nokia x3 mü nokia N73 mü nokia xm serisi ( dısarıya werılen ses olarak kıyaslama)

Sponsorlu Bağlantılar

umut_tr_umut

umut_tr_umut

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3 mü nokia N73 mü nokia xm serisi ( dısarıya werılen ses olarak kıyaslama)
arkadaslar suan bende 6300 war sesınden pek memnun degılım ama x3 almayı planlıyorum fakan dıger telefonlara gore x3 ses olarak nasıl ?:yuru

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N73 Çok iyi ama sadece ses için istiyosan Anycool Telefon konser veriyo.. :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
nfsnihat

nfsnihat

Üye
nokia x3-00 müziği güzel çalıyor. ama arama sesi, mesaj sesi ve alarm sesi (nedenini bilmiyorum) kısık. hiçbir şekilde artmıyor.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Yeni sürümünde inşallah düzeltirler..

danzi53

Üye
Nokia x3-00 çok tatlı bi sesi var şiddetle tavsiye ederim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet Ses çok kaliteli..

nfsnihat

nfsnihat

Üye
FW 8.40 ta sorunlar çözülmüş arkadaşlar. ancak yeni sürümle gelen sorun restart atıyor cihaz ara sıra :hmmm

max110

max110

Üye
anycooll'mu çin malı xS 63002 saatarsan haber ver bizi peder'e alalım geçeen gün bizim takoz'u kullanıyodu yine

yusuf868

yusuf868

Üye
x3 ün sesi daha çok bende kullanıyorum sesi süper ama şarkıdan şarkıya değişiyor nadiren

trabzon61spor

trabzon61spor

Üye
x3 diorum başka bişey demiorum çift hoparlör lü mükkemmel bi ses ben onu kullanıorum ayrıca hepsiburada.com damini hoparlör hediye inanılmaz bir sesi var tavsiye ederim

mustafa0394

Üye
arkadaşlar ben de x3 kullanıom 370 e almıştı abim.haporlorü ile bende ondan aldim satin 300 tl ye.güzel telefon.bir kere ses çıkışı asla tartışılamaz.ses en yüksekte hiç bir cızırtı vs çıkartmiyo.kamera çekimide süper.6 saat video cekebiliyo.ben denemedim ama oyle yaziyor.geri sayim 6 saatten basliyo.şarzindanda çok menmunum.sürekli müzik dinlememe oyun oynamama ragmen 2 gün rahat gidiyor.tel görüşmesi yapmiyorum arayan olmuo :D ama sürekli müzik oyun oynuyorum.çok güzel telefon.n73 alacaktim önce kafayi ona takmiştim.0 ları piyasada yokmuş.2.ele göz dikmişim bende.en aşagi 200 lira.onuda anca sahibinden bulabiliyosun.tel ciler 250 istiyor.etlefonda arıza olur falan diye almadim bende.50 kattim 0 indan x3 alldim ne güzel abim 1 ay kullandı sadece.0dan farki yok yani garantiside war.ben x3 tercih ederim.n73 nasil telefondur bilmem cok arastirma yaptim.çok ağir çalısıyor diyorlar menülerde.0 ı olsaydi ben kesin 0 alcaktim.2 .el de tanidik birinden temiz denk gelmedi.x3 aldim.kısaca anlatim.fotograf çekiyo 3.2 megapiksel.önce pek net çekmiyo çekigin zaman bozuluor.sonra geri düzeliyor.foto yu cekince hmen geri silemiyorsun.foograf işleniyor diyolar 1 dakika falan sonra resim güzelleşiyor.resimi yakinlaştirabiliyoz.çok güzel bir özellik daha önce hiç bir telde görmemişim böyle bisi.yakinlaştikça netleşiyor ve bomba özellik yakinlaştirdigin resimi kaydedebiliyorsun.çok net bir şekilde.istedigin oyunu int den indirip tele atinca calistiriyor.s40 symbian var.ama ben s60 oyunları indirdim.onlari bile calistiriyor.hiç hata vermedi yani.ev ekrani ile saten n73 ü anımsatiyor.ve cok güzel bir özellik daha radyoyu kulaklık takmadan dinleyebiliyoruz.tek bir özelligi eksik fiyatina göre oda flas yok.320 350 arasi bir telefona göre süper bir telefon bence.bu fiyata telefonda wi-fi vs bulamazsiniz zaten.flas olmasi gerekirdi.fakat tek eksik o dedigim gibi.bu telefonda rahatsiz oldugum tek şey telefona yandan falan bakınca ekran karariyor.diyelim bir resim açtik.am karşıdan bakmak gerekiyor.yandan aşagidan vs bakinca yüz tanınmaz hale geliyor kapkara oluyor yüz.tek sorun o.aldigimda cok kafaya takmiştim bu sorunu.bütün x3 lerde varmidir böyle bi sorun bilmiyorum.acaba x3 kullananlar bana yardim edebilirmi.sizdede varmı bu sorun ?

themurat54

themurat54

Üye
Kardeşim bende x3 kullanıyorum ekranında bi sorun yok benimki de öyle ama aslında bence bi sorun sayılmaz bazı telefonların ekranlarında oluyo öyle. aslında daha iyi seni yandan dikizleyen biri msjını okuyamaz baktığın resimleri göremez ;) sen şarj o kadar kurcalamama rağmen 2 gün gidiyo dedin. Şarj doldu deyince hemen çıkarıyomusun yoksa biraz daha şarjda bekletiyomusun. Sanırım 1,5 saat sonra doldu diyo

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
HiÇbİrİsİ
Ne n73 ne x3
Biri tiz werıo,biri ugultulu gelio.at çöpe.
O ka.

--------------- Ekleme ---------------

Tarih -2005-.biz 2 mp auto-focus lu resım çekioz daaaam mı ?
Yaqlasıoz bide ona.bozulmuo ama hea.
Bide onu.küçük,orta,normal bide büyük boyda kaydedioz.
Tarih 2010.nokia daha fotolara yenı yaqlaşıo da kaydedio.
Way bea.
Bide dik çektgmız fotoları yatay yapıoduk.tarıh 2005.
Nokyada dik çekilmis fotoyu yatay yapıosun we cıkıosun. fotoyu bıdaha açıosun. BoMba foto dikey gene.

Captain

Üye
HiÇbİrİsİ
Ne n73 ne x3
Biri tiz werıo,biri ugultulu gelio.at çöpe.
O ka.

--------------- Ekleme ---------------

Tarih -2005-.biz 2 mp auto-focus lu resım çekioz daaaam mı ?
Yaqlasıoz bide ona.bozulmuo ama hea.
Bide onu.küçük,orta,normal bide büyük boyda kaydedioz.
Tarih 2010.nokia daha fotolara yenı yaqlaşıo da kaydedio.
Way bea.
Bide dik çektgmız fotoları yatay yapıoduk.tarıh 2005.
Nokyada dik çekilmis fotoyu yatay yapıosun we cıkıosun. fotoyu bıdaha açıosun. BoMba foto dikey gene.
ya işte Sony Ericsson cu bu adam kaliteyi biliyor :) :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Programla ilgileniyorsan n73 ama yok fotoğrafımı çekerim müziğimi dinlerim diyorsan x3 ... X3 symbian veritabanını desteklemiyor bunun tek dezavantajı bence bu bir symbian hastası olarak bunu diyebilirim...

kaya68100

kaya68100

Üye
(Bence N73) tabi bu ikisi arasında tercih kullanmak istiyorsan.
x3 yaramaz bence.3g si bile yok.Görüntülü konuşmada yok.

keffo

Üye
nokia nın 5630 nasıl sizce iyi bir telefon mu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
nokia nın 5630 nasıl sizce iyi bir telefon mu

Hacı naptın ölü konuyu parmaklamıssın yav.
İyidir gideri var onunda.Bu konuya özel sorduysan sesi güzel 5630'un kaliteli.Ama X3 ve X6 suan piyasadaki en iyi müzik keyfini veriyor.
X3 tavsiye ederim bu konuya bakanlara ses konusunda,ama java bir telefon ve N73'de çok yavas bir model.İki ucu yaglı degenek yani (h)

Üst Alt