Gooapple

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Gooapple
Telefon iPhone'un en iyi klonlarından biri olarak gözüküyor fakat içinde Android 2.2 yüklü. KUllanırken bile Android yüklü olduğuna inanmak pek mümkün değil ise de gayet güzel klonlanmış. Türkiye'de piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

Herkese iyi Maxicepler...:oke:

[video=youtube;_QNjPtsTaww]http://www.youtube.com/watch?v=_QNjPtsTaww&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: @.r.g.

OğuzcanAbi

Üye
ilginç :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
android ve o arayüz hiç iyi olmamış :ehe

fireman87

fireman87

Üye
Görüntü kalitesi iphoneden bile berbat :P: :yuru

uribaju

uribaju

Üye
videodaki angry birds oyunundaki takılmalara dikkat edin telefon hiç göründüğü gibi değil performans düşük..

alemburda

alemburda

Üye
Ne takılması şaka yapıyorsunuz sanırım bu kalitede sadece 2 telefon var 1. GooApple ,2. Meizu M9. Bu 2 telefonunda Türkiye'de hiçbir şekilde satışı yok yurt dışından getiren daha yok. Fiyat ve performans olarak düşünürseniz iyi olur ve angry birds ben donma göremedim. Ve yorum yapanların bir çoğunun İphone olduğuna eminim nedir bu çekememezlik anlamış değilim. :off:

uribaju

uribaju

Üye
Ne takılması şaka yapıyorsunuz sanırım bu kalitede sadece 2 telefon var 1. GooApple ,2. Meizu M9. Bu 2 telefonunda Türkiye'de hiçbir şekilde satışı yok yurt dışından getiren daha yok. Fiyat ve performans olarak düşünürseniz iyi olur ve angry birds ben donma göremedim. Ve yorum yapanların bir çoğunun İphone olduğuna eminim nedir bu çekememezlik anlamış değilim. :off:
sen hiç c7 veya herhangi bir s^3 cihazında angrybirds oynadınmı görünüşe göre aradaki farkı bilmiyosun bu videoda aşırı takılmalar oluyo bariz ortada :oke:

alemburda

alemburda

Üye

sen hiç c7 veya herhangi bir s^3 cihazında angrybirds oynadınmı görünüşe göre aradaki farkı bilmiyosun bu videoda aşırı takılmalar oluyo bariz ortada :oke:
Peki Nokia'nın Symbians işletim sistemi kaç yıllık Android kaç yıllık kullanan çok olursa eminim ki performans iyileştirmesi ile ilgili bir güncelleme çıkar. Ve yine de bence aşırı takılma yok :good:

celatx

celatx

Üye
sonuçta çakma kardeş sar ı yüksektir garantisi yoktur belkide o android temasıdır :ehe

bold_9700

bold_9700

Üye
telefon mükkemmel harika ve ötesi telefona hiç karalama yapmayın türkiyeye gelse hiç düşünmeden alırım :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında ikisi buluştumu güzel olur ama çin malı oldumu igrenç olur.tıpkı nokia ile iphonenin karışımı nokiphone gibi.altta n95 tarzı müzik tuşları ama ekran iphone :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
__xXx__

__xXx__

Üye
fena bi telefona benzemiyor ama çin malı olması ortalığı karıştırmış:D

nailsa

Üye
ben kullanıyorum kardeşim gooapple h4 hiç bir sorun yaşamadım allah a şükür
android işlemci bir telefon
bataryası iyi gidiyor oyunları açıyor
tek açmadıgı oyunlar hd ve 3d
kamera 5 mp gündüz çekimi süper
gece flash ın az yanması yüzünden o kadar iyi degil
sen android 2.3.1 işlemcili bir telefonu 380 lira ya nerde buabiliyorsun onu söyle önce
ben getirttim 380 liraya süper çıktı
1500 2000 lira vermem iphone ye
degmez o kadar
sahibinden com da biri getiriyor bu telefonu
isim vermiyeyim şimdi reklama girer
bulmak isteyen bulur adamı

bold_9700

bold_9700

Üye

bence takılmalar senin internetinden ya da bilgisayarından kaynaklanıyor :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum kardeşim gooapple h4 hiç bir sorun yaşamadım allah a şükür
android işlemci bir telefon
bataryası iyi gidiyor oyunları açıyor
tek açmadıgı oyunlar hd ve 3d
kamera 5 mp gündüz çekimi süper
gece flash ın az yanması yüzünden o kadar iyi degil
sen android 2.3.1 işlemcili bir telefonu 380 lira ya nerde buabiliyorsun onu söyle önce
ben getirttim 380 liraya süper çıktı
1500 2000 lira vermem iphone ye
degmez o kadar
sahibinden com da biri getiriyor bu telefonu
isim vermiyeyim şimdi reklama girer
bulmak isteyen bulur adamı

android işlemci değil işletim sistemidir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt