hangi telefonu alsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdmerdm

erdmerdm

Üye
    Konu Sahibi
hangi telefonu alsam
Arkadaşlar dokunmatik kızaklı kapaklı vs. olmayan klasik bir telefon almayı düşünüyorum eski telefonum 6233 artık ömrünü doldurdu 400-600 tl arası hangi telefonu önerirsiniz :hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Bence symbian harici bişey alabilirsin, ama dokunmatik istemiyosun o kötü.

erdmerdm

erdmerdm

Üye
    Konu Sahibi
şimdi n97mini var kuzenimin onu kullanıyorum rahat değil dokunmatik bekli alışkandeğilim diyedir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sony ericcson'un yeni çıkardığı bi telefonu vardı ama ismini tam hatırlayamıyorum. Ya da
Nokia 6700c alabilirsin.

(ilk defa nokia tavsiye ettim. Garip bi şeymiş :ehe)

fireman87

fireman87

Üye
@pondus Hacı neo'yu diiyosun sen,

@erdmerdm ; her telefonun dokunmatiği öyle olucak diye bişey yok, yağ gibi kayanlarda var.. 590 liraya huewai ideos x5'i öneririm ama o kadar para veremem diyorsan eğer 350 liraya optimus me'yii tavsiye ederim, ikisindede android 2.2 froyo var..

erdmerdm

erdmerdm

Üye
    Konu Sahibi
aslında aklımda 6700c bide c5 var :) biyerden başlamak lazım ponduss:):)

Del Rey

Del Rey

Üye
Sen sade birşey istiyorsun. Bu konuda Symbian'ın üzerine telefon bulunmuyor. Nokia'dan bakabilirsin. Aslında C5 alabilrisin. Çok iyi bir telefon değil ama ortalama biri için iyidir ;)

erdmerdm

erdmerdm

Üye
    Konu Sahibi
dışı sade içi sade olmasın :)

technoblue

technoblue

Üye
symbian'a hiç girme bence. yarın ne olacağı belli değil nerdeyse. @dolgona iyi smartphone'lar tavsiye etmiş. huawei ve optimus me. ikiside şu anda özellikleri ile fiyatı kıyaslandığında piyasadki en uygun smartphone'lar.

DiabolicBoy

Üye
Kardeş kesinlikle ideos x5 veya motorola flipout oneririm, o fiyata ozellik olarak rakipsiz bu modeller

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxy gio veya galaxy fit olabilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
@pondus Hacı neo'yu diiyosun sen,

@erdmerdm ; her telefonun dokunmatiği öyle olucak diye bişey yok, yağ gibi kayanlarda var.. 590 liraya huewai ideos x5'i öneririm ama o kadar para veremem diyorsan eğer 350 liraya optimus me'yii tavsiye ederim, ikisindede android 2.2 froyo var..

dostum ben Hazel'i kastetmiştim. :oke:

samety500

samety500

Üye
samsung galaxy gio çok iyi bir tercih. ideos x5 güzel tlfn ama servis vb skntı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt