yeni yazılımı hemen kurmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Diğer telefonlar için bu hafta çıkacak. Herhangi bir hata olabilir, sonuçta daha önce yaşandı.

Aynen arkadaşım bazı arkadaş tepkili mesajlar yazıyorlar yanlış anlamayın benimki ne sizin güncellemenize karışmak nede sizinle dalga geçmek benimki sadece bir uyarı lütfen yanlış anlamayın.

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de hemen yüklicem. Tarayıcı çok güzel...

PureFood

PureFood

Üye
Aynen arkadaşım bazı arkadaş tepkili mesajlar yazıyorlar yanlış anlamayın benimki ne sizin güncellemenize karışmak nede sizinle dalga geçmek benimki sadece bir uyarı lütfen yanlış anlamayın.

Peki o sorun ne olabilir mesela ilk yükleyince. Ben bu telefonun 7 aylık kullanıcısıyım telefon aldığımda V51di V52 çıktıktan 5 ay sonra Martta V52 güncellemesini yaptım, ancak bunda çıkar çıkmaz yapıcam, tongaya düşmeyelim.

Del Rey

Del Rey

Üye
Birkaç NC yorumunu çevireyim o zaman:

Respect to Nokia. I am still a happy Nokia 5800 owner. Makes me glad to hear, that we're still getting updates! Thanks for that.

Nokia'ya saygılar. Hala bir 5800 sahibi olduğum için mutluyum. Hala güncelleme alabildiğimizi duymak beni sevindirdi! Bunun için teşekkürler.

The new web browser is great to see coming!
Critical for visiting securing banking websites - need a trustable web browser that isn't possibly 'tainted' by 3rd party developers.

Chinese is a nice addition - is there still no way to add a Chinese keyboard to non-Chinese models? Universal FEP & add-ons to any Symbian phone model is highly desirable!!

Yeni web tarayıcısının geldiğini görmek müthiş! Güvenli bir biçimde banka işlemlerinin yapıldığı bir siteye girmek riskli bir iş - büyük ihtimalle kusurlu 3. parti geliştiricilerinin yapmadığı güvenli bir tarayıcıya ihtiyacımız var.

Çince güzel bir ekleme olmuş - ama hâlâ çince olmayan telefonlara Çince klavye eklenemiyor? Herhangi bir Symbian telefonda evrensel FEP ve eklentiler olması çok çekici!!

I have a Nokia 5530 XM, and really need a better web browser, is very good but need a little more.

Bir 5530 XM'im var ve gerçekten daha iyi bir web tarayıcıya ihtiyacımız var, ** iyi ama daha iyisine ihtiyacımız var.

Bazı yorumlar bunlar :) Eğer "C6 ana ekranını 5800 için istiyorum" veya "Bilmemne adlı telefona da gelsin" gibi yorumları kaldırırsak yrum sayfası sayısı 1'in yarısı bile etmez. Bunlar çoğu.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı tam ekran olması düzelse müthiş olcak

ercan5800xm

Üye
ben güncelledim süper olmuş.hiç bir sorun yok.harika olmuş.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
yeni yazılım güncellemesi çıkacaksa smiley olsa ve tema efekti sorunu ortadan kalksa keşke. C6 kurmam bile. Ama belli olmaz :naughty:

bthn_997

bthn_997

Üye
arkadaş tarayıcı tam ekran olmasın istiyo niyeyse

Del Rey

Del Rey

Üye
Onun ayarı vardı ya bak böyle de olabiliyor:

Tam ekran güzel aslında neden ki. Zaten ayarlanıyor da...

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
ben onu demiyom yandaki seçenekler kayboluyoya nefret ediom bazen kayboluyo deliriom

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Çıktığı gün güncellerim, baktım hacklenmiyor "JustHackIt" yada "HelloOx" ile o zaman biraz söverim ama olsun sertifikam var sonuçta =)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnimde biyerde olması sertifika daha yeni bir cfw yükledim buqun ama 1 haftada 9 fw oldu yha :D

Barbo2

Barbo2

Üye
iyi bak bakim sony filan yazmasın telde tam ekran sorunu hayret daha neler duycaz bu forumda :)

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
orji. fw de bile tam ekran sorunu olmadı bnde

samety500

samety500

Üye
bence hemen yüklemeyin bekleyin hatalı da olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt