galaxy ACE'mi galaxy GİO'mu ????

Sponsorlu Bağlantılar

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ACE'mi galaxy GİO'mu ????
gio daha ağır basıyor gibi :D tabi kamera ve flaş önemsizse :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ace daha üstün fakat gio daha ucuz kamera ve flaş önemli değilse gio tercih edilebilir ama gio fiyatına kamera flaş ve çok daha fazlasını istiyosan huawei ideos x5 modelini bi düşün derim :oke:

nexpow

nexpow

Üye
ace daha üstün ama pek fark yok

xinsurer

xinsurer

Üye
Kamera ve flaş haricinde aralarında pek fark yok..

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
sonunda kararımı gio dan yana yaptım :ehe

nexpow

nexpow

Üye
hayırlı olsun

61semih

61semih

Üye
telefonu almışsın fakat yınede yazıyım senın dusuncedekı arkadaslara yardımcı oluruz belkı.ace tabıkı daha ustun bır telefon kamerasının yanında 0,3 inç ekranı daha buyuk bluebooth 3.0 var ve en onemlısı gorillaglass ekrana sahıp.

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
telefonu almışsın fakat yınede yazıyım senın dusuncedekı arkadaslara yardımcı oluruz belkı.ace tabıkı daha ustun bır telefon kamerasının yanında 0,3 inç ekranı daha buyuk bluebooth 3.0 var ve en onemlısı gorillaglass ekrana sahıp.
gio nun ekran sağlamlığı daha ktü diyosun yani :ehe

sangreal_1905

Üye
gio ile ace tamemn aynı donanım olarak aralarındakı fark 5.0 mp 3.5 ınc ekran ve gorılla glass cam bunun ıcn 200 tl daha fazla vermek pek mantıklı gelmıo

61semih

61semih

Üye
gio nun ekran sağlamlığı daha ktü diyosun yani :ehe
kötü değil vasat sıradan bır ekran dayanıklılıgı kırmayı denemedım fakat ekrana fazla baskı yapınca(özellıkle basmatık telefon kullananlar abanınca)ekran baskı goren yer renklenıyor bır lcd monutere bastırmıssın gıbı oluyor
gio ile ace tamemn aynı donanım olarak aralarındakı fark 5.0 mp 3.5 ınc ekran ve gorılla glass cam bunun ıcn 200 tl daha fazla vermek pek mantıklı gelmıo

bencede bende o yuzden gıo aldım dusunmeden zaten :)

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
bnm içi bastırılması önmli değil yaa ıphonun ekran bile düşünce kırılıo. bnm için çizilmemesi önmli çok şükr telefonu düşüren birisi değilm

xinsurer

xinsurer

Üye
Hayırlı olsun, güzel bir cihaz, iyi bir tercih.. kapasitif ekranı çizmen için sert cisimler kullanman lazım, kapasitif ekranlar parmakla kullanım için tasarlandığından parmak ta ekranı çizmeyeceğinden sorun olmaz :oke:

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun, güzel bir cihaz, iyi bir tercih.. kapasitif ekranı çizmen için sert cisimler kullanman lazım, kapasitif ekranlar parmakla kullanım için tasarlandığından parmak ta ekranı çizmeyeceğinden sorun olmaz :oke:

inş. dostum suan gio'mda öyle bi çizk yok :D

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
iyi cihaz kullandım gule gule kullan (gio )

y n s c n

y n s c n

Üye
Gio'da kamera flaşı yok, ace'de çözünürlük problemi var piksel yoğunluğu az. Sen karar ver :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Gio'da kamera flaşı yok, ace'de çözünürlük problemi var piksel yoğunluğu az. Sen karar ver :oke:
ace nin ekranı 320 480 ise pixellenme denen olay olur ama daha yüksekse olmaz 3.5 inç ekrana göre en ii çözünürlük ideos x5

Takipçi Satın Al

Üst Alt