Lütfen yardım notebook alacam ? Kimse yokmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmeall

kmeall

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım notebook alacam ? Kimse yokmu ?
:hmmmHP Pavilion DV6-3107 Intel Core i7 720QM 1.73GHZ 6GB 640GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar XR549EA şöyle bi bilgisayar almayı düşünüyorum. ancak işlemci hızı beni düşündürüyor.i7 olmasına rağmen nasıl bu kadar düşük bir hıza sahip?yardımcı olursanız sevinirim detaylı bilgi :hmmm

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
İşlemci hızı düşük değildir. Intel'in kendine özel teknolojisi vardır. Buda Turbo Boost olarak adlandırılır. Yani 1.73GHz'lık İşlemci hızı, olası bir yük altında kaldığı zaman Turbo Boost ile 2.8GHz'a kadar çıkıyor. Onun için içinizde kuşku olmasın.

• Beğen
Tepkiler: kmeall
kmeall

kmeall

Üye
    Konu Sahibi
HELAL SANA BE TEŞEKKÜR EDERİM İÇİMİ RAHATLATTIN PEKİ BUNU ÖNERIRMISIN FIYATI UYGUNMUDUR 1.656Tl ?:good:

futbol123

futbol123

Üye
selam kardeş o fiyata daha iyi ekran kartlı bir laptop alabilirsin benim önericeğim laptonum saat hızı ve ekran kartı daha iyi :good:

• Beğen
kmeall

kmeall

Üye
    Konu Sahibi
TEŞEKKÜRLER önerileriniz için exper ve lenovada ısınma sorunu olur demıslerdı bana sence dogrumu ABİ:alkis

kusura bakma fazla soru soruyorum ama 1 kere alacaz mağdur görün bizi(h)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
HELAL SANA BE TEŞEKKÜR EDERİM İÇİMİ RAHATLATTIN PEKİ BUNU ÖNERIRMISIN FIYATI UYGUNMUDUR 1.656Tl ?:good:

Fiyatına göre özellikleri iyi olan bir Laptoptur ve tüm gereksinimlerinizi karşılayacak potansiyele sahiptir. Zaten HP'nin modelleri son nesil Intel i7 İşlemcilerini barındırır. Ayrıca ısınma sorunu tamamen Donanımların işlevine ve Laptop kasasına bağlıdır. Donanımların ne kadar güç tükettiği ve ne kadar ısındığına bakacak olursak, Laptop'ta bu yaygındır. Her Laptopta ısınma olur. Fakat bakımını yaptığınız ve titiz kullandığınız sürece Laptopunuzun ömrü de uzar. Ayrıca Laptopunuzun fazla ısınmamasını istiyorsanız, o zaman bir Laptop soğutucu Stand alacaksınız. Soğutucu Stand Laptopun altına koyulur ve bu sayede alt taraftan Donanımları soğutur. Aldığınız Laptop soğutucu Stand Fanlarının çapı, ne kadar geniş ise o derece iyi soğutur. Bu sayede ısınma sorunu ortadan kalkar ve rahat bir şekilde bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Burada da Exper, Lenovo ısınma sorunu kuralı kalkar :)

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
TEŞEKKÜRLER önerileriniz için exper ve lenovada ısınma sorunu olur demıslerdı bana sence dogrumu ABİ:alkis

hayır doğru değil bence

kusura bakma fazla soru soruyorum ama 1 kere alacaz mağdur görün bizi(h)
dostum vatancomputer a giderseniz orda 2 laptobuda incelersiniz hangisi hoşunuza giderse onu alın ısınma sorunu çoğu laptobun düşmanıdır hp olsun lenovo olsun tüm markalarda olabiliyor ama pek ısınmayacağını sanıyorum yeni nesil laptoplarda olucağını sanmam siz yinede laptop soğutu alırsınız işi garantiye alırsınız :good:
exper in işlemcisi daha iyi yeni ve i7 740qm onun yanına bile yaklaşamıyor :) Intel Core i7 740QM 3565 puan alırken i7 2630qm 6297puan almış arada bayabir fark var 2 kat fark var arada :good: yani experin işlemcisi diğerlerini solluyor :yuru burdan bakabilirsiniz aldıkları skorlara ati 5730 yani lenovoda olan laptop 5650 den daha iyi bir kere hp notebook u eleyin işlemcisi ve ekran kartı benim gösterdiklerim laptoplara göre düşük kalıyor ve daha pahalı exper in lenovonun ikiside aynı seviyede kartlar ikiside güçlü çok zor bir karar seçim size kalmış gidin vatancomputer a hangisi hosunuza gidiyorsa onu alın ama bence exper i alın onun işlemcisi i7 2630qm ve diğerlerinin iki katı güçlü işlemcisi var :oke:

• Beğen
kmeall

kmeall

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için sağolun herkese teşekkürler.
:oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt