Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şurdan uygun surucuyu yukleyip birde oyle acmayı dene

QUANTA 30EA ANAKART
AMD Turion 64x2 2.00 GHZ
2 GB DDR2 667 MHz RAM
Nvidia 7000M 64 MB Grafik kartı
Vista Home Premium
HP COMPAQ PRESARIO F780-ET LAPTOP...

İşlemci : AMD Athlon II X3 445 Processor ( 3 CPU's) 3.1 GHz
Ram : 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM
Ekran : NVIDIA GeForce 9500 GT 1 GB ( 128 Bit )
Anakart : MSİ GF615m-p33
HDD : 500 GB ( 7200 rpm )
İşletim Sistemi : Windows 7 Professional ( 32 Bit )

Atı Radeon X1200 series (Mıcrosoft Corporation-WDDM) Çok kötü sanırım.

Ram e takviye yapmayı düşünüyorum , fakat şu ana kadar Win7 de herhangi bir güncel oyunda problem yaşamadım..
beyler metro 2033 dediniz 8 GB ram dediniz
ama benim pc 2 GB ram le sorunsuz kasmadan oynanıyor
orta derece kalite ile tık demiyor pc ?

işlemci iyi sayılır
ama raminiz az kalmış çünkü ekran kartınız paylaşımlı 64mb ı ramden çalıyor buda performansı etkiliyor. Raminizi arttırsanız daha çok performans alırsınız 4gb destekliyorsa 2gb daha alıp 4gb yapın. Ekran kartı çok kötü internet ofis programları içindir oyun için değildir vista en kötü işletim sistemidir çok ağır çalışır ve çok ram yer raminizi 4gb yapın ve windows 7 kurarsanız baya bir performansta artış yaşarsınız
----------Eklendi @ 02:27:23 ---------- Yazıldı @ 02:15:50 ----------
Yorum için teşekürler. Bu bilgisayarımı oyun için kullanmıyorum zaten oyun yüklü değil hiç internette gezmek için işimi görüyor. Windows 7 istedim ama sonra vazgeçtim Vista Home Premıum lisanslı ya 7 kaçak olcak o yüzden üzüldüm ailecek vazgeçtik formattan. 4 gb destekliyor mu bilmiyorum ancak Mayıs 2008 de aldım bu pc yi ve yavaş yavaş başladı galiba teklemeye...
Fan çok ses çıkarıyordu ısınıyordu, çok ısınmadan bi süre sonra bi baktık kapanıyor. Değiştirdik şimdi tertemiz oldu, Ancak ram ekleme şansım olmaz sanırım bilgisayar miladını dolduruyor gibi, Vistadan memnunum sorun yok işlemci ve Ramim fena olmadığı için ama W7 olsa daha da uçar bu makina...
Ram az kalmış ama yetiyor böylede her sorunuyla ilgileniyoum açılışta ekstradan çalışan program neredeyse yok, Aero dakapalı tamamen klasik temada kullanıyorum, tasarruf yapıyorum artık hep ..
bendeki laptop daha eski 2006-2007 olması lazım
değiştiricemde peder almıyor işte
4gb ram destekleyebilir belki
pek emin değilim ama vistadan kurtulunda bir an önce 
windows 7 yükleyip yapıp orjinal yapabilirsiniz bence bir sorun çıkıcağını sanmıyorumbendeki laptop daha eski 2006-2007 olması lazım
değiştiricemde peder almıyor işte
4gb ram destekleyebilir belki
pek emin değilim ama vistadan kurtulunda bir an önce
![]()

Ultimate yükleyince Aero açıkken sorun çıkarmasın bide.
Kurtulmak lazım ama...
Bu sene lise bitsin staj sonunda adam akıllı laptop istiyorum düştü laptoplar da ya i4 430 işlemcili ya da i7-720 falan 4 ya da 6 gb lık oyun oynayamıyorum hiç. Bu pc'de COD 1 , COD UO, PES 5, NBA LIVE 07 lerle takıldım hep
4 GB Ram yaptık diyelim, 7 de yaptık, ama 7nin en az grafik kartı öngörülen 128 olarak diyor (Aero için vs.) Bendeki 64Ultimate yükleyince Aero açıkken sorun çıkarmasın bide.
![]()

evet anladım dostum en iyisi adam gibi bir laptop almak 1.440tl ye bile i7 2630qm gt540m exper notebook var fiyatına göre gerçekten çok avantajlı..![]()
Ya iyi de ben de markaya güvenemiyorum Exper, hele Casper, CHIP'te yerden yere vuruluyor hep...
Servisleri berbatmış, HP falan var da onlar da uçuk biraz dostum ya...

Intel Atom N270 çift çekirdek 1.6 Ghz işlemci
1 GB Ram
64 MB Intel GMA 950 Ekran kartı
130 GB HDD
Facebooktaki flash oyunlarda bile kasıyor![]()
çalışması mucize
yeni laptop alın derim yada netbook fiyatlar ucuzladı
bazen aşırı yüklemeden dolayı kapanıyor
facebooktaki flash oyunlarını bile kasıyor.
masanın altına koydum ağ - ekran - hoparlör - klavye - mouse ve adaptörünü takınca masaüstü niyetine kullanıyorum 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu laptobu tavsiye ederim tam bir canavar
dostum casperdan uzak durda aman exper yine iyi bir marka kaliteli cihazlar üretmeye başladı![]()

internet için ideal bir minibookbir minibook olarak son gücüyle çalışmaktabazen aşırı yüklemeden dolayı kapanıyor
facebooktaki flash oyunlarını bile kasıyor.
zaten masaüstü pc min anakartı arızalı olduğu için yeni pc alana kadar bunla idare edeceğimmasanın altına koydum ağ - ekran - hoparlör - klavye - mouse ve adaptörünü takınca masaüstü niyetine kullanıyorum
![]()

genelde hepsinde home premium koyuyorlar ama sorunsuz çalışıyor home basic olanlar sorun çıkartıyor genelde hiç ultimate kuran görmedim varda 2.000 in üzerindeki notebooklara koyuyorlar
Yalnız çok iyiymiş ama insan Ultimate koyar yazık![]()

genelde hepsinde home premium koyuyorlar ama sorunsuz çalışıyor home basic olanlar sorun çıkartıyor genelde hiç ultimate kuran görmedim varda 2.000 in üzerindeki notebooklara koyuyorlar![]()

basic alınmamalı.
duvar kağıdını bile değiştirmiyor