Benim kamera merakım pek yok ben kullanışa, dokunduğun yeri açma hızına ve doğru algılamasına, internette bilgisayardaki gibi rahat dolaşmak istiyorum aldığım telefonda
galaxy s2 çift çekirdek işlemcilidir , şuan interneti en hızlı olan telefondurGalaxy S mi yoksa Galaxy S II pondusss .? Ayrıca bunlar internette hızlı mı, dokunması direk ve doğrudan algılıyor mu ve kullanışlı mı .? Ben belirtmiştim ama istediğim özellikleri tekrar şöyle özetleyebilirim de ben telefondan internete bilgisayarda girdiğimden daha fazla giriyorum diyebilirim. İşte internette ve kullanışta ne kadar hızlı olursa o kadar iyi benim için.
galaxy s2 nin üstüne telefon yoktur<br />Galaxy S mi yoksa Galaxy S II pondusss .? Ayrıca bunlar internette hızlı mı, dokunması direk ve doğrudan algılıyor mu ve kullanışlı mı .? Ben belirtmiştim ama istediğim özellikleri tekrar şöyle özetleyebilirim de ben telefondan internete bilgisayarda girdiğimden daha fazla giriyorum diyebilirim. İşte internette ve kullanışta ne kadar hızlı olursa o kadar iyi benim için.

1.galaxy s2Arkadaşlar çok soru soruyorum heralde ama size bişey daha sormak istiyorum. Bana benim istediğim ayarda en iyi telefon Galaxy S II dediniz peki bana benim istediğim ayardaki telefonların ilk 10'unu sayabilir misiniz (veya ilk kaçı sayabilirseniz) .? Tekrar herkese teşekkürler.