1 Aydır Cevap Arıyorum Bulamadım Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furempati2

furempati2

Üye
    Konu Sahibi
1 Aydır Cevap Arıyorum Bulamadım Lütfen Yardım Edin
Arkadaşlar Cep Telefonumun markası Nokia 3120 Classic Şarjı bitmişti telefonu kapattım açtıqımda qüvenlik kodu istiyordu qüvenlik kodunu kıran tüm proqramları denedim ama cep telefonun açılışında qüvenlik kodu istediqi için bilqisayar telefonu okumuyor böylelikle denemiş olduqum hiç birşey işe yaramadı bi site ismi buldum imei numaranı yazıyosun master kodu veriyo onuda kabul etmedi lütfen yardım istiyorum bana yardım edecek biri varsa cevap yazsın şimdiden teşekkürler... :oke:

время

время

Üye
Arkadaşım bence bu tarz işlere hiç girmeden, telefonun bayisine götür 5 TL karşılığında güvenlik kodunu kırıyorlar. Yok olmaz dersen sana kolay gelsin. Ben daha önce bu tarz siteleri çok denedim. Ama bir sonuç alamadım. :)

furempati2

furempati2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bence bu tarz işlere hiç girmeden, telefonun bayisine götür 5 TL karşılığında güvenlik kodunu kırıyorlar. Yok olmaz dersen sana kolay gelsin. Ben daha önce bu tarz siteleri çok denedim. Ama bir sonuç alamadım. :)

Haklısın tamamda .. Telefoncu nasıl yapıyor peki aynen bilqisayara takıyo usb kablosu ile. Hallediyo ..

SaWLeaDeR

SaWLeaDeR

Üye
nokia çıkış güvenlik kodu 1 2 3 4 5 tir eğer güvenlik kodunu hiç değiştirmediysen bunu bir dene

furempati2

furempati2

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi denedim. Bi qereqi kalmadı en iyisi telefoncuya qötürmek .. Hallettim yinede saolun

otherzen

Üye
arkadaşım senin kullandığın o şifrekırma sitesi WD2 cihazları içindir. yani s60 sistem kullananlar. telefoncular nasıl kırıyor diye hiç araştırma. götür kırsınlar. 5 liranın cimriliğini yapma. o güvenliği kırmak için adamlar 400 500 liralık program satın alıyorlar.

alpersavasbjk

alpersavasbjk

Üye
batar yayı çıkar 1 gün bekle sonra telefoncuya götür kırsın yolda giderken bataryayı tak 12345 dene 1 kere olur sa açılır yok değiştirdiysen yeni koyduğunu dene o da OLMAZSA telefoncuya ver kırsın kardeşim..:hmmm

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
batar yayı çıkar 1 gün bekle sonra telefoncuya götür kırsın yolda giderken bataryayı tak 12345 dene 1 kere olur sa açılır yok değiştirdiysen yeni koyduğunu dene o da OLMAZSA telefoncuya ver kırsın kardeşim..:hmmm
aynen :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt