Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vodafondan türkcelle geçiş
Sponsorlu Bağlantılar
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
vodafondan türkcelle geçiş
merhabalar ben turkcell liyim ama internet paketlerş çok pahalı bu yüzden vodafona geçeceğim ama ne yapmam gerekiyo ne yapacağım hiç bilmiyorum yardım acill lütfen
merhabalar ben turkcell liyim ama internet paketlerş çok pahalı bu yüzden vodafona geçeceğim ama ne yapmam gerekiyo ne yapacağım hiç bilmiyorum yardım acill lütfen
gideceksin vodafone bayine en geç 1 hafta içinde vodafoneli olmuş olursun. Kimliğini yanına almayı unutma
McCeNe
Üye
benden sana tavsiye internet için geçiyorsan geçme vodafone'a. berbat ötesi durumdalar. en çekmesi gereken yerde çekmiyor 3g. biraz pahalı ama turkcell daha iyi bu konuda.
eurowision
Üye
Eğer beğenmezsen bir kaç gün içinde yine eski operatörüne dönebilirsin. Denemeni tavsiye ediyorum. Numara taşımak için herhangi bir Vodafone bayisine kimliğin ile müracat et. Hiçbir ücret ödemeden 1 hafta içinde vodafon'lu olursun.
benden sana tavsiye internet için geçiyorsan geçme vodafone'a. berbat ötesi durumdalar. en çekmesi gereken yerde çekmiyor 3g. biraz pahalı ama turkcell daha iyi bu konuda.
KESİNLİKLE ben yaptım o hatayı sen yapma arkadaşım... Vodafone ucuz diye geçtim, turkcell ile 200 lira gelen faturalarım oldu 300 lira, hesap hatası yapmışmışlar 2 3 kere üst üste düzeltemediler hala beklemekteyim 2 aydır felan durum düzelsin diye...
nesto3
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]internet için geçiyorsan vadofone iyi ama her yerde cekmiyor... Konunun ismi yanlış olmus. Türkcellden Vodafoneye geçiş olacaktı..[/SIZE][/COLOR]