Need For Speed Shift mi ? Asphalt 5 mi ? GT Racing Motor Academy mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByQwerty01

ByQwerty01

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed Shift mi ? Asphalt 5 mi ? GT Racing Motor Academy mi ?
Need For Speed Shift mi ? Asphalt 5 mi ? GT Racing Motor Academy mi ? Arkadaşlar N8 için Hangisini Önerirsiniz. :)

Utku

Utku

Üye
asphalt 5 hariç hepsi

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaş herkesin oyundan aldığı zevk farkldır hepsi forumda mevcut indirip bakabilirsin.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Utku™;3560969' Alıntı:
asphalt 5 hariç hepsi

neden? Videolarını izledim gayet de kaliteli ve güzel.

Sakın bu, telefonun kaldırmamasından ötürü bir kompleks olmasın. :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
bilgisayar mı bu kaldırmasın, sen hiçbir mobile oyunda gördün mü sistem gereksinimleri diye bir ibare?
gt racing grafik olarak çok daha kaliteli nfs'de öyle ikisi de gayet akıcı ve güzel ama asfalt sorunlu.

SilentOne

SilentOne

Üye
nfs foreverxD

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyla alâkasız mesajlar yazmaktan vazgeçin arkadaşlar.

Dampierre

Dampierre

Üye
Aslında asphalt 5 en iyisi ama o kadar iğrenç bir port yapmışlar ki, kasıyor oyun. Private dosyasına baktım, 200 mb lık tek bir dosya var (sanırım iphone yada android uygulaması), yanında birkaç dosya daha var. Sanırım emulatör gibi bir şeyle çalışıyor, doğal olarak kasıyor. Bu durumda, GT racing n8 için en iyi araba yarışı diyebilirim.

nonamex

Üye
Aslında asphalt 5 en iyisi ama o kadar iğrenç bir port yapmışlar ki, kasıyor oyun. Private dosyasına baktım, 200 mb lık tek bir dosya var (sanırım iphone yada android uygulaması), yanında birkaç dosya daha var. Sanırım emulatör gibi bir şeyle çalışıyor, doğal olarak kasıyor. Bu durumda, GT racing n8 için en iyi araba yarışı diyebilirim.

Evet, Symbian için özenmemişler pek asphalt yapımcıları...

Shift diyorum..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hiç bir araba oyunu nfs shift in eline şu dökemez , gt racing oyun seçenekleri bakımından zengin ama nfs de daha gerçekçi ve akıcı bir görsellik var araç sürüşü tepkileri gerçeğe çok yakın...

• Beğen
Tepkiler: Utku
Utku

Utku

Üye
hiç bir araba oyunu nfs shift in eline şu dökemez , gt racing oyun seçenekleri bakımından zengin ama nfs de daha gerçekçi ve akıcı bir görsellik var araç sürüşü tepkileri gerçeğe çok yakın...
%100 katılıyorum:ehe

pRime.

pRime.

Üye
Gt racing en iyisi bence

Cetger

Üye
nfs en güzelide 3 üde duruyor bende hangisini canım isterse o an onu açıyorum ha yer sıkıntısı varsa nfs

Quaresma53

Quaresma53

Üye
tabiki Gt racing usta:yuru:yuru:yuru

esatgelmedi

Üye
bende üçü de var ama hangisi dersen GT Racing Motor Academy en iyisi bence grafikleri daha çok hoşuma gidiyor. ama shift de yabana atılacak bir oyun değil. hatta benim n8 almamdaki sebeplerden biri de internette izlediğim nfs shift videoları idi. aldığım gün yüklemiştim. :oke:

STaT!C

STaT!C

Üye
Üçünü de download edip oynadım ama asphalt pek tatmin edici değil. Nfs shift veya GT racing ikisi de asphalta göre iyidir:oke:

technoblue

technoblue

Üye
1- nfs shift 2- gt racing

_ardaa

_ardaa

Üye
asfaltın sevmediğim yönü, nitro koyuyorsun her türlü donanımı ekliyorsun araca ama yarış sırasında ne sen ne kadar hızlı gidersen rakipler de o derece hızlı oluyor, başa baş gittiğin rakibin yanına nitroyada bassan geçemiyorsun ama nfs öyle değil daha gerçekçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt