N8 im Garantiye gitti geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
N8 im Garantiye gitti geldi.
Beyler telefonum bilmedigim bi sebepten dolayı dondu kapattım bir daha acılmadı. Sonra garantiye verdim ve yaklasık 1 ay icinde geri geldi. Ama imei numarası degismis olarak. Neden degismis acaba imei numarası. Ve telim eskisi gibi olur mu? Bi sorun filan cıkar mı?:hmmm

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yanlış anlamada telefon tamamen değişmiş olmasın :naughty: veya anakart vs değişmiş olabilir büyük ihtimal fabrikada bi parçayı takmayı unutuyolar batarya çıkıyo ve telefon kapanıyo 1. parti n8 ler de oluyodu bu belki ondandır

esatgelmedi

Üye
anakartı ya da telefonun tümü değişmiştir. servis fişine bak orada yazar. hatta telefon serviste iken mesaj gelir telefonunuzun imei kaydı yapılmamıştır falan diye. bana da olmuştu daha önce. servis fişini sakla sonradan sorun çıkmasın. faturadaki imei ile telefondaki farklı çünkü.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben almadım arkadasım aldı telefonu daha elime gecmedi ama arkadasım senin telefonun dedi. Yani degismemis. Bana da degisti filan demislerdi umutlanmıstım:aha: O mesaj gelmisti evet. Cok korkmustum onu görünce(h)

ssuu18

Üye
telefonun değişmiş....nokıa sadece anakartı değiştirip gönderiyor

serdar84

serdar84

Üye
baska telefonu kakalamislar sana bosver belki o daha iyidir

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Hayır baska vermemisler aldm telefonu ama titresimi filan cok azalmıs ya neden öle olms acaba:hmmm

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Ayarlardan Titereşimi Arttırabilirsin :)

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten onu biliyorum son seviyede ama cok az :naughty:

_ardaa

_ardaa

Üye
anakart değişince imei değişmez telefon değiştirilmiş.

Anußis

Anußis

Üye
çakma vermiş olmasınlar :hmmm forumda bi kişidede vardı servisten sonra imeisi değişmiş olan ama o benim telefonum değil diyordu :hmmm bi gariplik var ardanında dediği gibi benimde c3ün anakartını değiştiler ancak imei hala aynı ...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
çakma vermiş olmasınlar :hmmm forumda bi kişidede vardı servisten sonra imeisi değişmiş olan ama o benim telefonum değil diyordu :hmmm bi gariplik var ardanında dediği gibi benimde c3ün anakartını değiştiler ancak imei hala aynı ...
O halde telefonu değiştirmişler.Çakma vermiş olmalarını düşünmek bile istemiyorum!!

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ne çakması her telını servise veren foruma konu açarsa eyvah eyvah forum çöplüğe döner konu açma kurallarını değiştirmeleri lazım iyice seviyesizleşti forum konu başlıklarında bi bakarmısınız yada yardım pls gibi yazılı konula anında silinmeli yada kitlenmeli eskiden bu forumda konu açmadan önce admine gönderilir kabul edilirse konu açılırdı..
Yazık

----------Eklendi @ 13:58:17 ---------- Yazıldı @ 13:57:26 ----------

forumu biraz gezdigimde forum içinde argo yazılar gördüm adminler moderetörler uyuyor..

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ne çakması her telını servise veren foruma konu açarsa eyvah eyvah forum çöplüğe döner konu açma kurallarını değiştirmeleri lazım iyice seviyesizleşti forum konu başlıklarında bi bakarmısınız yada yardım pls gibi yazılı konula anında silinmeli yada kitlenmeli eskiden bu forumda konu açmadan önce admine gönderilir kabul edilirse konu açılırdı..
Yazık

forumu biraz gezdigimde forum içinde argo yazılar gördüm adminler moderetörler uyuyor..

uyumak değil admin sayısı az olduğu için her mesaja bakamıyorlar bence her bölüm için en az 5-7 arası moderatör olmalı site kalabalık olduğu için söylüyorum bence buna bi el atmalılar kendilerine de yazık 1-2 mod tek ilgileniyor yükleri artıyor onlarında

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Yazık

Haklısn ama bazı sorunlarım oldugu icin actım bu konuyu. Gelen telefon aynı ama imei numarası degismis durumda ve eskiye göre daha fazla cizik var kulaklık girisi catlamıs titresimi belirgin bi sekilde azalmıs. Sonucta bizde bi sürü para verdik su telefona. Hele benim gibi ögrenciyseniz ve ailenizden habersiz bi sekilde aldıysanız cok daha önemli oluyo. Telefonu tekrar servise gönderme imkanım yokmu acaba ?

-omer-

-omer-

Üye
telefonu servse gönderdgn yere git bu benm telefonm değil imei numarası bile değişmis bi telefonn imei numarası telefon degsmeden degsmez benm telefonumu vern yoksa sizi mahkemeye şikayet ederm de :pro: mahkeme sanırım tüketici hakları mahkemesi olması lazım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...