N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
N8 almaya değer mi beyler ?
şimdi ben donanıma önem veririm. Kaliteli fotoğraf çeksin, kaliteli sesi olsun derim ki bunlar n8'de var.
Usb on the go, fm vericisi, zenon flaş ve hdmi da cabası.
Symbian anna gelirse fiyatı artabilir hemen alayım diyorum şu 2 hafta içinde.

Aklımı karıştıran tek cihaz galaxy s...

Ama neredeyse herkes galaxy s önermesine rağmen ben bi türlü ne telefona ne de android'e ısınamadım. Malzemesi de dandikmiş.

Yani n8 doğru seçenek gibi görünüyor ama size sormadan yine de almak istemedim.

Ne yapayım millet?

nonamex

Üye
OTG, Kamera, HDMI ve FM Verici sizin için çok önemliyse N8 alın. Ama Internet performansı, güncel oyun ve programlar , güncel işletim sistemi, hız sizin için daha önemliyse kesinlikle Galaxy S alın.

• Beğen
Tepkiler: iatis
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Malzeme kalitesi olsun şekil olsun n8 daha iyi,ama işletim sistemi ve donanım olarak Galaxy s daha iyi bence.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu konu çok karışcak şımdıden söyleyim eğer eğer dediğin özelliklere bakıyorsan al derim ayrıca gs2 dicem ama fiyatı malum..n8 fiyatı artmaz.. öyle bir aptallık daha yapamaz nokia.. ben bu gün htc desire hd ye baktım çok buyuk resmeb bilgisayar bana buyuk geldi. n8 iyidir ama tercih senin:oke:

nonamex

Üye
bu konu çok karışcak şımdıden söyleyim eğer eğer dediğin özelliklere bakıyorsan al derim ayrıca gs2 dicem ama fiyatı malum..n8 fiyatı artmaz.. öyle bir aptallık daha yapamaz nokia.. ben bu gün htc desire hd ye baktım çok buyuk resmeb bilgisayar bana buyuk geldi. n8 iyidir ama tercih senin:oke:

Desire HD'nin aşırı büyük ekranı - bir özellik, 2 hafta kadar elimdeydi. Şarjı kullansamda , kullanmasamda bitiyordu. Ayrıca yaz geldi taşıması zor olur cepte ve elde falan. Cüzdandan daha büyük :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler aklımı karıştıran bi konu falan da ben 5800'a cwf attım n8 gibi oldu. Şimdi bana n8 aldığım taktirde aynı telefonu tekrar alıyormuşum gibi geliyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
walla öyle ama kullanış kolaylığı sağlar o başka ama özel pantolon diktirmem gerekir onun için:ehe

nonamex

Üye
ya beyler aklımı karıştıran bi konu falan da ben 5800'a cwf attım n8 gibi oldu. Şimdi bana n8 aldığım taktirde aynı telefonu tekrar alıyormuşum gibi geliyor.

5800 üzerine N8 alan biriyim. Aynı hissiyatı bende yaşadım ilk başlarda ve telefona alışma devresi diye bir şey yaşamadım. Bütün menüler aynı olduğu için :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye

yok be ben baktım bildiğin c6 o sadece birden fazla ekranlı görmstüm bi tane ama yaramaz en önemlisi ekran dokunmatiği daga iyi n8 in

mesut1979

Üye
slm,arkadas bende sana samsung galaxy öneririm,bence gidip n8 e birsürü para verme sanma ki güncellemeler geldikten sonra uygulamalar sayisi artacak diye elop bunu gecen ay acikladi gittikce uygulamalar ve oyunlar dahada az cikacak nedeni ise bütün yazilimcilarini WP7 yönledireceklermis,windowsphone almaya nedersin daha yeni sistem ve cok hizli ayni android gibi ,suan daha az uygulamalari var ama gün gectikce uygulama sayisi artiyor hele sonbaharda mango update geldikten sonra süper olacak türkiyeyi bilmiyorum ama almanyada fiyatlari baya ucuz suan burada 229 euro(460 TL) samsung omnia HD7 ,ama hayatta nokia symbian almam aylar gectikce herseysi dahada azalacak symbianin.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
risqkrt

risqkrt

Üye
sakin alma galaxy s2 alabiliyosan onu al alamiyosan galaxy s al bu telefonlarin kameralarida gayet iyi
.boyle oahali telefonlarda onemli olan internet performansi ve symbian bu konuda cok kotu.
2. El iphonelarada bakabilirsin telefona bi jailbreak atsan binlerce uygulama var belese jb atmakta cok kolay bisi pcye usbden bahliyorsun telefonu nex next tamamdir :)
biraz uzun oldu ama ins yararli olur

-omer-

-omer-

Üye
bence değer arkadasm symbian hemen ölmez daha uygulamalar cıkacaktr cnkü dünya üzernde milyonlarca symbian kullancısı var :evet: bende süphelydm beklesemmi beklemesem mi diye ama aldm iyiki almısım diyorm :oke:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
usta paran varsa git galaxy s 2 al bugün baktım da inanılmaz bişey yaw çift çekirdek işlemci falan süper

mcnpl4

mcnpl4

Üye
internet performansı dediğin nedir ki bi opera yüklersn olur biter

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
internet performansı dediğin nedir ki bi opera yüklersn olur biter

evet arkadaşlar bu konuda ben de bu arkadaş gibi düşündüm. Video önemli değil, çünkü vodafone'un hızı ile izlemem imkansız. Wlan olan yerlerde laptoptan giriyorum zaten.

android'in uygulamaları beni cezbediyor.

Fakat ilk mesajda da dediğim gibi baya bi android kullandım ama bi türlü ısınamadım.

Çok karışık yaa ...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
karışık şeyler bnm ilgimi çekmiştir hep. android alcak olsam en önemli android telefonlar tablet pc ler gibi çok büyük bence... küçük ve karışk şeyler hep ilgimi çekmiştir ama öyl bi telefın bulamadım

nonamex

Üye
evet arkadaşlar bu konuda ben de bu arkadaş gibi düşündüm. Video önemli değil, çünkü vodafone'un hızı ile izlemem imkansız. Wlan olan yerlerde laptoptan giriyorum zaten.

android'in uygulamaları beni cezbediyor.

Fakat ilk mesajda da dediğim gibi baya bi android kullandım ama bi türlü ısınamadım.

Çok karışık yaa ...

Yani, sizin istekleriniz N8'le daha bir uyuşuyor gibi. Ama Oyun ve Uygulama konusunda ölü bir işletim sistem. Elop kendi açıkladı Program ve Oyun şirketlerini WP7'ye yönlendireceklerini. Ayrıca Opera Mobile sayfaları inanılmaz yavaş açıyor ve aşırı bellek tüketimi var. Tek faydası kinetik scrollingi başarılı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
elopun ne dediği belli deil ki bi öyle bi böyle..

bboyQ7

bboyQ7

Üye
n70-n73 üstüne telefon görmedim canavar gibiler maşallah :oke:

• Beğen
Tepkiler: WebStyle