Beşiktaş'ın Kupası Elden Gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın Kupası Elden Gidiyor
Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında gözaltına alınan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu ile iddiaları kabul eden İstanbul BB'li oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında gözaltına alınan ve geceyi İstanbul Emniyeti'nde geçiren Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Ayrıca savcılık sorgusunda iddiaları kabul eden İstanbul Büyükşehirsporlu oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın da tutuklanma talebiyle mahkeme sevk edildi.
Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım güvenlik müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın ifadeleri soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından alındı.
Sorgularının ardından bu 5 isim de, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
İBRAHİM AKIN VE İSKENDER ALIN İDDİALARI KABUL ETTİ
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın ikinci dalgasında gözaltına alınan futbolcu İbrahim Akın ve İskender Alın da tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın, savcılık sorgusunda iddiaları kabul etti.

haltie

haltie

Üye
nasıl şike anlamadım adamın bir golü var bir şutuda direkten döndü:ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Şike yapıldıysa maçta olağanüstü bir şey aramamak lazım, o maç için o maksatla para aldıysa tamam :hmmm

haltie

haltie

Üye
anladım adam şike yaptıda o maçın yıldızıydı yine her maçta olduğu gibi biz yıllardır ibbden çekiyoruz en çokta ibrahim akından bir kere kötü oynadığını görmedim bu nasıl şike:ehe

61semih

61semih

Üye
nasıl şike anlamadım adamın bir golü var bir şutuda direkten döndü:ehe

kupa macını bende anlamadım adam daha ne yapsın cok ıyı oynadı fakat fb ibb maçını bılemıyecegım ızlemedıgım ıcın

haltie

haltie

Üye
para alıp böyle oynadıysa bizi kandırmış sahtekar:ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:d::d:

greenmile

greenmile

Üye
suçlamaları kabul etmişler,zaten ibrahim akın'ın tipi tam pişmanlık duyacak,kendi kendi kendini yiyecek bir tip o adamı biraz sıkıştırınca herşeyi söyler gibi duruyor:)

Masha

Masha

Üye
sadece bjk değil daha neler neler çıkar galatasaray da yakında düşer tongaya ne kadar geride kalsada :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık daha neler:D:D Adamlar az kalsın kümeye düşeceklerdi

fireman87

fireman87

Üye
O kadar kolay değil o iş.. Gelişmeleri takip ediyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O kadar kolay değil o iş.. Gelişmeleri takip ediyorum.

Beşiktaş kupayı iade etti

Beşiktaş, şike soruşturması tamamlanana kadar Türkiye Kupası'nı Türkiye Futbol Federasyonu'na iade etme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda 14.30'da TFF Başkanı M.Ali Aydınlar'ı ziyaret eden siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören kupayı iade etti.

LİGTV :oke:

----------Eklendi @ 16:05:42 ---------- Yazıldı @ 16:05:13 ----------

haltie

haltie

Üye
bu arada ibrahim akının yaptığı itiraf fenerbahçenin teklif ettiği ve aldığı parayla ilgili.beşiktaşla olan durum usulsuz transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...