khytr89
Üye
en çok sevilen telefondur kendisi
c5-03 iyiki almamışsın.kasası sorunlu çatlıyor ayrıca 3g yok.. tek fazlası 5mp kamerası ama 3.2 den pekte farklı olacağını sanmam.
bu fiyata bu özellikte başka bir telefon bulamazsın..
gps-3g-2 kamera (3.2 af)-8gb kart-wi-fi-640 a bilmem kaç ekran çift hoparlör... zor yani. günümüzdeki gps aletleri bile nerdeyse bu fiyata.
ben değiştirmeyi düşünüyordum fakat sanırım 1 yıl daha devam edeceğim. seneye daha bomba etkisi yaratacak cihazları bekliyorum. bluetooth 4 çıkmış,usb 3.0 var ama telefon yok,4g falan bunlar seneye çıkar. bu tel şu an için çok çok iyi.
bence hala taş gibi
hızlı bir yazılımla tadından yenmezdi ama kısmet işte..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan bakabilirsiniz. belki bir smartphone olarak işlemci,ram,ekran kartı gibi özellikleri düşük olabilir ama yinede o bir efsane... yeni güncellemede gelecek bakalım fazla bir bekletimiz yok zaten.yeni ovi maps ve browser dışında biraz da hızlanma getirecekmiş. müzik kalitesi kulaklıkta n91 den sonra gelir fakat kendi hoparlörüyle dinleyince n91 i geçiyor tabiki... zaten müzik odaklı bir telefon.. oyun ve ofis işleri 3. 4. planda..c5-03 iyiki almamışsın.kasası sorunlu çatlıyor ayrıca 3g yok.. tek fazlası 5mp kamerası ama 3.2 den pekte farklı olacağını sanmam.
bu fiyata bu özellikte başka bir telefon bulamazsın..
gps-3g-2 kamera (3.2 af)-8gb kart-wi-fi-640 a bilmem kaç ekran çift hoparlör... zor yani. günümüzdeki gps aletleri bile nerdeyse bu fiyata.
ben değiştirmeyi düşünüyordum fakat sanırım 1 yıl daha devam edeceğim. seneye daha bomba etkisi yaratacak cihazları bekliyorum. bluetooth 4 çıkmış,usb 3.0 var ama telefon yok,4g falan bunlar seneye çıkar. bu tel şu an için çok çok iyi.
bence hala taş gibi
hızlı bir yazılımla tadından yenmezdi ama kısmet işte..

o telefon hi-fi kulaklık desteğine sahipti bende bir tane büyük sony hi-fi kulaklıklardan var.. şu ana kadar o kulaklıktan zevk alabildiğim tek alet n91. ipotmuş voltmenmiş iponmuş zırtponmuş yanında halt etmiş