Çarşı Trabzonspor'u şampiyon ilan etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

bak ben bu konuyu pek takıp etmedım ve oyuzden tartısmalardan hep uzak kaldım yoksa emınn ol
bu konu ya yazardım
mantıklımı sence bu olanlar maden şike yok bu adamı nıye attılar hapse olaylar faklı ıslıyo alı anlayın artık .çarşıda cok guzel bişey yapmıs kupa hakedenındır sızın dıyıl

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hak eden diyorsun , Trabzonspor klubü başkanı da içeri atıldı ... Onlar da şike yapmış ...
Nasıl hak edenin oluyor ...:ehe

Trabzon hak ediyor , Fenerbahçe değil öyle mi ? Mantığa bakar mısınız ? :ehe

pelın_

ali sennle tartısmıycam cnm :)
bız böle dusunuyoruz o kupa sızın hakkınz dıyıl okadar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kimin hakkı onuda söyle bari ...:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şu bi gerçek ki öncelıkle beşktaş gözaltna alınmadı davet edildi ifade vermek için.ama bugun herkesi sorgudan gecrme kararı aldkları ıcn aynı muamele yanı gözaltna alnma işlemlerı yapldı.ha peline katılyrm ordada aziz yldrm olayı gbı bi hapis boyutu yok ifade verme var.ve yne söyluyorum aynı durum beşktaşa olsa tayfur bşkanı cok sevmeme ragmen ceksn derm.olan taraftara olur.tpkı fb olayndakı gbı.basnza gelen olay üzücü ama tum futbol şuan soruştrmada.beşiktaşm şuan temz umarm böyle de kalır

----------Eklendi @ 17:01:18 ---------- Yazıldı @ 16:59:48 ----------

kimin hakedp ettği knusu da yorumsuz..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hiçbir klub temiz değildir ...
Hele ki 4 büyüktür denilen takımlar ... Trilyonların döndüğü bir piyasa da , kesinlikle pislikler döner ...
Ben suç un tek tarafta aranmasına karşıyım ...

pelın_

şu bi gerçek ki öncelıkle beşktaş gözaltna alınmadı davet edildi ifade vermek için.ama bugun herkesi sorgudan gecrme kararı aldkları ıcn aynı muamele yanı gözaltna alnma işlemlerı yapldı.ha peline katılyrm ordada aziz yldrm olayı gbı bi hapis boyutu yok ifade verme var.ve yne söyluyorum aynı durum beşktaşa olsa tayfur bşkanı cok sevmeme ragmen ceksn derm.olan taraftara olur.tpkı fb olayndakı gbı.basnza gelen olay üzücü ama tum futbol şuan soruştrmada.beşiktaşm şuan temz umarm böyle de kalır
haklısın cnm:D ama bunu alıye anlatmak bıraz zor sadece alı dıyıl butun fb tarftarına
sunuda solemeden gecemıycem daha ne ispat ıstıyosunuz fotoraflar çarşaf çarşaf ortada be

fireman87

fireman87

Üye
Hele ki 4 büyüktür denilen takımlar ... Trilyonların döndüğü bir piyasa da , kesinlikle pislikler döner ...

O yüzden metris'te aziz yıldırım yatıyor değimi ? Belkide herkesin suçunu ona yıkmışlardır ha ne derisn ? :pro:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
gs'yi karıştırmayın

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Dolgore; sen beni güldürdün Allahta seni güldursun haha:D

61semih

61semih

Üye

tabiki para varsa pislik vardır ama bunun en aza ınmesı lazın artık cıvıtmışlardı..gecenlerde sızde yaptınız dıyen kısılere bır lafım vardı yınelıyorum.sızın başkanınız metrıste ranza kavgası yaparken bızım başkanımız jakuzı keyfı yapıyor :oke: ayrıca iddalar ''yapmaya calısmıs''idi yanı başarılı olmamıs alınan 82 puan gerçek alınteri ;)
bu olayın fb lılerın gazı alınması amacıyla yapıldıgı aşikardı zaten,hak ta terını buldu serbest bırakıldı yonetıcı ve başkanımız.işin tuhafı şu fb ılk yarında cok kotu bır performans sergıledı ama nedense ıkıncı yarı uçtu resmen bır tutarsızlık oldugu kesın.kadro aynı herşey aynı ama anormal bır performans artısı bız ıse ılk yarı 42 ıkıncı yarı 40 puan topladık yanı gecen sene senol guneş ın geldıgınden berıki çıkışımız aynen devam etti

greenmile

greenmile

Üye
asıl sizinki anormal bir performans kaç maçı son anlarda kazandınız onu bi söyle,sizin 82 puan ne kadar alın teriyse bizimki de o kadar alınteri.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
61semih

61semih

Üye
asıl sizinki anormal bir performans kaç maçı son anlarda kazandınız onu bi söyle,sizin 82 puan ne kadar alın teriyse bizimki de o kadar alınteri.

tabi canım belli satın aldıgınız kalecı metriste :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
bossy

bossy

Üye
çarşının kafasına kupa düşmüş anlaşılan :d:

pek bi tuhaf davranıyorlar bu aralar :d:

• Beğen
Tepkiler: Samsun55''
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
çekememezlik yapmayalım ne zaman ultraslanın ve gfbnin örnek bi davranışını gördük

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
'Davut

'Davut

Üye
Çarşı'yı Alınlarından Öpüyorum... Trabzonspor uda kutluyorum...

:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...