C5-03 (V20.0.24) Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Ovi Suitle dene istersen ya da pcye uzağım diyorsan Uygulama/Araçlar/yazılım Güncelemeden bir kontrol et, bende oradan yakaladım güncellemeyi ama yinede ovi suitle güncelledim. (:
Ovi'de bulamadı büyük ihtimal imei numarasına göre cıkarılıyodur güncellemeler :) bu arada ilgin için sağol

nalcam22

nalcam22

Üye
ula nokıa 5800 a güncelleme nerde şimdi getcem nokıa shopu bascammmmmm ulaaaaaaaaa

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Navifirmde Görüyor v20.0.24 Hatta Türkçe De Var Ama Daha Yüklemedim :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet NaviFirm'de var ama ne de olsa yarına kadar gelir bize de. İndirmeye değmez Naviden.

barlasmlh

barlasmlh

Üye
birde telefon numarası yazarken çıkan ses varya normal ev telefonlarında çıkan o artık çıkmıyor bilmiyorum o kapanıyormuydu ama bende güncellemeden sonra kalktı

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de artık yüklüyorum Nokia Software Updater ile. 70 MB / 150 MB

----------Eklendi @ 19:54:32 ---------- Yazıldı @ 19:51:26 ----------

Yüklemeye geçti :)

barlasmlh

barlasmlh

Üye
hayırlı olsun ovi suitte varmı birde benim dediğim konuyu biliyormusun o ses kalkıyormuydu normalde

Del Rey

Del Rey

Üye
Yükleme bitti kullanıyorum.

----------Eklendi @ 19:59:12 ---------- Yazıldı @ 19:56:54 ----------

Değişiklikler: Kilit ekranı değişmiş. Tarayıcı değişmiş. Hızlanmış telefon. Arama ekranı tuş sesi kalkmış. :evet:

----------Eklendi @ 19:59:58 ---------- Yazıldı @ 19:59:12 ----------

Smileyleri de gördüm çok güzeller .)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Yükleme bitti kullanıyorum.

----------Eklendi @ 19:59:12 ---------- Yazıldı @ 19:56:54 ----------

Değişiklikler: Kilit ekranı değişmiş. Tarayıcı değişmiş. Hızlanmış telefon. Arama ekranı tuş sesi kalkmış. :evet:

----------Eklendi @ 19:59:58 ---------- Yazıldı @ 19:59:12 ----------

Smileyleri de gördüm çok güzeller .)

Darısı 5800 a :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Hadi bakalım :)

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Çok şükür bende yükleyebildim :) herkese hayırlı olsun :)

owner26

owner26

Üye
Şansa bak ya telefon bozuldu bugün servise verdim güncelleme çıkmış..Umarım serviste yüklerler yeni yazılımı :D
Tüm C5-03çülere Hayırlı olsun :heyo:

PureFood

PureFood

Üye
Hayırlı olsun 5800 kullananlar olarak beklemedeyiz çok nispet yapmayın ama kıskanıyoruz :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
navifirme de düşmüş yazılımınız birde şu anna yı çıkarsalardı.hayırlı olsun tekrar:box:d:

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Arkadaşlar Quickoffice deneme sürümü gibi bişey sürekli lisans istemekte,onun haricinde ovi rehber kaldırılmış ve maalesef açılış bi önceki sürüme göre yavaşlamış

barlasmlh

barlasmlh

Üye
bende açılışta bir fark yok ama

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar Quickoffice deneme sürümü gibi bişey sürekli lisans istemekte,onun haricinde ovi rehber kaldırılmış ve maalesef açılış bi önceki sürüme göre yavaşlamış

Dostum git uygulama yöneticinden kaldır onu, çok gereksiz. Hem telefon hafızandan yer açılsın, yerine de Picsel Smart Office yükle, daha da kapsamlı...

fbrdwn

fbrdwn

Üye

Dostum git uygulama yöneticinden kaldır onu, çok gereksiz. Hem telefon hafızandan yer açılsın, yerine de Picsel Smart Office yükle, daha da kapsamlı...
Aynen öyle yaptım :) Picsel Smart Office hem ücretsiz hem Türkçe hem de iş görüyor :)

Üst Alt