Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@maxicep.com uzantılı msn olsa fenamı olur?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan
Üye
Konu Sahibi
@maxicep.com uzantılı msn olsa fenamı olur?
yaa çoğu forumda mevcut olan bu uygulama maxiceptede olsa olmamı acep ?
2009 da uye olduğumda tek amacım 6600ıma oyun ve program yüklemekti uyelik avatar imza falan bilmezdim hacı o oyunu ındırmek yeterdı bana Bu sene tekrar uyelığımı aktıf ettım.baktım ortam çok iyi gerçekten .şimdi hergun maxicepteyım burda biçok kişiyle tanışdım(sanal olarak tabi) .gerçekten ço güzel iyiki burdayım iyiki maxicepliyim hakkatten eniyi Mobil Yaşam Forumu burası Ayrıca burası benım ılk forumum baska bole aktıf olduğum hiçbi forum yok.Bu ortamı oluşturanlara çok teşekkur ederim
Ayrıca lütfen Oğuz ve Tuba ya yazdığım seylere karışıpdurma çok yakın dostlarım onlar şaka olduğunu anlarlar.
By_GaBLiN
Üye
Olabilir
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Böyle bir webmail sistemimiz vardı.Çok gelişmiş bir şekildeydi hem de.Ve sadece yöneticilere verilirdi.
Şu an sistem devre dışı.Sadece maille birlikte çalışan Messenger adresi var maxicep.com uzantılı..
Böyle bir webmail sistemimiz vardı.Çok gelişmiş bir şekildeydi hem de.Ve sadece yöneticilere verilirdi.
Şu an sistem devre dışı.Sadece maille birlikte çalışan Messenger adresi var maxicep.com uzantılı..