunuz garanti dışında kalıyor.

ozgunb

ozgunb

Üye
spb mobile shell kullanabilirsin. Forumda var.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
spbshell tarzı programlarla da yapabilirsin.mesela ben spb shell yükledim birde S^3 görsel paket attım,normal olarak S^3 e benziyor ama yan çevirince berbat oluyor.en güzeli cfw

'Patron

'Patron

Üye
Doğan gorunumlu şahın yanı :D

• Beğen
Tepkiler: Khenhee ve PhoenixGuard
PureFood

PureFood

Üye
Doğan gorunumlu şahın yanı :D

SBP de fena değil beni bi zamanlar sardı fena değildi bide S^3 Yamasıyla yaptım ikonlar ev ekranı falan çok benzedi ama sonra çakma ya içime sinmedi :D
Aynen :D

s_uzun

s_uzun

Üye
Nokia'da Symbian^3 lerde mevcut.

5800 için mevut bazı CFW lerde. Bunun için CFW yüklemek gerekir,

CFW ise Nokianın C6 yazılımının 5800'a aktarılmış halidir. Kısaca modifiyeli hack. C6 görünmlü 5800 yani. Onu yükleyince de telefonunuz garanti dışında kalıyor.

orjinal yazılımı yükleyince tekrar garanti altına alınıyo telefon bunu biliyosundur zaten mesajlarında da yazarsan daha açıklayıcı olur kişisel olarak 5800ların cfw kullanması taraftarıyım hem garantiden çıkıyomu diye konu açıp duruyolar bunu söylersen onlarda cevap bulmuş olur :ok2::ok2:

SilentOne

SilentOne

Üye
cfw siz 5800 düşünemiyom mi

devil0007

Üye
bnce n-desk süper ben kullanıorum harika bşy tavsiye ederim hiçbişe yüklemene grek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt