Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

krstom

krstom

Üye
hocam şimdi bunu tele atınca telin işletim sistemi s601v3 mü olacak lütfen cevap yazın:evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
s3.2 olucak
c6 ve 5xxx serisi s5.0 olucak

izmitli1983

izmitli1983

Üye
7temmuz tarihiyle daha çıkmadı 5800 güncellemesi

SilentOne

SilentOne

Üye
yarınn çıkmassa pazartesi çıkar

kcsoft

kcsoft

Üye
çıkmıyor bitürlü sabırsızlanıyorum hemen hemen diğer tüm teller için çıktı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yarın veya yarından sonraki gün çıkmazsa 1 hafta içinde çıkar

sekolele

sekolele

Üye
arkadaşlar sürekli kontrol edelim ovi süiteden ve navi den lütfen bu konu beni germeye başladı nokia böle bi olay attı ortaya bide çıkmazsa kalpten gidecem

izmitli1983

izmitli1983

Üye
5800 iyileştirme olmazsa android tellerden alacam böyle giderse

mangdaşire

mangdaşire

Üye
müjde v60.0.008 nolu sürüm çıktı :kop: (inanmayın yalan :D)

erko merko

erko merko

Üye
sırf bunun için orjinal fwye döndüm :D

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
v60 cıkarsa sadece web tarayıcı dgsir. C6 v40 lar fiyasko. Web tarayıcı dışında. . .

x3uqm4

Üye
Bana yeni sürüm mesajı geldi 4-5 Gün önce falan. Program güncellemeleri vardı yazılım güncelleme programında ancak, yazılım yoktu. (firmware) yakında çıkar heralde oda.

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Yeni sürüm kodu bence 53.0.008 olur.
Seriye göre:
51.0.006
52.0.007
53.0.008
:ehe:ehe:ehe:ehe :kop:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ya o değilde herifin biri fazla içmiş herhalde v60 ı kullanıyorum ram 70 mb çok hızlı falan vs vs. hey allahım ya üşütelenler çok....:kop:

----------Eklendi @ 22:20:32 ---------- Yazıldı @ 22:15:26 ----------

v60 cıkarsa sadece web tarayıcı dgsir. C6 v40 lar fiyasko. Web tarayıcı dışında. . .

senin fikrince öyle olabilir ama bence değil performansın artması bataryanın uzun gitmesi mesajlara yeni ifaledeler eklenmesi web tarayıcının hızlanması hiç yoktan iyidir bence buna yenilik derler çünkü nokia uzun zamandır böyle bi destek sunmamıştı :yuru

ozgunb

ozgunb

Üye
ya o değilde herifin biri fazla içmiş herhalde v60 ı kullanıyorum ram 70 mb çok hızlı falan vs vs. hey allahım ya üşütelenler çok....:kop:

----------Eklendi @ 22:20:32 ---------- Yazıldı @ 22:15:26 ----------

senin fikrince öyle olabilir ama bence değil performansın artması bataryanın uzun gitmesi mesajlara yeni ifaledeler eklenmesi web tarayıcının hızlanması hiç yoktan iyidir bence buna yenilik derler çünkü nokia uzun zamandır böyle bi destek sunmamıştı :yuru

ayrıyetten 5800 için swipe to unlock gelecek

izmitli1983

izmitli1983

Üye
tarih 8 temmuz saat gece 1 daha güncelleme çıkmadı :)

Üst Alt