Galaxy Gio S5660

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samet153

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio S5660
arkadaşlar bu telefonu alıp androide geçiş yapmak istiyorum ama telefon heryerde yok ve olan yerlerde cok fiyat değiişikliği var bana güvenilir bir site verebilecek var mı bir de alırsam pişman olurmuyum kullanan arkadaşlar memnun mu acaba ?

61semih

61semih

Üye
cok memnunum bu fıyat aralıgında baska telefon dusunme bıle bence.sana tavsıyem ınternetten alma.artık butun telefoncularda var ben20 30 tl fazla verdım tım den aldım.pısmanda degılım.telefon zaten ederınden ucuza satılıyor.

samet153

Üye
    Konu Sahibi
burada buldum gerçekten teknosadan filan cok ucuz kapıda al seçeneğiyle alsam ayrıca distribütör ürün diyor alıyım mı sizce kararsız kaldım :S

Sarangni

Sarangni

Üye
Tanıdığınız bir telefoncu varsa ondan spariş edebilir ya da Turkcell hattınız ile Teknosaya gidip 499 alabilirsiniz. Tanıdığım bir telefoncu aracılığı ile spariş verdim Başarı Garantili bir cihaz getirdi. Fiyat 499 TL

technoblue

technoblue

Üye
internetten alma. arkadaşların dediği gibi biraz araştır, tim'e bak bulursun muhakkak. bir de özelliklerine göre fiyatı biraz pahalı gibi geliyor bana. aynı zamanda forumlarda smartphone arızaları konusunda gio'nun wifi sorununa sıkça rastlanıyor. çözümü var mı yok mu, her gio'da çıkar mı orasını bilemem ama.

fireman87

fireman87

Üye
Ucuz sitelerden almanı önermem.. Paralel ticaret yaparsan garanti kapsamı olmaz..

nexpow

nexpow

Üye
telefonculardan al yoksa istet

MBrkA

MBrkA

Üye

Burda birkaç sitenin fiyatları var.
İlk olarak webdenbuldan monte almıştım.Sipariş ettikten sonraki sabah elimdeydi.
Aceyi de webdenbuldan almıştm.Yine o siteden aldığıma binbir pişmanım.Bir türlü göndermediler telefonu.Müşteri Hizmetlerindeki adamla arkadaş olduk araya araya.Yaklaşık 1,5 hafta beklemiştim.2-3 haftadır telefonu kullanıyorum.

ebuzen

Üye
mersin de GOLD BİLGİSAYARDAN KENDİM VE EŞİME 2 TANE ALDIM.FİYATI 467TL BONUSA 9 TAKSİT +3 AY ERTELEME YAPTIK.BİRDE 59 TL ÜSTÜNE VEREREK 1 YIL BOYUNCA ÇALINMAYA SUYA ÇARPMAYA DÜŞÜRMEYE SİGORTALATTIM.BAŞARI GARANTİSİ ÜSTELİK.ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ TELEFON ASLA İNTERNETTEN ALINMAZ.PARAYI ÖDEDİKTEN SONRA HATTIMI BAYANIN YANINDA TAKTIM SESİ TİTREŞİMİ ŞEBEKEYİ YANİ HERŞEYİ KONTROL ETTİK ÖYLE ALDIK...

samet153

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Turkcell hattımla teknosaya gidiceğim 499tl olur inşallah. :)

61semih

61semih

Üye
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Turkcell hattımla teknosaya gidiceğim 499tl olur inşallah. :)

böyle şartlanma bence zaten tım lerde 500 tl ve ben trabzoncell lıyım.yanı tımden alırkende sordum bunda turkcell ın rom u mu var dıye yok dıyınce aldım bende,teknosadan almaya kalksan 550tl turkcell hatlı olana 500 dıyorlar fakat telefon zaten 500tl.hatta tim den 495 tl ye aldım 5tl yede guzel bır kılıf aldım

samet153

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim o zaman hemşerim tim' e gidicez :D

samety500

samety500

Üye
cok memnunum bu fıyat aralıgında baska telefon dusunme bıle bence.sana tavsıyem ınternetten alma.artık butun telefoncularda var ben20 30 tl fazla verdım tım den aldım.pısmanda degılım.telefon zaten ederınden ucuza satılıyor.

aynen :oke:

----------Eklendi @ 22:48:52 ---------- Yazıldı @ 22:47:01 ----------

Tanıdığınız bir telefoncu varsa ondan spariş edebilir ya da Turkcell hattınız ile Teknosaya gidip 499 alabilirsiniz. Tanıdığım bir telefoncu aracılığı ile spariş verdim Başarı Garantili bir cihaz getirdi. Fiyat 499 TL

tlefncudan sipariş ettr bn öyle yaptm 499 tl ye aldm. artı birde kılıf hediye :D internetten alma bencede :D

• Beğen
Tepkiler: samet153
umutku84

umutku84

Üye
ben hepsi buradadan aldım eski telefonumuda ordan almistim gayet memnunum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt