optimus me

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman214

Üye
    Konu Sahibi
optimus me
bu gün alıyorum ekran biraz küçük gibi.

ama androit olduğundan biraz tereddütle yaklaşıyorum bide lg olduğundan daha önce lg kullanmadım

marketten oyun uygulama falan çalıştırır herhalde.

alayımmı?

fireman87

fireman87

Üye
Ah ah şu ön yargılardan kurtulamadınız günümüz dünyasında.. O zaman sana şöyle söyliyim için rahatlasın.. LG dünyanın en iyi firmalarından 4 veya 5.'si.. Nokia,apple,toshiba vs vs ekranlarını üretmekte.. Ayrıca optimus me'de android 2.2 froyo işletim sistemi var.. Google marketten istediğin kadar uygulama ve oyun indirebilirsin.Gönlün rahat olsun senin.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bana kalırsa galaxy mini al kardeş ama altıçizerek diyorum bütçen uygunsa tabiki. ben 2 gün önce mini aldım. internetteki tüm yorumlara rağmen çok iyi bir performansı var pes 2011 nfs shift asphalt5 angry birds kurdum 1 tanesinde bile kasmadı alırsan sana oyun ve uygulama konusunda yardımcı olurum ama bütçen yetmiyorsa biraz daha beklemen öneririm çünkü optimusun ekranı çok küçük bence tabi sen bilirsin de

osman214

Üye
    Konu Sahibi
tamam içimi rahattattın 2 saate falan almaya giderim

peki word falan açarmı?

sağlam bir telefon mudur?

para sorun değilde.samsunglara karşı antipatim var.

fireman87

fireman87

Üye

peki word falan açarmı?

Android worl uygulamasını açar tabikide.. Şu ana kadar sikayet okumadım bu cihazdan açıkçası.. yinede sen bilirsin tabi o fiyata alabiliceğin en iyi telefon diyebilirim buna emin ol.. O fiyata o özelliklerde bi cihaz daha bulamazsın. :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye

peki word falan açarmı?

kardeşim gönül rahatlığıyla mini alablirsin oyun ve uygulamada yardımcı oluruz sana zaten ilk geldiğinde içinde quick ofice diye bişey var word excell pdf hepsini açıyo bunları takma yani ama şarz süresi biraz sıkıntılı günce 15 dk oyun 15 dk internet yapsan 1,5 gün felan gider

fireman87

fireman87

Üye
Samsung'a antipatim var diyor arkadas ? :pro: Antipati'nin anlamını bilmiyorsan açıklayabilirim @KaTLeDeN67

technoblue

technoblue

Üye
kardeşim gönül rahatlığıyla mini alablirsin oyun ve uygulamada yardımcı oluruz sana zaten ilk geldiğinde içinde quick ofice diye bişey var word excell pdf hepsini açıyo bunları takma yani ama şarz süresi biraz sıkıntılı günce 15 dk oyun 15 dk internet yapsan 1,5 gün felan gider

adam antipatim var diyor. lg optimus me soruyor hala mini diyorsun arkadaşım. samsung düşünse samsung'da sorar. konunun başlığı optimus me adam optimus me ile ilgili bilgi istiyor burada yapılması gereken hakkındaki iyi yada kötü bilgiyi vermek tavsiye istemiyor ki adam.
bu arada şimdiden hayırlı olsun @osman214. iyi bir tercih yapmışsın. optimus me fiyatı ve özellikleri kıyaslandığında piyasadaki en iyi smartphone adayı diyebilirim. ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.

osman214

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden herkese teşekkürler

buket2

buket2

Üye
kesinlikle iyi seçim optimus me... gönül rahatlığıyla alabilir, google marketten indirdiğin uygulamaları kullanabilirsin:bigstar:

Ocean258

Ocean258

Üye
Android 2.2 froyo ya sahıpse bı telefon okadar dusunmene gerek yok kardesım bende lg kullanıyorum suan optımus black.. me de kullandım ama bellı bı sure sıkıntı yasayacagını dusunmuyorum. tavsıye ederım.. fıyatıda uygun ozellıklerıne gore..

xserhatx

xserhatx

Üye
Gardaşşşş alınca bana da haber ver bide senden duyalım beyeniyomusun beyenmiyomusun özelliklerini beyendinmi aldıktan sonra unutup gitme bizi indirebildinmi uygulamaları :D :D

osman214

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle herkese teşekkürler
telefonu aldım siyah kapak fakat 2 tane daha kapak çıktı pempe ve gri fakat siyah daha şık
telefon word exel pdf txt falan filan açıyor desteklemediği format yok gibi bişey
mp3 için 1 tane müzik attım bence çok önemli değildi fakat güzel çalıyo.
tasarım olarak internettekilerden şık(alttaki açma kapama tuşu belli değil)
130 gr ama daha hafif sanki yada basınç yaptığı alan büyük olduğu için hissettirmiyor
internet hızlı
ekran kesinlikle 5800 lar gibi değil.kapasitif ekran ve 2.8"(2.8" den büyük duruyor)
oyun olarak içine(adlarını unuttum) ... bird , araba sensörlü(yine 5800 gibi değil oynanabilirlik var),bide top yükledim(sensörlü)
uygulama olarak konuşan kedi , zippo(5800 gibi değil sensörle açılıyo) , pusula (doğru) , piyano , paint , daha birçok adını bile hatırlamadığım uygulama
pili : aldığımda otoparkta karıştırmaya başladım toplam 2 saatte falan pil %15 uyarısı geldi şarja takın yazdı bende taktım yaklaşık 5.30 saattir karıştırıyorum.
kamera:telefon üzerindeki resimlere bakarsak güzel fakat daha pcye atmadım
dosyalama sistemi:bence karışık pcden word falan attım içine 2dk aradım nerde diye fakat alışınca kolay olacaktır
wlan:samsunglardaki gibi şu bu falan demedi aradı şifre sordu direk bağlandı.
google market : baya bi uygulama falan var hepsi çalışıyo( %30 u çalışmıyo diyenlere söyliyeyim 60tane oyun yükledim hepsi çalıştı)

not:aldığım telefoncuda iphone 4 vardı.optimus me yi açtı internete falan girdi baya hızlıymış dedi.

• Beğen
Tepkiler: xserhatx

brndgn

Üye
kardesim bende bu telefonu almak istiyorum ama birkaç sorum olucak yanıtlarsan çok sevinirim
1-Ekranında multitouch varmı ?
2-Teknik servis desteği iyimi ?
3-Yükleyeceğim oyun,program vs. telefonu çok kasarmı ?
4-Galaxy Mini ile aynı ekran çözünürlüğüne sahip diye biliyorum ekran görüntüsü kötümü ?
5-Yeni çıkan android versiyonlarına kendim yükseltebilirmiyim ?
6-Telefonda birkaç şeyi birden aynı anda yapabilirmiyim ? (Örn.müzik dinlerken mesaj yazmak gibi)
7-Ekranı biraz küçük (2.8'') bu beni uygulamalarda zorlarmı ?
8-Hareket sensörü varmı ? (Telefonu yan yatırdığımda ekranında yan yatması gibi)

xserhatx

xserhatx

Üye
kardesim bende bu telefonu almak istiyorum ama birkaç sorum olucak yanıtlarsan çok sevinirim
1-Ekranında multitouch varmı ?
2-Teknik servis desteği iyimi ?
3-Yükleyeceğim oyun,program vs. telefonu çok kasarmı ?
4-Galaxy Mini ile aynı ekran çözünürlüğüne sahip diye biliyorum ekran görüntüsü kötümü ?
5-Yeni çıkan android versiyonlarına kendim yükseltebilirmiyim ?
6-Telefonda birkaç şeyi birden aynı anda yapabilirmiyim ? (Örn.müzik dinlerken mesaj yazmak gibi)
7-Ekranı biraz küçük (2.8'') bu beni uygulamalarda zorlarmı ?
8-Hareket sensörü varmı ? (Telefonu yan yatırdığımda ekranında yan yatması gibi)

senin sorularını lg ye posta olarak gönderdim

P350 model cihazda flash palyer yok o nedenle her siteden video izleyemezsiniz.

Cihazın batarya süresi aşağıda görüldüğü gibidir :

Bekleme Süresi, Maks (sa) 510
Konuşma Süresi (sa) 7

Ekranda multitouch var, LG merkez servislerimizden destek alabiliyorsunuz ayrıca anlaşmalı olduğumuz Şengüller Teknik Servis ve Arvato Teleservice de var.

Yüklediğiniz oyuna göre farklılık gösterir ancak kasma yapmayacağını düşünüyoruz.

Android versiyonlar LG Türkiye tarafından yayınlanırsa kendiniz yükseltebilirsiniz.

Telefonda birkaç şeyi aynı anda yapabilirsiniz.

Ekranla ilgili diğer markalarla kıyaslanmayacak kadar iyi bir çözünürlüğe sahip ve sizi uygulamalarda zorlamaz.

Hareket sensörü var.

Saygılarımızla…

----------Eklendi @ 23:21:55 ---------- Yazıldı @ 23:21:25 ----------

öncelikle herkese teşekkürler
telefonu aldım siyah kapak fakat 2 tane daha kapak çıktı pempe ve gri fakat siyah daha şık
telefon word exel pdf txt falan filan açıyor desteklemediği format yok gibi bişey
mp3 için 1 tane müzik attım bence çok önemli değildi fakat güzel çalıyo.
tasarım olarak internettekilerden şık(alttaki açma kapama tuşu belli değil)
130 gr ama daha hafif sanki yada basınç yaptığı alan büyük olduğu için hissettirmiyor
internet hızlı
ekran kesinlikle 5800 lar gibi değil.kapasitif ekran ve 2.8"(2.8" den büyük duruyor)
oyun olarak içine(adlarını unuttum) ... bird , araba sensörlü(yine 5800 gibi değil oynanabilirlik var),bide top yükledim(sensörlü)
uygulama olarak konuşan kedi , zippo(5800 gibi değil sensörle açılıyo) , pusula (doğru) , piyano , paint , daha birçok adını bile hatırlamadığım uygulama
pili : aldığımda otoparkta karıştırmaya başladım toplam 2 saatte falan pil %15 uyarısı geldi şarja takın yazdı bende taktım yaklaşık 5.30 saattir karıştırıyorum.
kamera:telefon üzerindeki resimlere bakarsak güzel fakat daha pcye atmadım
dosyalama sistemi:bence karışık pcden word falan attım içine 2dk aradım nerde diye fakat alışınca kolay olacaktır
wlan:samsunglardaki gibi şu bu falan demedi aradı şifre sordu direk bağlandı.
google market : baya bi uygulama falan var hepsi çalışıyo( %30 u çalışmıyo diyenlere söyliyeyim 60tane oyun yükledim hepsi çalıştı)

not:aldığım telefoncuda iphone 4 vardı.optimus me yi açtı internete falan girdi baya hızlıymış dedi.

Bilgilendirmen için teşekkürler

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Lg'ye önyargıyla yaklaşmak normal bende öyleydim ama şu anda Lg ürünü almaya karar verdim ama.. :) araştırmak lazım tabii :) Lg optimus me'den memnun kalacağını düşünüyorum ve bence android 2.2 olması avantaj. arkadaşın da dediği gibi google market uygulamaları mevcut fiyatı da 350 tl civarında bildiğim kadarıyla uygun bir smartphone:) bir de samsung'a niye antipatin var merak ettim. iyidir samsung??

technoblue

technoblue

Üye
@osman214 öncelikle hayırlı olsun optimus me'n :) kazasız belasız kullanman dileğiyle. sonra verdiğin bilgiler için teşekkürler. bir de bişey rica edeceğim senden çekmiş olduğun fotoğraf felan varsa kamera kalitesini görebilmemiz adına bizlerle paylaşabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt