Navitel Navigator5.0.0.1069 Türkiye

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
Navitel Navigator5.0.0.1069 Türkiye

Navitel Navigator 5.0.0.1069 programını linkten indirin. Nav.rar dosyanın içerisinde bulunan navitel-5.0.0.1069 ed fix.sis dosyasını signed yapın ve telefonunuza kurun. Kurulum tamamlandıktan sonra kurduğunuz dizinde NavitelContent isimli klasör oluşacaktır. Klasörün içerisinde Maps klasörü var, Maps klasörünün içerisine Nav.rar içerisinde bulunan Turkey.nm2 ve world.nm2 dosyalarını atın. Navitel programını açın, harita arayacaktır, aramazsa klasörün yolunu siz gösterin.

Fotoğraflar kendi telefonumdandır.

• Beğen
Tepkiler: alicaglayan ve ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa ülkelerinin haritaları mevcut. İstediğiniz Avrupa ülkelerini yazarsanız yardımcı olurum.

askmilitani38

askmilitani38

Üye
teşk paylaşım için ama harita pek detaylı değil sanırım

murat23351

Üye
okadar navigasyon kurdum tlfnuma bulunduğum ilçenin detayını ilk defa gördüm 8 bin nufuslu bir ilçe sokak sokak yerleri var. ama ilçeden ile gitmek istiyorum yol yok gözüküyor kuş uçusu gösteriyor bana. ayarladan baktım kuş uçuuda şeçili değil dikkatli bakınca ilçeden ana yola giden yol yarıda bitiyor :)))) bitincede kuş uçuşu olarak sana rotayı çiziyor:)))

Jerkez38

Jerkez38

Üye
türkiye haritası var ama internet bağlantısı gerekiyormu kullanırken.:allalla::allalla:

dicastruk

Üye
Abi dosyayı nasıl signed hale getiriyoruz?

agamemnon_16

Üye
usta bu signed olayıyla ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz. nokia n 8 ve c6 01 kullanıyorum bu telefonlarda sıkıntı çıkarmaz dimi bu program..

eproms70

Üye
c6 01 aldım,bu programı indirdim internet bağlantısıyla mı çalışıyo yoksa gsm şebekesiylemi çalışıyo

normal navigasyon gibi kullanamıyormuyuz bu telefonu

lütfen bilen açıklasın

mamy33

mamy33

Üye
Merablar ben bunu samsung apss tan indirdm dil türkçe ve demo modunda kayıt istiyor ve harita türkiye diil ben nasıl türkiye yaparım ve demo diilde orjinal kullanırım yardımcı olursanız seviniriim :)

sefo

Üye
n95 kurdum ama fransa haritasi lazim rapit siz olsun rar zip olur lütfen

OZBAL

Üye
emk için sğl

Üst Alt