5800 hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
5800 hakkında bilgi
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır 5800 kullanıyorum. Telefondan genel olarak memnunum formuda yakından takip etmeye çalışıyorum. Benim sorunum telefona program atamıyorum. Sertifika hatası v.s hatalar veriyor. Formda birsürü başlık var yok telefon hackle yok sertifika yükle bir türlü kafam basmadı. Yokmu bu işlerin kolay ve yeni başlayanlar için yöntemi? Sizlerden bilgi bekliyorum.

uribaju

uribaju

Üye
telefonu hacklemen gerek

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Opda Dan Veya Diğer Sitelerden Sertifika Alacan

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hacklemek mi daha iyi sertifikamı?

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
hiçbirşey bilmeyen ben nasıl hacklerim telefonu? Zaten ilk mesajımda da kolay anlaşabilir nasıl hallederim hak işini? :)

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
sayın uribaju formda aramam mı aradım birsürü sonuç çıktı ama birtürlü anlamadım. Anlasaydım zaten tekrar konu açıp milleti meşkul etmezdim!

uribaju

uribaju

Üye
sayın uribaju formda aramam mı aradım birsürü sonuç çıktı ama birtürlü anlamadım. Anlasaydım zaten tekrar konu açıp milleti meşkul etmezdim!
ozaman ben sana gösteriyim burdan c6 cfw leri var gerekli anlatım da mevcut burdan yapabilirsin.Cfw yi attığında sistemin otomatik installserverli yani hackli olur:oke:
S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
buradan 5800 uyumlu olanı bulup telefona atacağım doğrumu anladım?

tatula38

tatula38

Üye
bak mtanis bence en kolayi hackit diye bi program forumda da olmasi lazim sen onu dene bence

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
buradan 5800 uyumlu olanı bulup telefona atacağım doğrumu anladım?

mtanis

Üye
    Konu Sahibi

evet telefona atmayacaksın telefonu flashlayacaksın:oke:

ben daha hangisinin benim telefona uygun olduğunu bile bulamadım :vur
ya çok zor bir iş yada bende bir anormallik var ?

----------Eklendi @ 17:31:42 ---------- Yazıldı @ 16:31:42 ----------

arkadaşlar ben çözemedim bu işi? gerçekten zormuş. telefonu hackleyemedim hatta hangi dosya uygun hangi programla bu iş oluyor onu bile bulamadım.

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

Önce burdan JAF programını indir kur.

S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü

Buradan bir Firmware seç 5800 için eğer nasıl bişi istediğini yazarsan neye önem verdiğini sana fw de yardımcı olurum.

http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

burada yine jaf ın kullanımı var oradaki adımları uygulayacaksın.

Takıldığın yerde sor :good:

ben sadece telefonu kırıp yazılım yüklemek istiyorum. örneğin ofis programları. bunun yanında oyun falan.

----------Eklendi @ 19:33:37 ---------- Yazıldı @ 19:29:58 ----------

ALpWaR24 ayrıca JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM) da verilen linkler malesef gitmiş.

mtanis

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar son olarak yukardak mesajda takıldım kaldım. Benim isteğim telefona rahatlıkla program kurabilmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt