Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
deneyelim mi?
ne çok yazılırsa sistem onu üste yazıyor.
deneyelim mi?
ne çok yazılırsa sistem onu üste yazıyor.
Oyuna dalmamak gerek
Hele ki yarın saat 6'da kalkılacaksa
İyi geceler MaxiCep![]()

iyi geceler AdminimOyuna dalmamak gerek
İyi geceler MaxiCep![]()

Oyuna dalmamak gerek
İyi geceler MaxiCep![]()
iyi geceler abiOyuna dalmamak gerek
İyi geceler MaxiCep![]()
Oyuna dalmamak gerek
İyi geceler MaxiCep![]()

estağfirullah kardeşim
dostum babana da hak vermen lazım ama kendin aldığın zaman değerini babanın aldığı kadar bilemezsin
babam elektronik seylere para vermeyı pek sevmıyor, bundan 3 yıl once falan bılgısayarı bıle zorla aldırmıstım.
Telefona para vermeyide sevmıyor bu yuzden dandık telefonlarım oldu hep. Sımdı dıyorum baba dokunmatık alalım bana, dıyoki ben telefona vermem o kadar para, kendi paranla alırsın ilerde ıstedıgını.
Of of.

bunda gülüncek bişey yok benim babamda telefona para vermeyi boş bulur.ama bilgisayarı kendide isteyerek almıştıda laptop için aynı şey geçerli değil.
babam elektronik seylere para vermeyı pek sevmıyor, bundan 3 yıl once falan bılgısayarı bıle zorla aldırmıstım.
Telefona para vermeyide sevmıyor bu yuzden dandık telefonlarım oldu hep. Sımdı dıyorum baba dokunmatık alalım bana, dıyoki ben telefona vermem o kadar para, kendi paranla alırsın ilerde ıstedıgını.
Of of.
Of of.
ben yatıyorum dünkü ses geldi iyigeceler maxicep ailesi![]()
dostum babana da hak vermen lazım ama kendin aldığın zaman değerini babanın aldığı kadar bilemezsin![]()
ben yatıyorum dünkü ses geldi iyigeceler maxicep ailesi![]()