lg optimus 2x 2.3 gingerbread Nerde ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ararat04

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 2x 2.3 gingerbread Nerde ???
Merhaba ...

İlk önce Eğer konuyu yanlış yere açtıysam Kusura bakmayın ...
Benim bir sorum olacak ???

lg optimus 2x 2.3 gingerbread Ne zman piyasaya çıkar acaba yada çıktıysa da nasil güncelleye biliriz şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

technoblue

technoblue

Üye
bildiğim kadarıyla bu ayın sonlarına doğru çıkacaktı. o zamana kadar android 2.2 sizi hayli hayli idare eder diye düşünüyorum :)

fireman87

fireman87

Üye
Optimus 2x zaten 2.3 güncellemesiyle çıkmamışmıydı :allalla: Türkiyede satılmayacak diye biliyorum .. Umarım satılır.

Jetlak

Üye
black al rahat et yakında 2.3 de gelecek

ararat04

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben aldım zaten kaç aydır kullanıyorum gayet güzel de sadece ne zman cikar güncelleme diye merak ettimte teşekkürler ama yinede çktiğinda haber verirseniz sevinirim :d

Uruloki

Uruloki

Üye
hakketen alanlar nerden aldılar acaba çünkü resmi olarak gelmedi diye biliyorum geldiyse fiyatı nedir acaba

ararat04

Üye
    Konu Sahibi
ben yurt dişinda aldim 800 € civari birşeye aldim ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Optimus 2x zaten 2.3 güncellemesiyle çıkmamışmıydı :allalla: Türkiyede satılmayacak diye biliyorum .. Umarım satılır.

2.2 froyo ile çıktı ve daha 2.3 güncellemesi gelmedi:angry: bekliyoruz LG'den hâlâ :ehe

nonamex

Üye
LG'deki tüm yazılımcıları kovmak lazım şirketten..

Optimus Black için konuşuyorum tasarım harika, donanım özellikleri gayet yeterli.. Ama sen git iddialı olabilecek cihazları Android 2.3 yerine 2.2 ile çıkar.. Şaşılacak bir durum. :hmmm

haqqus

haqqus

Üye
LG'deki tüm yazılımcıları kovmak lazım şirketten..

Optimus Black için konuşuyorum tasarım harika, donanım özellikleri gayet yeterli.. Ama sen git iddialı olabilecek cihazları Android 2.3 yerine 2.2 ile çıkar.. Şaşılacak bir durum. :hmmm

Dırek 2.3 ile cıksa guncelleme cok gecıkırdı bu tepkınde daha da buyurdu LG ıcın adamlar 2.2 cıkartıp bı muddet bekleyıp 2.3 ıle musterısının azını kapıyacak taktık bu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dırek 2.3 ile cıksa guncelleme cok gecıkırdı bu tepkınde daha da buyurdu LG ıcın adamlar 2.2 cıkartıp bı muddet bekleyıp 2.3 ıle musterısının azını kapıyacak taktık bu
:hmmm

----------Eklendi @ 16:39:42 ---------- Yazıldı @ 16:39:24 ----------

sen de LG çalışanı mısın? :d:

technoshark

technoshark

Üye
aslında taktik anlamında güzel birşey :) bekliyoruz acaba neler olucak diye.. yada ne zaman çıkıcak diye.. diğer türlü olsaydı, hiç bir beklenti kalmıyacaktı :)

nonamex mantıklı birşey diyor ama, optimus black tamam eywallah tasarım var donanım güzel ama gel gelelim neden 2.3 değil !! cevabıda bu olsa gerek nonamex :)

fireman87

fireman87

Üye
Arkadaslar bugünden itibaren LG p503 ve üst modellerinin optimus black 2x 3d vs android 2.2 froyo değilde 2.3 gingerbread ile çıkıcakmış.. Biz öyle duyduk :dry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaslar bugünden itibaren LG p503 ve üst modellerinin optimus black 2x 3d vs android 2.2 froyo değilde 2.3 gingerbread ile çıkıcakmış.. Biz öyle duyduk :dry:

yeni alacaklar için iyi bi haber :alkis

fireman87

fireman87

Üye
Ben iphone 5 alacam bana iyi değil :ehe

nonamex

Üye
Bana da iyi degil, Romu duserse internete sorun yok tabi :ehe

technoshark

technoshark

Üye
Romu düşürmeye çalışalım o zaman :D millet apple sitesini hackledi şifreleri kırdı ya :D bizdemi yapsak ne :P

ouy73

Üye
2.3.3 güncellemesi ocak 2012 de yayınlanacak.

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
iyi günler uzun uğraştan sonra lg optimus 2x orjinal güncellemesiyle 2.3.4 sürüme yükselttim herhangi bir costum rom değil
adresi hatırlamıyorum lg mobile sitesinde ingilizce olarak verilmiş dilerseniz tercüme edip herşeyiyle paylaşabilirim. iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt