MENU de silinmesi tehlikeli olan uyg gizleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
MENU de silinmesi tehlikeli olan uyg gizleyin
Bu mod herhangi bir uygulamanın menü simgesini gizler, kullanılmayan veya gereksiz olanlarını gizleyebilirsiniz.cfw hazırlarken bazı uyg kaldıramazsınız kaldırsanız bile bir çok sorunlarla karşılaiırsınız onun için gizlemek en güzeli benim tel de rehber-kamera gibi uyg güzlidir menude gözükmez.şimdi nasıl yapıldığına gelelim

1. Kopyala 101F8847.txt Z: \ private \ 10202be9 \ C: \ private \ 10202be9 \
2. C kopyaladığınız dosyayı düzenleyin
3. Dosyanın 0x8 dize bölümünün tırnak arasındaki uygulama UID (0x olmadan ) ekleyin. Birden fazla uygulama eklemek için, virgül koyulması gerekir

örnek
Taskman UID 2001AE70 gibidir:
0x8 string "2001AE70, 10008d5e" 16777216 cap_rd = alwayspass cap_wr = WriteDeviceData

4.Telefonu yeniden başlatın

Uygulamaları yeniden göstermek için, dosyadan UID silin ve C 101F8847.cre dosyasınıda silin: \ private \ 10202be9 \ klasörüne devam etmektedir.

NOT:
Bu iişlemleriyapmak için teşefonunuz hackli olmalı
Bu mod sadece bir uygulama simgesini gizler, onu kaldırmaz, onun güvenli bir şekilde ve kolaylıkla döndürülebilir..... ( 5800 ) denenmiştir.

BEĞENİ TUŞUNU BOŞ GEÇMEYELİM

• Beğen
Tepkiler: CENNET-X13, rudeboytr, SilentOne ve 1 kişi daha

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Yamyamca anlatım için teşekkürler.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Yamyamca şu demek oluyor. Türkçe olmayan bir metni, Google ya da diğer dil çeviri hizmeti veren sitelerden metnin anlam bütünlüğünü kaybedecek şekilde Türkçe'ye çevirerek, buraya da o haliyle konulması durumuna biz yamyamca anlatım diyoruz. Bu tarz durumlarda ne yapmamız gerekiyor? Çevirdiğimiz metnin yamyamca olduğunu kabul edip ya metni daha anlaşılır bir şekilde düzenlemeliyiz ya da anlatımı, orjinal dili ile de ilk mesaja eklememiz gerekiyor.

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
Yamyamca şu demek oluyor. Türkçe olmayan bir metni, Google ya da diğer dil çeviri hizmeti veren sitelerden metnin anlam bütünlüğünü kaybedecek şekilde Türkçe'ye çevirerek, buraya da o haliyle konulması durumuna biz yamyamca anlatım diyoruz. Bu tarz durumlarda ne yapmamız gerekiyor? Çevirdiğimiz metnin yamyamca olduğunu kabul edip ya metni daha anlaşılır bir şekilde düzenlemeliyiz ya da anlatımı, orjinal dili ile de ilk mesaja eklememiz gerekiyor.

dikkatli bak o zaman kardeş çeviri yapıldı anlamsız olmuştu ve komple silinip anlaşılır şekilde yazdım yazarken 3 -4 yerde hata yaptım onu da görürsün o kadar dikkatli isen ....

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya hocam ne uğraşıyonuz TWEAKS uygulamasını kurun. Menu Setting (9.3) eklentisini kur istediğin uygulamaları gizle daha sonra export et eklentiyi sana dosyasını verir. İster yazılıma göm ister direk kur :oke:

• Beğen
Tepkiler: ThE_kOnT
sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
telefona ne kadar çok yazılım kurulursa o kadar yavaşlar bu mod cfw uygulamak en doğrusu

ModderFurkan

Üye
Tweaks çok hafif bir program hem de telefona flaş atmadan mod yapmayı sağlıyor :nono::oke:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Tweaks çok hafif bir program hem de telefona flaş atmadan mod yapmayı sağlıyor :nono::oke:

ya hocam ben üstün diye bişey mi dedim kodlarla uğraşana kadar uygulama ile gizleyeceği uygulamayı seçsin gizler. Senin küçük dediğin uygulama benim işime yaramıştı zamanında. Eklentileri çıkmaya başlasın kodlarla uğraşmaya bile gerek kalmaz :oke:

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
tabiki herkezin tercihleri farklı oluyo ben tel uyg mümkün olduğu kadar az kuruyom menu çöplük olmuyor yani kısaca temiz bir telefon oluyor formattan sonra eski haline fazla uğraşmadan dönebiliyom

sanane1438

Üye
adam anlatım yapmış Burdakiler ise Okuyamamış Galiba arkadaşlar Okurken Bi zahmet Gözlük felan takın ya paylaşımcılara zorluk çıkarmayın |-)

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

Aleksandar

Aleksandar

Üye
teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...