beyler yardım edi kapasitif dokunmatik ekrana sıvı girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
beyler yardım edi kapasitif dokunmatik ekrana sıvı girdi
çin malı lanet bir telefonum vardı kolanyayı pamuga döktüm ve sildim üstüne kuruttum bide ekranın ışıgı yaktım sonra bide ne görüm sıvı ekranın içinde ve ekranla bütünleşmiş gibi sadece parlaklık var servise yolladım 85 tl ekran degişim parası istiyor lanet olası servis ben ekranı degiştirmeden bu sıvıyı nasıl % 100 geçiririm bana 10 yol bile yazabilrsiniz sırasıyla uygularım yeterki geçsin

----------Eklendi @ 15:58:41 ---------- Yazıldı @ 15:56:09 ----------

nolur yardım edin

cozturk

cozturk

Üye
Hocam yapacağın tek şey var bence...Eğer ekran'ın bir pixel'i bile zarar görmemişse düzeltirsin....Ön kapağı aç içinden ekranı çıkar....Aynı şekilde pamukla hafif hafif sil...Ama çok nazik olmalısın...Gerekirse pamuğu biraz ıslat öyle sil.........Böyle yaparsan temizlemiş olursun ama bir sıkıntı var...
Kolonya uçucu bir sıvı...Yani o ekrana zarar vermiş ekranda izi kalmış...Kolonyanın kendisi orda kalsa uçar gider....Silsende bir işe yaramaz......Lakin ekran dediğimiz şey çok hassas bir parmak vuruşuyla işi bitebilir.........
Son olarak eğer ekranı kurtaramassan servise 85 tl verme sakın...Nokia'nın orjinal ekranları en fazla 100 liradır....Git bi telefoncuya aynı ekrandan bulmaya çalış...Daha ucuza bulabileceğini düşünüyorum :oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: meme4
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yapacağın tek şey var bence...Eğer ekran'ın bir pixel'i bile zarar görmemişse düzeltirsin....Ön kapağı aç içinden ekranı çıkar....Aynı şekilde pamukla hafif hafif sil...Ama çok nazik olmalısın...Gerekirse pamuğu biraz ıslat öyle sil.........Böyle yaparsan temizlemiş olursun ama bir sıkıntı var...
Kolonya uçucu bir sıvı...Yani o ekrana zarar vermiş ekranda izi kalmış...Kolonyanın kendisi orda kalsa uçar gider....Silsende bir işe yaramaz......Lakin ekran dediğimiz şey çok hassas bir parmak vuruşuyla işi bitebilir.........
Son olarak eğer ekranı kurtaramassan servise 85 tl verme sakın...Nokia'nın orjinal ekranları en fazla 100 liradır....Git bi telefoncuya aynı ekrandan bulmaya çalış...Daha ucuza bulabileceğini düşünüyorum :oke::oke::oke:

ilgilendigin için teşekkür ederim malum karşımdaki kendini firma sanan trident 275 tl lik telefonun ekranını 85 tl satıyor almam asla tridentten dedigini yapardım ama sökmek için elimde ve donanım var nede bilgi hiç bir yerdede sökümü ile ilgili video yok bu yüzden piriç içine koycam 5 gün bekletecem sonra saç kurutma makinası ile kurtcam olursa olur allahtan dokunmatik çalışıyor ekranı degiştirmeye gelince kapasitif ekranla resitif ekran arasında fark olmaz mı bu çin mallarının %99 u resitif parça konusunda çok zorlanacaga benziyo

cozturk

cozturk

Üye
ilgilendigin için teşekkür ederim malum karşımdaki kendini firma sanan trident 275 tl lik telefonun ekranını 85 tl satıyor almam asla tridentten dedigini yapardım ama sökmek için elimde ve donanım var nede bilgi hiç bir yerdede sökümü ile ilgili video yok bu yüzden piriç içine koycam 5 gün bekletecem sonra saç kurutma makinası ile kurtcam olursa olur allahtan dokunmatik çalışıyor ekranı degiştirmeye gelince kapasitif ekranla resitif ekran arasında fark olmaz mı bu çin mallarının %99 u resitif parça konusunda çok zorlanacaga benziyo
Ne demek:ehe...
Bana göre o telefonu 1 ay pirinç içine koy birşey fark etmiyecek...Çünkü kolonya uçucu bir maddedir..Ekran'ın içine geçtikten 30 dk sonra kaybolur...Kolonya ekrana zarar vermiş bence...Senin yapacağın tek birşey var oda trident'in ekranını satan bir yer bulman...Daha ucuzunu bulamazsan denize düşen yılana sarılır hesabı 85 tl yi bayılacaksın teknik servise.....Ama yok ben illa ekranı açıcam onu silicem kurutmaya çalışıcam dersen git bir telefoncuya durumu anlat o sana ekranı açar verir eline bakarsın sonra kapatır sana geri verir..Para bile isteyeceğini sanmıyorum..
Son olarak Piyasada trident'in ekranları varmı bilmiyorum...

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
ne arar tridentin ekranı kendi servislerinde zor buluyorlar yedek parçayı

----------Eklendi @ 17:11:38 ---------- Yazıldı @ 17:11:21 ----------

olmazsa direk satcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt