Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cepnetle online oyun oynama
Sponsorlu Bağlantılar
mystiery_
Üye
Konu Sahibi
cepnetle online oyun oynama
sınırsız cepnetle knight oynasak nasıl olur? Çok lag olurmu? Turkcellde oynamıştım lagdan dolayı sadece pk yapamıyordum kasarken sorun olmuyordu
karaofke
Üye
İnternetin hızı 0.1 Mb/s
Çok yavaş yani. Zorlanırsın online oyunlarda.
mystiery_
Üye
Konu Sahibi
knight zaten çok veri transferi yapmıyor saat başı 1mb en fazla yani bağlantı hızı çokta önemli değil bulundugm yerde sadece vodafone 3g var telde 5800xm 3g ile bağlansak hızı 96kbps olsa herhalde 3g bağlantısı edge e göre daha kalitelidir lagın az oldugunu tahmin ediyorum
vodafone hattı aldım net epey hızlı sn de 200kb ı gördü ancak arada bir bekletiyor opera mobile ı indirdim batarya ısındı pc ye bagladıgımda bi fan takarız arkasına
S.c.k.N
Üye
Ya siz ne içtiniz telden kullanılan cepnet le online oyun mu oynanır hahaha hiç güleceğim yoktu yav sizin pc siz farkında olmadan wireless e bağlanıyoda siz mi farkında değilsiniz anlamadım ki
mystiery_
Üye
Konu Sahibi
3120 classic
turkcell
Edge
Knightonline
Cypher
Koxpsuz
63 lvl asas
kastım geçen yaz
xex_687
Üye
güzelmiş bende deneyeyim
AbdulkadirAvan
Üye
Ben çok oynadım şimdi pc alacam aylık cepnet alacam 8 tl sınırsız kim uğraşacak türk telekomla filan