0.facebook tarayıcı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baba cem

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook tarayıcı hatası
arkadaşlar ben nokıa c1-01 kullanıyorum tarayıcımtelefonun orjinal tarayıcısı ama 0.facebooka girince hata veriyo tarayıcınız desteklemiyor diyo orjinal tarayıcıda açıyor diyorlar ama orjinal olduğu halde açmıyor acil yardımınıa ihtiyacım var

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Opera İle Dene Veya Vodafone Kullanıyorsan zero.facebook.com Adresini dene

baba cem

Üye
    Konu Sahibi
Opera İle Dene Veya Vodafone Kullanıyorsan zero.facebook.com Adresini dene

zaten tarayıcı opera olmuyo operada açmıyor işte zero.facebook da açılmıyo bide telefondan facedeyken fotoğraflar-fotoğraf yükle yapıyorum fotoğraf yükletıklayınca karşıma email adresi geliyo telefoda facedeyken resim yüklenilmiyormu

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım sana önerim bir önceki zamanlarda girmiş olduğun çerezlerini bir güzel temizlemen olucak !

jigsaw_54

Üye
yok bu operayla alakalaı bi durum değişik bi yöntemi vardı 1)Menuye Girin
2)Medyaya Girin
3)Müzik Çalara Girin ve seçeneklere basın.
4)Seçeneklerden İndirilenlere Girin
5)İndirilenlerden Adrese Git e Basın
6)rtsp:// Silin
7)0.facebook.com Yazın
8)Girdikten sonra seçeneklerden yer imini kaydet yapın
bundan daha sonra telefonun web/internet (her ne varsa) bölümüne girdiğinizde kayıtlı yer imleri kısmından kolaylıkla bağlanabilirsiniz
yanlız bunu bakarak söylemiyorum sitede bununla alakalı bi konu vardı ordan alıntı yaptım yer imi kaydet bölümünü de aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalıştım bi yanlışlık olursa affedin :)

baba cem

Üye
    Konu Sahibi
yok bu operayla alakalaı bi durum değişik bi yöntemi vardı 1)Menuye Girin
2)Medyaya Girin
3)Müzik Çalara Girin ve seçeneklere basın.
4)Seçeneklerden İndirilenlere Girin
5)İndirilenlerden Adrese Git e Basın
6)rtsp:// Silin
7)0.facebook.com Yazın
8)Girdikten sonra seçeneklerden yer imini kaydet yapın
bundan daha sonra telefonun web/internet (her ne varsa) bölümüne girdiğinizde kayıtlı yer imleri kısmından kolaylıkla bağlanabilirsiniz
yanlız bunu bakarak söylemiyorum sitede bununla alakalı bi konu vardı ordan alıntı yaptım yer imi kaydet bölümünü de aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalıştım bi yanlışlık olursa affedin :)

menüye giriyormm menüde medya diye bişey yok biraz açarmısın menüden medyaya girmeyi medya diye bi dosya yok telde

jigsaw_54

Üye
menüdeki müzik bölümüne girin ozaman cihazınızın içeriğini bilmiyorum müzik çalardan indirilenler kısmını bulun sonrası hemen hemen aynıdır

baba cem

Üye
    Konu Sahibi
menüdeki müzik bölümüne girin ozaman cihazınızın içeriğini bilmiyorum müzik çalardan indirilenler kısmını bulun sonrası hemen hemen aynıdır

arkadaşımbirincisi menüde medya diye bişey yok ikincisi müziğe girince indirilenler diye bişey yazmıyo sen eminmisin böke şey yazdıpına benbulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...