Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atom bombası (icat edene...)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
atom bombası (icat edene...)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
asla yapılmaması gereken bişey ama aslında japonlar onu haketti
Daha doğmamış çocuklarda mı hakketti?Üç beş siyasetçinin cezasını masum siviller ödüyor.
Ayrıca icat edene... demişsin.Yanlış düşünüyon bu konu hakkında einstein ''Ben atomu insanlığa hizmet etmek için buldum. Onlar bomba yapıp birbirlerini yok ettiler.'' sözüyle kendini savunmuştur.
OğuzcanAbi
Üye
ALPARS™;3570516' Alıntı:
Daha doğmamış çocuklarda mı hakketti?Üç beş siyasetçinin cezasını masum siviller ödüyor.
Ayrıca icat edene... demişsin.Yanlış düşünüyon bu konu hakkında einstein ''Ben atomu insanlığa hizmet etmek için buldum. Onlar bomba yapıp birbirlerini yok ettiler.'' sözüyle kendini savunmuştur.
bunu japonlar asla hak etmedi japon siyasetçiler haketti sadece... ama cezasını biz bile çektik...
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
ALPARS™;3570516' Alıntı:
adı üstünde siyaset o zaman doğmamış çocuklarını düşünerek siyaset yapacaklardı
zaten japonlarada insan denilmez adamlar cenin yiyor yahu onlara bi bomba daha atılamsı lazım
ALPARS™;3570516' Alıntı: