Samsung Wave II & Nokia N8 & Nokia C7

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini tavsiye edersiniz ?

• Samsung Wave II

Kullanılan: 9 40.9%
  • Nokia N8

Kullanılan: 10 45.5%
  • Nokia C7

Kullanılan: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave II & Nokia N8 & Nokia C7
Arkadaşlar ben bu 3 telefon arasında kesin bir karar veremedim, sizlerin bu telefon hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum. (benzer konularda tartışmaların büyüdüğünü duydum lütfen sakin bir şekilde konuşalım)

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum karşılaştırma bölümünde aynı konu var istersen oraya bak

nonamex

Üye
Samsung wave de uygulama ve oyun sayısı az. N8

kreys1

Üye
c7 hız olarak güzel videosu güzel ama yakın çekim foto çok çekerim diyosan n8 almanı tavsiye ederim ;) wave arkadasımda var çok hızlı bir telefon ama bada uygulaması çok az istediğin performansı alırısnama uygulama yoklugu deli eder c7 n8 seçim yapmanı tavsiye ederim nokia ovisi güzel ;)

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Benim kamera merakım pek yok ben kullanışa, dokunduğun yeri açma hızına ve doğru algılamasına, internette bilgisayardaki gibi rahat dolaşmak istiyorum aldığım telefonda

nonamex

Üye
Benim kamera merakım pek yok ben kullanışa, dokunduğun yeri açma hızına ve doğru algılamasına, internette bilgisayardaki gibi rahat dolaşmak istiyorum aldığım telefonda

Başka telefon önerisi düşünür müsünüz ?

Ben LG Optimus Black kullanıyorum, Opera Mobile ile internette gayet rahat dolaşıyorum (Kendi web tarayıcısı da iyi tabi). Android işletim sistemli. Tavsiye ederim.

N8 ve C7 sizi internet konusunda tatmin etmez. N8 zaten kamera telefonu.

N'name

N'name

Üye
N8 öneririm...

nexpow

nexpow

Üye
bada yeni cıktı tutmadı symbian çöküşte kimse tercih etmiyo oyüzden android öneririm sana

hoss

hoss

Üye
Bu telefonları almak yerine , optimus black , xperia neo , desire s ,galaxy s gibi telefonları al daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve nonamex

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeler için sağolun arkadaşlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu 3ü arasında wawe'. Gönlüm biraz N8ê kaysada Symbian olması (-). Bunların dışında Galaxy S öneririz. ::ehe

nalcam22

nalcam22

Üye
symbian alma derim androıd al

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S mi yoksa Galaxy S II pondusss .? Ayrıca bunlar internette hızlı mı, dokunması direk ve doğrudan algılıyor mu ve kullanışlı mı .? Ben belirtmiştim ama istediğim özellikleri tekrar şöyle özetleyebilirim de ben telefondan internete bilgisayarda girdiğimden daha fazla giriyorum diyebilirim. İşte internette ve kullanışta ne kadar hızlı olursa o kadar iyi benim için.

hoss

hoss

Üye
Galaxy S mi yoksa Galaxy S II pondusss .? Ayrıca bunlar internette hızlı mı, dokunması direk ve doğrudan algılıyor mu ve kullanışlı mı .? Ben belirtmiştim ama istediğim özellikleri tekrar şöyle özetleyebilirim de ben telefondan internete bilgisayarda girdiğimden daha fazla giriyorum diyebilirim. İşte internette ve kullanışta ne kadar hızlı olursa o kadar iyi benim için.
galaxy s2 çift çekirdek işlemcilidir , şuan interneti en hızlı olan telefondur :oke:galaxy s2 nin üstüne telefon yoktur

• Beğen
Tepkiler: nonamex

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok soru soruyorum heralde ama size bişey daha sormak istiyorum. Bana benim istediğim ayarda en iyi telefon Galaxy S II dediniz peki bana benim istediğim ayardaki telefonların ilk 10'unu sayabilir misiniz (veya ilk kaçı sayabilirseniz) .? Tekrar herkese teşekkürler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
<br />

sen bu 3 trlrfonu sorunca ben de onlariın fiyatına yakın bi telefon söyledom. yoksa biz de biloyoruz SII'yi :ehe
<br />

hoss

hoss

Üye
Arkadaşlar çok soru soruyorum heralde ama size bişey daha sormak istiyorum. Bana benim istediğim ayarda en iyi telefon Galaxy S II dediniz peki bana benim istediğim ayardaki telefonların ilk 10'unu sayabilir misiniz (veya ilk kaçı sayabilirseniz) .? Tekrar herkese teşekkürler.
1.galaxy s2
2.htc sensation
3.lg optimus 2x
4.motorola atrix
bu yukarıdaki 4 modelde çift çekirdekli telefonlar
5.xperia arc
6.desire hd
7.desire s
8.xperia neo
9.galaxy s
10.lg optimus black

Elektr0

Elektr0

Üye
illaki bu telefonlardan birisi diyorsan wawe II. ama bence samsungun galaxy serisine göz atmalısın bence...

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam pondusss kızma senin bilgin vardır ona sözümüz yok sakin
hoss çok sağol baya yardımcı oldun
elektr0 görüşün için teşekkür ederim

kurbak

Üye
    Konu Sahibi
Htc sensation ile vodafonenin verdiği htc arasında ne fark var .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt