E7-c7-x6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
E7-c7-x6
arkadaslar E7 C7 X6 bunlardan birisini almayı düşününüyorum ama son zamanlarda askerde olugumdan pek takip edemedm sizin düşünceleriniz ne ? veya öneriniz bunlar dışında

52mrt1905

Üye
x6 tıyı geç eskide kaldı tasarım ve incel,k istiyorsan c7 kamerası çok iyi olsun isiyosan n8 ekranı büyük klavyali olsun istiyosan e7 al telefonların diğer özelliklerine buradan bakabilirsin sayfamızı beğenirsen sevinirim

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
tasarım incelik önemli tabi ama tabi performans bakımından c7 önerylr genelde amd telefonculara ne kadar güvenilir muamma :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
oha performans arasından c7 mi ahah :d: n8 gibi cihazların kasmadığı oyunlarda c7 ölüyor kasılmaktan :D bkz. Gameloft'un bi golf oyunu vardı işte o.

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
oha performans arasından c7 mi ahah :d: n8 gibi cihazların kasmadığı oyunlarda c7 ölüyor kasılmaktan :D bkz. Gameloft'un bi golf oyunu vardı işte o.

Bilgm olmadgı için yardım alıyorum sizlerden :)

SilentOne

SilentOne

Üye
e7 dede önde kamera yoktu dimi

'Patron

'Patron

Üye
e7 al dostum

nalcam22

nalcam22

Üye
hicbirini alma pişman olursun:nono:

McCeNe

Üye
bence hiç birini alma. symbian bir cihaza vereceğin parayla rahatlıkla android iştelim sistemli bir smartphone alabilirsin. mesela lg optimus black kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. kendisine biçilen fiyatı fazlasıyla hak ediyor. aynı özellikteki cihazlar kat kat pahalıya satılıyor.

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
bence hiç birini alma. symbian bir cihaza vereceğin parayla rahatlıkla android iştelim sistemli bir smartphone alabilirsin. mesela lg optimus black kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. kendisine biçilen fiyatı fazlasıyla hak ediyor. aynı özellikteki cihazlar kat kat pahalıya satılıyor.

2 gündür yaptğm araştrma ve szlerin yorumlarınızdan sonra optmus alcam ilk frsatta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt