Android 2.2.3 mü Symbian uid3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk bilgin

berk bilgin

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.2.3 mü Symbian uid3 mü?
Arkadaşlar yeni tel alacağımda kararsız kaldım samsunğ galaxy s 2 android 2.2.3 mü yoksa Nokia N8 symbian uid3 mü alayım bi de android yeni 2.2.4 versiyonunu çıkaracakmış bi fark varmıdır acaba hız açısından

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sen bunların hiçbirini alma,git n9 al(çıkınca tabii)rahat bir nefes al.

nonamex

Üye
Galaxy S2 alin derim, Nokia N8'den daha hizli, daha stabil ve donanim olarak daha guclu ayrica daha genis uygulama ve oyun destegine sahip Android.

maktama

maktama

Üye
Sorduğun soru elma ile kavunu kıyaslamak gibi olmuş. Tabiki galaxy s2. 1GB Ram,16GB depo hafıza ve android işletim sistemi işi bitiriyor. Hız olarak da çift çekirdekli S2 N8den çok daha iyi. N8 düşük Mhz işlemcisi olmasına rağmen işletim sistemi "native" olduğu için oldukça performanslı, ayrıca gelecek firmware güncellemesi(Anna) ile çok daha iyi olucak, ama S2 şu anda açık ara önde.
Tabi ki N8'den çok daha pahalı, yurt dışından alma ihtimalin varsa ya da türkiyeye getirilmiş paralel ithalat ürünlerinden garantisiz olarak (avrupa ülkelerinden alınırsa samsung Türkiye tarafından 1 yıl garantili olduğu söyleniyor) çok daha ucuza bulabilirsin.

Ayrıca 2.3.3 resmi ROM'u ve 2.3.4 internete sızmış ROM'u var.
N8 için geliştirilmiş custom romlar olduğu gibi S2 için de Lite'ning ROM, Villian ROM, DarkyRom gibi özellikleri arttırılmış custom Romlar da var.
Paran varsa 1500 civarına başarı-telpa garantili, 1000-1100 + pasaport kaydı civarına da paralel ithalat-yurtdışından getirilmiş S2 bulabilirsin.
Not:N9'a hiç bulaşma bence, forumlarda okuduğum kadarıyla ölü doğdu o, işletim sistemi yönünden. Onu da araştır istersen.

Uruloki

Uruloki

Üye
ikisinide alma N9 MeeGo 1.2 Harmattan al ölü doğan cihazı gör tamam

nonamex

Üye
N9 bekleyin o kadar, aldiktan sonra yapacaginiz android uygulamalari icin emulator kurmak..Yada hic beklemeyin direk Android'li cihaz alin daha mantikli degil mi ?

61semih

61semih

Üye
:kotu: bırısının fıyatı 1000tl dıgerının 1700 tl nasıl karsılastıralımkı al ozaman 3310 ile samsung wawe yi karşılaştırın :kotu:

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
galaxy s2 ezer gecer n8 i :catcat:

Ocean258

Ocean258

Üye
ıkısınıde alma bence.. 1 ay once optımus black aldım tavsiye ederim android 2.2 froyo'lu hızı tasarımı ekran kalitesi parlaklıgı cok guzel telefon uygulamaları bedava.. fıyatına gore en ıyı smartphone pıyasadakı bence..

fireman87

fireman87

Üye
SGS2 en mantıklısı olan :oke:

berk bilgin

berk bilgin

Üye
    Konu Sahibi
Ewet arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda galaxy s2 yi seçtim aslında en başından beri kafamda galaxy s2 vardı çok teşekkürler herkese

nalcam22

nalcam22

Üye
en iyisini yapmışşın n9 çıkıcak onu al dediklerine bakma n9 da ezik bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt