yardım lütfen c5-03 ekran özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen c5-03 ekran özelliği
merhaba ben nokia c5-03 almayı düşünüyorum da ekran özelliklerinde dirençli ekran yazıyor bu ne anlama geliyor yani 5800 xm ile aynı ekran özelliğine mi sahip bi de bu telefon nasıl kullanışlı mı ve ya 450 550 tl civarında bundan daha ii telefonlar var mı öneriye açığım şimdiden teşekkürler

baransnmz

Üye
6 gün oldu alalı gayet memnunum bu fiyata bu telefon pes valla. Bir eksiği kamerası ve sybian işletim sistemi.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
peki ekranı nasıl 5800 xm ile aynı mı yani tırnakmatik mi?

nonamex

Üye
Evet ayni, resistiftir.5800 dan sonra C5-03 e gecmenizin pek fark yaratacagini dusunmuyorum

'Patron

'Patron

Üye
dirençli yanı basmatık dostum. ben onerırdım ama 5800 dan pek farkı yok. x10 miniye bak

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
dirençli yanı basmatık dostum. ben onerırdım ama 5800 dan pek farkı yok. x10 miniye bak
önerin için sağol ama ericksson düşünmüyorum samsung ya da nokia alternatifi arıyorum bi de nokia ağustos ayında yeni telefonlar çıkaracak deye duydun acaba beklememin faydası olur mu?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet bekle 550 liraya Nokia N9'un yarısını verirler sanırım :pro:
Sen Galaxy gio,Galaxy fit incele.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
peki patron sen c503ten memnun msn

----------Eklendi @ 18:37:55 ---------- Yazıldı @ 18:04:58 ----------

Evet bekle 550 liraya Nokia N9'un yarısını verirler sanırım :pro:
Sen Galaxy gio,Galaxy fit incele.
kardeşim ben yeni model derken sadece n9 dan bahsetmiyorum aklımda su var su an piyasada olan telefonlar ucuzlar büyük ihtimalle bi de o zamanda c503 ün yerine illaki o segmentte bi tel cıkar onu mu beklesem diyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia yeni ve 550 tl civarında akıllı model çıkartmadı dostum bosuna bekleme.Çıkardıkları bunlar ; C2-02, C2-03 ve C2-06 bunlar senin isini görmez.
Gio yada fit'i incele

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
500 TL Ye Galaxy Gio Ve İdeos X5 Var Bi Bak İstersen AndroidLi :oke:

harun22

harun22

Üye
Kamera önemsizse İdeos x5 önemli ve samsung olmasını istiyorsan Galaxy gio .

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
500 TL Ye Galaxy Gio Ve İdeos X5 Var Bi Bak İstersen AndroidLi :oke:
önerin için teşekkürler bakam bi:D

----------Eklendi 19.07.2011 @ 00:30:44 ---------- Yazıldı 18.07.2011 @ 23:14:12 ----------

yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt