tamam içimi rahattattın 2 saate falan almaya giderim
peki word falan açarmı?
sağlam bir telefon mudur?
para sorun değilde.samsunglara karşı antipatim var.

kardeşim gönül rahatlığıyla mini alablirsin oyun ve uygulamada yardımcı oluruz sana zaten ilk geldiğinde içinde quick ofice diye bişey var word excell pdf hepsini açıyo bunları takma yani ama şarz süresi biraz sıkıntılı günce 15 dk oyun 15 dk internet yapsan 1,5 gün felan gidertamam içimi rahattattın 2 saate falan almaya giderim
peki word falan açarmı?
sağlam bir telefon mudur?
para sorun değilde.samsunglara karşı antipatim var.
kardeşim gönül rahatlığıyla mini alablirsin oyun ve uygulamada yardımcı oluruz sana zaten ilk geldiğinde içinde quick ofice diye bişey var word excell pdf hepsini açıyo bunları takma yani ama şarz süresi biraz sıkıntılı günce 15 dk oyun 15 dk internet yapsan 1,5 gün felan gider
amsunglardaki gibi şu bu falan demedi aradı şifre sordu direk bağlandı.kardesim bende bu telefonu almak istiyorum ama birkaç sorum olucak yanıtlarsan çok sevinirim
1-Ekranında multitouch varmı ?
2-Teknik servis desteği iyimi ?
3-Yükleyeceğim oyun,program vs. telefonu çok kasarmı ?
4-Galaxy Mini ile aynı ekran çözünürlüğüne sahip diye biliyorum ekran görüntüsü kötümü ?
5-Yeni çıkan android versiyonlarına kendim yükseltebilirmiyim ?
6-Telefonda birkaç şeyi birden aynı anda yapabilirmiyim ? (Örn.müzik dinlerken mesaj yazmak gibi)
7-Ekranı biraz küçük (2.8'') bu beni uygulamalarda zorlarmı ?
8-Hareket sensörü varmı ? (Telefonu yan yatırdığımda ekranında yan yatması gibi)
öncelikle herkese teşekkürler
telefonu aldım siyah kapak fakat 2 tane daha kapak çıktı pempe ve gri fakat siyah daha şık
telefon word exel pdf txt falan filan açıyor desteklemediği format yok gibi bişey
mp3 için 1 tane müzik attım bence çok önemli değildi fakat güzel çalıyo.
tasarım olarak internettekilerden şık(alttaki açma kapama tuşu belli değil)
130 gr ama daha hafif sanki yada basınç yaptığı alan büyük olduğu için hissettirmiyor
internet hızlı
ekran kesinlikle 5800 lar gibi değil.kapasitif ekran ve 2.8"(2.8" den büyük duruyor)
oyun olarak içine(adlarını unuttum) ... bird , araba sensörlü(yine 5800 gibi değil oynanabilirlik var),bide top yükledim(sensörlü)
uygulama olarak konuşan kedi , zippo(5800 gibi değil sensörle açılıyo) , pusula (doğru) , piyano , paint , daha birçok adını bile hatırlamadığım uygulama
pili : aldığımda otoparkta karıştırmaya başladım toplam 2 saatte falan pil %15 uyarısı geldi şarja takın yazdı bende taktım yaklaşık 5.30 saattir karıştırıyorum.
kamera:telefon üzerindeki resimlere bakarsak güzel fakat daha pcye atmadım
dosyalama sistemi:bence karışık pcden word falan attım içine 2dk aradım nerde diye fakat alışınca kolay olacaktır
wlanamsunglardaki gibi şu bu falan demedi aradı şifre sordu direk bağlandı.
google market : baya bi uygulama falan var hepsi çalışıyo( %30 u çalışmıyo diyenlere söyliyeyim 60tane oyun yükledim hepsi çalıştı)
not:aldığım telefoncuda iphone 4 vardı.optimus me yi açtı internete falan girdi baya hızlıymış dedi.
araştırmak lazım tabii
Lg optimus me'den memnun kalacağını düşünüyorum ve bence android 2.2 olması avantaj. arkadaşın da dediği gibi google market uygulamaları mevcut fiyatı da 350 tl civarında bildiğim kadarıyla uygun bir smartphone
bir de samsung'a niye antipatin var merak ettim. iyidir samsung??