5800 format attım hala nete giremiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
5800 format attım hala nete giremiyorum...
Arkadaşlar telefona birçok uygulama yükledim ama arada sorunlu bi kaç dosya da attım galiba.Neyse çok daha sonra 1 1 buçuk ay sonra internete girememeye bşladım.avea yada şifresini doğru yazdığım halde wlan dan bağlandığımda sırasıyla şu hataları alıyorum

Bağlantı kurulamıyor...

Web : İşlem gerçekleştirilemiyor...

Ama şunu yaptım telefona format attım ve hatsız tercihte wlandan bağlandı.Hafıza kartını takıp yedeklerimi almıştım yükledim tekrar aynı hale döndü .:off:

'Patron

'Patron

Üye
Hatsız bağlandıysa hattının int bağlantısında sorun var.Müşteri hizmelerınden int ayarlarını al.

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
şuan hatsız da bağlanamıyorum avea dan da bağlanamıyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o telefonla bağlanıp ne yapacaksın?

----------Eklendi @ 23:50:42 ---------- Yazıldı @ 23:50:20 ----------

:ehe

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
öyle birşey yazdın ki şimdi milli piyangodan para çıktı onumu alırsın yoksa bi mersedes mi der gibi oldu sence ne yapabilirim ?

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumu pcden tarayamıyormuyum nod32 bi işe yaramıyor pc den tarayamıyorum tel pc bağlayıp hafıza kartını taramak için ne yapmam gerekiyo ne tür bir program kullanmam gerekir????

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşlar telefonumu pcden tarayamıyormuyum nod32 bi işe yaramıyor pc den tarayamıyorum tel pc bağlayıp hafıza kartını taramak için ne yapmam gerekiyo ne tür bir program kullanmam gerekir????
oviden eset yada 30 günlük kaspersky mobile security yuklersen işini görür. :oke:

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
deneyim bi inş. bulur bulamaz ise :(

tnsl

Üye
aynı sorunu bende c5-03te yaşadım soft format attım düzeldi sen hangi formatı attın peki?

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
netim var genelde evde oluyorum eğer netin olmadığı biryere gidersem günlük 100mb internet veriyor avea 1 lira karşılıgında alıyorum film bile izliyorum.

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunu bende c5-03te yaşadım soft format attım düzeldi sen hangi formatı attın peki?

attım olmadı ama tekrar deniycem soft formatı çünkü tam ne oldugunu hatırlamıyorum

----------Eklendi @ 20:07:34 ---------- Yazıldı @ 19:05:34 ----------

Tamam arkadaşlar çok sağolun oldu.Virüs programı halletti kaspersky indirdim ve dertten kurtuldum :):)

Com1ng

Com1ng

Üye
sorun neymis

Kǔr Şâd

Üye
5800 bu normaldir :D

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
sorun basıt....... yedekleme yapıyorsunuz sonra hard format atıyoruz..... yedekleme yapmıstık ya gerı yukle dıyoruz ama tum yedekledıklerımız ıcınden sadece dosyalar secenegı var onu gerı yuklemıyoruz ıste be kadar..... sorun bende de vardı yaptım oldu....:yuru

N!rvana

N!rvana

Üye
    Konu Sahibi
Virüs girmiş sanırsam yedeklerimi aldım telefona virüs programı yükledim taradıkdan sonra düzeldi.Ama sorun şu ki pc den tele yedeklerimi aktarıcağıma tekrar yedek alıp üstüne yazmışım bi açıyorum bom boş :) anlayacağın rehber ajanda mesajlar gitti hehe geri yükle derken yedek al demişim :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt