Uygun Fiyata Kişisel veya Firmanıza WebSite kurulur..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Uygun Fiyata Kişisel veya Firmanıza WebSite kurulur..
Ben WebSite tasarımcısıyım. Uygun fiyata site yapıyoruz. Sadece site tasarımı yapmakla kalmıyor en ünlü arama motorlarına kayıtlarını yapıyoruz. Sitenizi A'dan Z'ye hazır duruma getiriyoruz. Site tasarımını içeriğe uygun içerik anlaşılacak şekilde yaparak ziyaretçinizin memnun kalmasını sağlıyoruz.

Bize ulaşmak için;
veya özel mesaj atabilirsiniz.

Ab.C Web Tasarım.

Cetger

Üye
Bence biraz erken atılmışsın piyasaya şöyle söyleyim şu siteleri 1 yıl önce yapıyordum bugün bilgim yeterli görmediğimden yapmıyorum geliştiriyorum kendimi bence biraz geliştir siteler pek iç açıcı değil

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Css dili html dili, biraz php ve flash biliyorum. Şu an için yeterli bunlar. Ayrıca AbC Tasarımb olarak tek değilim. Birkaç kişilik WebMaster ekibi ile çalışıyoruz. Müşterilere en iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Eğer projelere baktıysan sattığımız siteleri oraya koyamıyoruz.

icais

icais

Üye
projeleriniz pek de yeterli değil :nono:

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu diyorum, koyabildiğimiz şimdilik onlar..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Webpage maker ile yapmışsınız siteleri ve sitenizi :ah

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş, site tasarımı elle olmaz, ve bilki tek programa bağlı değiliz ama temel tasarım için bir program şart.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Kardeş, site tasarımı elle olmaz, ve bilki tek programa bağlı değiliz ama temel tasarım için bir program şart.
Evet site tasarımı el ile olmaz.Site tasarımı ve kodlama için
Adobe dreamweaver veya benzeri php editörü.
Adbe photoshop
Adobe illustrator gerekir :)

Profil bilgilerime baktıysan eğer webmaster & grafiker olduğumu görmüşsündür :)

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, biliyosan sorun yok. Sen sitede açık bulmuş gibi konuştun da onun için. Mutlaka program lazım zaten.. :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tamam, biliyosan sorun yok. Sen sitede açık bulmuş gibi konuştun da onun için. Mutlaka program lazım zaten.. :)
Yok açık bulmadımda , böyle basit bir program kullandığına şaşırdım :D

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Programın basiti olmaz bütün programlar aynı işlevi yapıyo zaten.. Dreamviewer ile farklı kodlamalar yaparsın sadece. Onun dışında bişey farketmiyo

hasbaly

hasbaly

Üye
Yahu ne güzel, ücretsiz domain ve web alanı. Helede kenarda tamamen ücretsizdir yazıyor. Yani ne olacağı belli olmayan ücretsiz alanlar. Çok ünlü olduğunuz zaman hitiniz arttığı zaman sizin haberiniz olmadan reklamları siteye doldurmayacakları ne malum. Bundan dolayı pek sağlıklı değil.
Gelelim bir başka konuya.
Bu piyasada tutunmak için profesyonel gibi çalışmanız gerekmekte. Tasarımların aynı altyapıdan geldiği açıkça belli. Ve çok eski duruyorlar. Yeni büyüyen dünyanın tasarım isteğine uygun olmadığını düşünüyorum. Birde dikkat edin paralı iş yapmaktasınız. Hemde açıkça. Belki fazla kale alınmaz ama birisi şikayet etse tak mahkemelik. Ne kullanıcı sözleşmesi ne kullanım koşulları var. Birde vergi dairesi v.b. şeyler yok. Dikkatli olun!!!

one2one2

one2one2

Üye

Evet site tasarımı el ile olmaz.Site tasarımı ve kodlama için
Adobe dreamweaver veya benzeri php editörü.
Adbe photoshop
Adobe illustrator gerekir :)

Profil bilgilerime baktıysan eğer webmaster & grafiker olduğumu görmüşsündür :)

acaba Adobe illustrator anliyonmu ya? biraz yardim lazimda :)

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siteyi okadar dikkate almayın bana ulaşıp tanımanız için şimdilik.. Zamanı gelince gerekeni yapılacak :)

alemburda

alemburda

Üye
bu ne basitlik ya ben bu işin içinde fazla olmama rağmen senin yaptığından 10 kat daha iyi web sayfası hazırlarım.

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş hazırla istersen 20 kat iyisini. bizim kimseyle iddiamız yok. Biz sadece layık olmaya çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt