Fenerbahçe'den Açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'den Açıklama
İşte yapılan açıklama;
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 04.07.2011 tarihinde saat 10:00’da toplanarak kamuoyunu bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı yapmayı uygun görmüştür.

1- Yaşanan süreçte yönetimimiz ve tüm camiamızın Türk adaletine olan güveni tamdır. Söz konusu sürecin en kısa zamanda tamamlanarak, adaletin yerini bulacağı konusunda şüphemiz yoktur. Kulübümüz avukatları süreci anbean takip etmekte ve gerekli tüm hukuki girişimler ve değerlendirmeler anında yapılmaktadır.

2- Fenerbahçe Spor Kulübü 104 yıllık bir geçmişe sahip ciddi ve büyük bir kurumdur. Dünyanın sayılı spor kulüplerinden biri olan, hisseleri borsada işlem gören, yüzlerce çalışanı ve iki bine yakın lisanslı sporcusu bulunan ve dokuz dalda faaliyet gösteren kulübümüz, tüm sportif ve ticari faaliyetlerini dün olduğu gibi bugün de aynen ve kesintisiz biçimde sürdürmektedir ve yarın da sürdürecektir. Şartlar her ne olursa olsun kulübümüz her tür yükümlülüğünü tam ve eksiksiz yerine getirebilecek güçtedir.

3- Söz konusu soruşturmanın henüz çok yeni olması ve hukuki detayların tam olarak bilinmemesi nedeniyle çok sayıda spekülasyon ve yanlış yorumlar yapılmaktadır. Bilgi kirliliği içerisinde, kulübümüz hakkında yanlış yorumlarda bulunmamak adına, kamuoyunun resmi makamlar ve kulübümüz tarafından yapılan açıklamalar dışında hiçbir açıklama ya da yoruma itibar etmemesini önemle hatırlatırız. Basın kuruluşları ve yorumculardan da beklentimiz, kulübümüz ve camiamıza zarar verebilecek nitelikte ve henüz kesinleşmemiş konular hakkında yanlış yorumlar yapmaktan kaçınmalarıdır.

Milyonlarca taraftarı bulunan, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün içinde bulunduğu süreçten geçmişte de olduğu gibi yine camiasının kenetlenmesi ile çıkacaktır.

Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Acaba şike kanıtlansa ne açıklama yaparlar çok merak ediyorum :ehe kulübümüz şan ve şeref dolu yıllarını geride bırakmıştır :kop:

cehili

cehili

Üye
Transfer yalanlamalarına döndü la bu açıklamalar da her dakika bir açıklama :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Acaba şike kanıtlansa ne açıklama yaparlar çok merak ediyorum :ehe kulübümüz şan ve şeref dolu yıllarını geride bırakmıştır :kop:

Ya kanıtlamazsa ...
Sizler ne diyeceksiniz , ne yüzle bir daha yorumlar da bulunabileceksiniz , biz de bunu merak ediyoruz ...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
fenerin tarihine leke sürmeye çalışanlar,önce kendi pisliklerini temizlemeli kaç spor kulübü gördünüz ki başka bi adamın formayı giydirip oyuna sürsün hemde hazırlık maçında

arslansem

arslansem

Üye

Ya kanıtlamazsa ...
Sizler ne diyeceksiniz , ne yüzle bir daha yorumlar da bulunabileceksiniz , biz de bunu merak ediyoruz ...

Bir daha ki sefere daha açık seçik yapılmalı ki kanıtlansın diyecez ne diyelim :ehe

----------Eklendi @ 15:10:18 ---------- Yazıldı @ 15:09:25 ----------

fenerin tarihine leke sürmeye çalışanlar,önce kendi pisliklerini temizlemeli kaç spor kulübü gördünüz ki başka bi adamın formayı giydirip oyuna sürsün hemde hazırlık maçında

Biri tek bir adamın ve oyuncunun çocuk zihniyeti aptallık (ki pislik temizlendi) diğeri koskoca başkan ve ekibi :)

Masha

Masha

Üye
Herzaman yanınızdayız merak etmeyin herşey açıklığa kavuştuğu zaman konuşanlar ne yapıcaklar bekliyorum. Fenerbahçe bir cumhuriyettir ve bu ıftıraların öcü alınır. Düşünüyorumda iftiralar belli olduğu zaman ne diyecekler devletede para verdiler derler bunlar bunlardan korkulur

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adamlar öncelikle kendi önündekileri görmüyorlar ki ... At gözlükleriyle baktıkları için , ne desen boş ... Hadi
Tutturmuşlar bir sevda gidiyorlar . Allahın sopası yok ki ..! Muhakkak bir cevap verilecektir ...

India

India

Üye
bugün herkeste bir "at gözlüğü" çılgınlığı var :) cevap bekliyorsan yakında gelir

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
beşiktaş ve galatasarayın bizi sevmemesini anlıyorum ya onlara da hak vermek gerekir abi düşünsene adam her istediği topçuyu alıyor,sense fabianonun takımıyla görüşmek için randevu talep ediyosun ben hayatımda böyle bir kamuoyu duyurusu görmedim ya:ehe

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
arslansem

arslansem

Üye
Kamuoyu Aydınlatma Platformu(Kap)'a haber vermeden yapılan her transfer görüşmesi ceza ile sonuçlanır

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
beşiktaş ve galatasarayın bizi sevmemesini anlıyorum ya onlara da hak vermek gerekir abi düşünsene adam her istediği topçuyu alıyor,sense fabianonun takımıyla görüşmek için randevu talep ediyosun ben hayatımda böyle bir kamuoyu duyurusu görmedim ya:ehe

Onlar zaten ayrı bir alem...:d: Hiç sorma ....:ehe

cehili

cehili

Üye
Tabi aldıkları oyuncular için transfer yalanlaması yapan bir klüp daha yok :ehe:ehe
Ayrıca o açıklama olmasa ceza verileceğini bilmeyenler daha bir ayrı taraftar :kop:

• Beğen
Tepkiler: arslansem
arslansem

arslansem

Üye
Tabi aldıkları oyuncular için transfer yalanlaması yapan bir klüp daha yok :ehe:ehe
Ayrıca o açıklama olmasa ceza verileceğini bilmeyenler daha bir ayrı taraftar :kop:

Harbi yaa :kop: kimdi o hangi futbolcuydu :kop: ilgilenmiyoruz söz konusu değil diye açıklama yapıldı adam çıktı 2 gün sonra teklifi reddettim dedi :d: gel de şimdi bu kulübün açıklamalarına inan.Geçmişimiz şan şeref dolu,hukuksuzluk yoktur vs. :d:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
randevu talep ettiğinin hiç bir cezai yaptırımı yok,futbolcuyla izinsiz konuşmak yasak.Gidipte kulüple görüşmeden önce randevu talep ettik diye açıklama yayınlanmaz :D vermişler mi randevuyu he?:ehe

fenerbahçenin izlediği taktik doğru ayrıca yalanlayacaksın ki fiyat artmasın

cehili

cehili

Üye
Ya reddedeni bırak bu seneki transferleri bile yalanladırlar :D Sadece serdar hariç :kop:

----------Eklendi @ 15:24:43 ---------- Yazıldı @ 15:23:45 ----------

randevu talep ettiğinin hiç bir cezai yaptırımı yok,futbolcuyla izinsiz konuşmak yasak.Gidipte kulüple görüşmeden önce randevu talep ettik diye açıklama yayınlanmaz :D vermişler mi randevuyu he?:ehe

Valla yalanlamasa daha ne kadar fiyatı arttıp alabilir bilmiyorum artık.
Örn:Emenike:kop:

arslansem

arslansem

Üye

Eee sonra nasıl resmi siteye inanacaksın :D kaynağı sağlam %100 doğru tek internet siteleri kulüp siteleridir.Fenerbahçenin ki hariç mi oldu şimdi yani :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
emenikeye verilen para normal bence adamın daha yaşı kaç önünde uzun yıllar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt