İphone 4 Dubai Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

orhan123

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Dubai Yardım
Slm Arkadaşlar Dubai den bir iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum. Fiyatını Sordum 700 lira dedi. Acaba orjinal mi yoksa çin malı mı ? Bide Dubai Malı ile Türkiyedeki kvk malı iphone 4 ten farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Tşkler...

*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
dubai'den gelen Iphone 4 ülkemizde simfree oluyor,yani kvk cihazından farkı yok.sadece garantisi burada geçmiyor o kadar.
fiyatı şüpheli,en az 1100-1200 arasındadır.

yorgunazrail

Üye
yurtdışı fiyatı 600 ile 700 dolar arası die biliyorum

_Faruk

Üye
orda öyle benim bi tanıdğımda öyle söylemişti sonra blackberry aldı

orhan123

Üye
    Konu Sahibi
dubai'den gelen Iphone 4 ülkemizde simfree oluyor,yani kvk cihazından farkı yok.sadece garantisi burada geçmiyor o kadar.
fiyatı şüpheli,en az 1100-1200 arasındadır.

Dexter 8 gbın fiyatı 700 dedi 16 gb 1200 dedi. Getirtmeyim mi ? Ben Sordum Orjinal dedi sadece garantisi yok dedi ordan türkiyeye gönderiliyormuş.

mert_1047

mert_1047

Üye
Dexter 8 gbın fiyatı 700 dedi 16 gb 1200 dedi. Getirtmeyim mi ? Ben Sordum Orjinal dedi sadece garantisi yok dedi ordan türkiyeye gönderiliyormuş.

4 ün 8 liği yok 3gs den bahsetmiş sana dubaidekiler sim locku mu değilmi o kısmını bilmiyorum kuzey ıraktakiler kilitsiz 16 lık 700 dolar 32lik 820 dolar.

orhan123

Üye
    Konu Sahibi
4 ün 8 liği yok 3gs den bahsetmiş sana dubaidekiler sim locku mu değilmi o kısmını bilmiyorum kuzey ıraktakiler kilitsiz 16 lık 700 dolar 32lik 820 dolar.

Kuzey Iraktakiler Kvk Malından Farkı VaR Mı ? Fiyatından emin misin?

Takipçi Satın Al

Üst Alt