N8 veya C7 için sertifika alan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
N8 veya C7 için sertifika alan var mı?
Arkadaşlar benim C7im var abimin N8i var.. İmei numarasını vermketen çekiniyoruz. Aranızda veren var mı? Opda güvenli bir site mi? Yardımlarınızı bekliyorum...

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Vala ben aldım Opda'yıda 4 5 yıldır bilirim bir sorun yaşamadım. Bir kaç yerde duydum imei kopyalıyorlar die ama bilmiyorum şimdi oyunları soırunsuz yüklüorum.

alikan-N8

alikan-N8

Üye
Bende bulaşmıyorum bu opda mıdır nedir o tarz sitelere imei numaramı yazmak istemiyorum. Unsigned oyun yada program varsa yüklemiyorum oluyo bitiyo.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben kullanıyorum . Şu ana kadar bi sorun olmadı . Bende isterdim yapmamayı ancak unsigned uygulamaları açamamak insanın moralini bozuyor .

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bende aldım bu opda dan 8. sertifikam sorunsuz.

ozggurr

ozggurr

Üye
bende aldım bu opda dan 8. sertifikam sorunsuz.

Ben yillardir opda kullaniyorum... N8'e optadan sertifika aldim...
Cin'de yasiyorum bir ay sonra Turkiye'ye gelip N8'i Turkiye'de kaydettirecegim, o esnada sorun yasanirsa forumda yazarim...

Istersen bir ay daha sabret, bekle bir deneyelim...

Ya da opdadan sertifi akildiktan sonra yirtdisindan getirilip turkiye'de pasaporta yazdirilan bir N8 sahibi varsa benden once tecrubesini anlatirsa daha iyi olur...

Burdan okuyanlara davettir...

ugur6565

ugur6565

Üye
ben c7 n8 aldım hiç sorun yok gayet güzel 2 3 ay oldu güvenli site

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende aldım sertifika n8 kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım henüz

symbianware

symbianware

Üye
Arkadaşlar benim C7im var abimin N8i var.. İmei numarasını vermketen çekiniyoruz. Aranızda veren var mı? Opda güvenli bir site mi? Yardımlarınızı bekliyorum...

3 yıldır opda'yı kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.. Kopyalama falan söyleniyor ama muamma yani..

pasha14

pasha14

Üye
Ben C7 için sertifika aldım daha bir sorun yaşamadım.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben c7 için aldım henüz bi sorun yok

boyabatlı

boyabatlı

Üye
usta siz aldık diyorsunuz ne hikmetse bana vermiyorlar c7ye alamıyorum önceden bende alıyordum fakat 1 ay oldu üretiliyor diyor ama yok kaç defa başka üyelik açtım bana garezlerimi var

STaT!C

STaT!C

Üye
usta siz aldık diyorsunuz ne hikmetse bana vermiyorlar c7ye alamıyorum önceden bende alıyordum fakat 1 ay oldu üretiliyor diyor ama yok kaç defa başka üyelik açtım bana garezlerimi var

Sanırım sitenin ingilizce sürümünü kullanıyorsun çinceye çevir 3gün içinde indirirsin. Eğer çinceden anlamam dersen çince kullanırken google translateyi kullan:oke:

romaz

romaz

Üye
evet arkadasım dogru soyluyor bende 2 gun bekledım ingilizce olarak çinceye cevirince hemen verdı sertıfıkayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt