Pc sistem.

Sponsorlu Bağlantılar

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Atı Radeon X1200 series (Mıcrosoft Corporation-WDDM) Çok kötü sanırım.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
beyler metro 2033 dediniz 8 GB ram dediniz

ama benim pc 2 GB ram le sorunsuz kasmadan oynanıyor
orta derece kalite ile tık demiyor pc ?

PureFood

PureFood

Üye
QUANTA 30EA ANAKART
AMD Turion 64x2 2.00 GHZ
2 GB DDR2 667 MHz RAM
Nvidia 7000M 64 MB Grafik kartı
Vista Home Premium
HP COMPAQ PRESARIO F780-ET LAPTOP...

MeLih_061

MeLih_061

Üye
İşlemci : AMD Athlon II X3 445 Processor ( 3 CPU's) 3.1 GHz

Ram : 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM

Ekran : NVIDIA GeForce 9500 GT 1 GB ( 128 Bit )

Anakart : MSİ GF615m-p33

HDD : 500 GB ( 7200 rpm )

İşletim Sistemi : Windows 7 Professional ( 32 Bit )

futbol123

futbol123

Üye
QUANTA 30EA ANAKART
AMD Turion 64x2 2.00 GHZ
2 GB DDR2 667 MHz RAM
Nvidia 7000M 64 MB Grafik kartı
Vista Home Premium
HP COMPAQ PRESARIO F780-ET LAPTOP...

işlemci iyi sayılır :oke:
ama raminiz az kalmış çünkü ekran kartınız paylaşımlı 64mb ı ramden çalıyor buda performansı etkiliyor. Raminizi arttırsanız daha çok performans alırsınız 4gb destekliyorsa 2gb daha alıp 4gb yapın. Ekran kartı çok kötü internet ofis programları içindir oyun için değildir vista en kötü işletim sistemidir çok ağır çalışır ve çok ram yer raminizi 4gb yapın ve windows 7 kurarsanız baya bir performansta artış yaşarsınız :good:

----------Eklendi @ 02:27:23 ---------- Yazıldı @ 02:15:50 ----------

İşlemci : AMD Athlon II X3 445 Processor ( 3 CPU's) 3.1 GHz

Ram : 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM

Ekran : NVIDIA GeForce 9500 GT 1 GB ( 128 Bit )

Anakart : MSİ GF615m-p33

HDD : 500 GB ( 7200 rpm )

İşletim Sistemi : Windows 7 Professional ( 32 Bit )

işlemciniz iyi ekran kartınız iyi hdd iyi ama bu sisteminize 2gb ram az kalmış raminize 2gb daha ram eklerseniz performansı 2 kat daha çok artıcaktır windows 7 boşta 1.5gb ram yiyor güncel oyunlar bile 2gb ram istiyor ama yetersiz size tavsiyem 2gb ram daha alın 64bit win7 kurun performansı gözle görülür şekilde farkediceksiniz başlangıçta oyun açma hızında internet hızında kısaca tüm performansı etkiliyor :good:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Ram e takviye yapmayı düşünüyorum , fakat şu ana kadar Win7 de herhangi bir güncel oyunda problem yaşamadım..

futbol123

futbol123

Üye
Atı Radeon X1200 series (Mıcrosoft Corporation-WDDM) Çok kötü sanırım.

evet kötü bir kart ama internet için idealdir :good:

----------Eklendi @ 13:26:36 ---------- Yazıldı @ 13:25:21 ----------

Ram e takviye yapmayı düşünüyorum , fakat şu ana kadar Win7 de herhangi bir güncel oyunda problem yaşamadım..

melih ramini 4gb yaparsanız oyunların performansı daha çok artıcaktır mesela gta4 e 2gb ram az kasma sorunları olabiliyor en az 3gb ram gerekiyor

----------Eklendi @ 13:28:35 ---------- Yazıldı @ 13:26:36 ----------

beyler metro 2033 dediniz 8 GB ram dediniz

ama benim pc 2 GB ram le sorunsuz kasmadan oynanıyor
orta derece kalite ile tık demiyor pc ?

dostum minimum ram 1gb önerilen ram 2gb ama sorunsuz oynamak istiyorsanız optimum da 8gb ram istiyor..:good:

PureFood

PureFood

Üye
işlemci iyi sayılır :oke:
ama raminiz az kalmış çünkü ekran kartınız paylaşımlı 64mb ı ramden çalıyor buda performansı etkiliyor. Raminizi arttırsanız daha çok performans alırsınız 4gb destekliyorsa 2gb daha alıp 4gb yapın. Ekran kartı çok kötü internet ofis programları içindir oyun için değildir vista en kötü işletim sistemidir çok ağır çalışır ve çok ram yer raminizi 4gb yapın ve windows 7 kurarsanız baya bir performansta artış yaşarsınız :good:

----------Eklendi @ 02:27:23 ---------- Yazıldı @ 02:15:50 ----------

Yorum için teşekürler. Bu bilgisayarımı oyun için kullanmıyorum zaten oyun yüklü değil hiç internette gezmek için işimi görüyor. Windows 7 istedim ama sonra vazgeçtim Vista Home Premıum lisanslı ya 7 kaçak olcak o yüzden üzüldüm ailecek vazgeçtik formattan. 4 gb destekliyor mu bilmiyorum ancak Mayıs 2008 de aldım bu pc yi ve yavaş yavaş başladı galiba teklemeye...
Fan çok ses çıkarıyordu ısınıyordu, çok ısınmadan bi süre sonra bi baktık kapanıyor. Değiştirdik şimdi tertemiz oldu, Ancak ram ekleme şansım olmaz sanırım bilgisayar miladını dolduruyor gibi, Vistadan memnunum sorun yok işlemci ve Ramim fena olmadığı için ama W7 olsa daha da uçar bu makina...
Ram az kalmış ama yetiyor böylede her sorunuyla ilgileniyoum açılışta ekstradan çalışan program neredeyse yok, Aero dakapalı tamamen klasik temada kullanıyorum, tasarruf yapıyorum artık hep ..

futbol123

futbol123

Üye

Yorum için teşekürler. Bu bilgisayarımı oyun için kullanmıyorum zaten oyun yüklü değil hiç internette gezmek için işimi görüyor. Windows 7 istedim ama sonra vazgeçtim Vista Home Premıum lisanslı ya 7 kaçak olcak o yüzden üzüldüm ailecek vazgeçtik formattan. 4 gb destekliyor mu bilmiyorum ancak Mayıs 2008 de aldım bu pc yi ve yavaş yavaş başladı galiba teklemeye...
Fan çok ses çıkarıyordu ısınıyordu, çok ısınmadan bi süre sonra bi baktık kapanıyor. Değiştirdik şimdi tertemiz oldu, Ancak ram ekleme şansım olmaz sanırım bilgisayar miladını dolduruyor gibi, Vistadan memnunum sorun yok işlemci ve Ramim fena olmadığı için ama W7 olsa daha da uçar bu makina...
Ram az kalmış ama yetiyor böylede her sorunuyla ilgileniyoum açılışta ekstradan çalışan program neredeyse yok, Aero dakapalı tamamen klasik temada kullanıyorum, tasarruf yapıyorum artık hep ..

windows 7 yükleyip yapıp orjinal yapabilirsiniz bence bir sorun çıkıcağını sanmıyorum :good: bendeki laptop daha eski 2006-2007 olması lazım :ehe değiştiricemde peder almıyor işte :ehe 4gb ram destekleyebilir belki :hmmm pek emin değilim ama vistadan kurtulunda bir an önce :good:

----------Eklendi @ 13:58:48 ---------- Yazıldı @ 13:54:52 ----------

crak ile orjinal yapabilirsiniz

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
windows 7 yükleyip yapıp orjinal yapabilirsiniz bence bir sorun çıkıcağını sanmıyorum :good: bendeki laptop daha eski 2006-2007 olması lazım :ehe değiştiricemde peder almıyor işte :ehe 4gb ram destekleyebilir belki :hmmm pek emin değilim ama vistadan kurtulunda bir an önce :good:

Kurtulmak lazım ama...
Bu sene lise bitsin staj sonunda adam akıllı laptop istiyorum düştü laptoplar da ya i5 430 işlemcili ya da i7-720 falan 4 ya da 6 gb ramli istiyorum. oyun oynayamıyorum hiç. Bu pc'de COD 1 , COD UO, PES 5, NBA LIVE 07 lerle takıldım hep :(

4 GB Ram yaptık diyelim, 7 de yaptık, ama 7nin en az grafik kartı öngörülen 128 olarak diyor (Aero için vs.) Bendeki 64 :hmmm Ultimate yükleyince Aero açıkken sorun çıkarmasın bide.:hmmm

futbol123

futbol123

Üye

Kurtulmak lazım ama...
Bu sene lise bitsin staj sonunda adam akıllı laptop istiyorum düştü laptoplar da ya i4 430 işlemcili ya da i7-720 falan 4 ya da 6 gb lık oyun oynayamıyorum hiç. Bu pc'de COD 1 , COD UO, PES 5, NBA LIVE 07 lerle takıldım hep :(

4 GB Ram yaptık diyelim, 7 de yaptık, ama 7nin en az grafik kartı öngörülen 128 olarak diyor (Aero için vs.) Bendeki 64 :hmmm Ultimate yükleyince Aero açıkken sorun çıkarmasın bide.:hmmm

evet anladım dostum en iyisi adam gibi bir laptop almak 1.440tl ye bile i7 2630qm gt540m exper notebook var fiyatına göre gerçekten çok avantajlı..:oke:

PureFood

PureFood

Üye
evet anladım dostum en iyisi adam gibi bir laptop almak 1.440tl ye bile i7 2630qm gt540m exper notebook var fiyatına göre gerçekten çok avantajlı..:oke:

Ya iyi de ben de markaya güvenemiyorum Exper, hele Casper, CHIP'te yerden yere vuruluyor hep...
Servisleri berbatmış, HP falan var da onlar da uçuk biraz dostum ya...

futbol123

futbol123

Üye

Ya iyi de ben de markaya güvenemiyorum Exper, hele Casper, CHIP'te yerden yere vuruluyor hep...
Servisleri berbatmış, HP falan var da onlar da uçuk biraz dostum ya...
bu laptobu tavsiye ederim tam bir canavar
dostum casperdan uzak durda aman exper yine iyi bir marka kaliteli cihazlar üretmeye başladı:good:

• Beğen
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Intel Atom N270 çift çekirdek 1.6 Ghz işlemci
1 GB Ram
64 MB Intel GMA 950 Ekran kartı
130 GB HDD

Facebooktaki flash oyunlarda bile kasıyor :D

• Beğen
Tepkiler: krazy
futbol123

futbol123

Üye
Intel Atom N270 çift çekirdek 1.6 Ghz işlemci
1 GB Ram
64 MB Intel GMA 950 Ekran kartı
130 GB HDD

Facebooktaki flash oyunlarda bile kasıyor :D

işlemci kötü ekran kartı kötü ram az :D çalışması mucize :D yeni laptop alın derim yada netbook fiyatlar ucuzladı

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bir minibook olarak son gücüyle çalışmakta :D bazen aşırı yüklemeden dolayı kapanıyor :D facebooktaki flash oyunlarını bile kasıyor.

zaten masaüstü pc min anakartı arızalı olduğu için yeni pc alana kadar bunla idare edeceğim :D masanın altına koydum ağ - ekran - hoparlör - klavye - mouse ve adaptörünü takınca masaüstü niyetine kullanıyorum :D

PureFood

PureFood

Üye
bu laptobu tavsiye ederim tam bir canavar
dostum casperdan uzak durda aman exper yine iyi bir marka kaliteli cihazlar üretmeye başladı:good:

Yalnız çok iyiymiş ama insan Ultimate koyar yazık :off:

futbol123

futbol123

Üye
bir minibook olarak son gücüyle çalışmakta :D bazen aşırı yüklemeden dolayı kapanıyor :D facebooktaki flash oyunlarını bile kasıyor.

zaten masaüstü pc min anakartı arızalı olduğu için yeni pc alana kadar bunla idare edeceğim :D masanın altına koydum ağ - ekran - hoparlör - klavye - mouse ve adaptörünü takınca masaüstü niyetine kullanıyorum :D
internet için ideal bir minibook:ehe

----------Eklendi @ 16:02:59 ---------- Yazıldı @ 16:00:32 ----------

Yalnız çok iyiymiş ama insan Ultimate koyar yazık :off:
genelde hepsinde home premium koyuyorlar ama sorunsuz çalışıyor home basic olanlar sorun çıkartıyor genelde hiç ultimate kuran görmedim varda 2.000 in üzerindeki notebooklara koyuyorlar :good:

PureFood

PureFood

Üye

genelde hepsinde home premium koyuyorlar ama sorunsuz çalışıyor home basic olanlar sorun çıkartıyor genelde hiç ultimate kuran görmedim varda 2.000 in üzerindeki notebooklara koyuyorlar :good:

3.000 TL'liklere falan koyuyorlar falan evet ama o kadar özellikli laptop almışsın kralını Ultimate olmazsa koyar adama ya.:ah

Home basic te çok fıs ya aero yok :nono: basic alınmamalı.

ama en kıyağı starter :naughty: duvar kağıdını bile değiştirmiyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt