Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Ovi Suıte!...........
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Just__Curious
Üye
Konu Sahibi
Nokia Ovi Suıte!...........
Arkadaşlar ben telefonu modem olarak kullanmak istiyorum onun için Ovi Suite'in inmesi gerekiyormuş. Bende indirdim kurdum telefonu tanıdı ama hesap oluşturda takıldı ve 3 defa tekrarladım değişen bir şey olmadı yardımlarınızı bekliyorum...........
_ardaa
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine gir oradan hesap oluştur ovi suite'i açtığında hesabınla giriş yap daha kolay olur.
tron45
Üye
hesap olustur teelefon ayarlarıdan baglantı gir usb veri kablosu yazar gir PC suite yazar gir baglanır
safakb01
Üye
ovi suite filan gerek yok.telefonda usb modunu pc yi int bağla olarak seç.kendiliğnde pc internet access i indirecek ve rahatlıkla bağlanabilirsin
İnternetten araştırma yapmıştım bu konu ile ilgili söylediğiniz gibi gerek yokmuş fakat benim telefonun Nokia Suite'den direkt bağlanamıyor o yüzden alternatif bir yol olarak bunu önerdiler bende uyguluyorum eğer tekrar sorun çıkarsa buraya yazarım yorumunuz için Teşekkürler...