Sony ericsson w595 imei

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pasaliukala

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson w595 imei
arakdaşlar sonyericsson w595 telefonum var kayıt dışı. Bunu nasıl kayıt ettirebilirim çevremde pasaportu olan birisi yok araştırdım fakat bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birisi varsa [email protected] msn adresimi eklesin konuşalım...

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım al telefonunu git bir vodafone yada turkcell bayisine cihazı kayıt ettirmek istediğini söyle pasaportu da ayarlıyorlar kayıt işlemini de yapıyorlar.

Ocean258

Ocean258

Üye
yabancı bırının pasaportunu kayıt yaptırırken hattında onun ustune olmasını ıstıyorlar baska hatta kullanamıyorsun. bence ver 20 lıra imei numarasını kırdır kafan rahat olsun. dıger turlu sadece kayıt yaptırdıgın hat calısıyor ıcınde oda 6 ay sadece

poolks

Üye
arakdaşlar sonyericsson w595 telefonum var kayıt dışı. Bunu nasıl kayıt ettirebilirim çevremde pasaportu olan birisi yok araştırdım fakat bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birisi varsa [email protected] msn adresimi eklesin konuşalım...

bnde bi prog wardı o progla cin malı telefonumu ımeı sını değiştirdiim sonuc aldım şimdi onu kullanıyorum
aynı bende de şuan sony erıcson w595 war bende usb kablosyu yok olsa ımeısını değiştiririm ama usb kablom yok ben yarın bi usb kablosu bulursam denerim %85 olumlu sonuc alnıyor bu progla kendim bizzat denedim oldu ,
işte link
telefonu driverını pc ye kuruyorsun ... ve

Bilgisayarım sağtık - özellikler - Donanım- Aygıt yöneticisini tıklayın
Bağlantı Noktaları (Com ve LTP) nin + sına tıklayın Usb Modem driverda com bağlantı noktanızın ismi yazar (örnek: Com 4 gibi)

Com bağlantı noktamızıda öğrendikten sonra IMEI değiştirme işlemlerine başlıyabiliriz.

IMEI Tool.exe programını çalıştırın
Port kısmından com bağlantı noktanızı seçin
Nev IMEI: Kısmına yeni im numarasını yazın (Kullanmadığınız kayıtlı bir telefonun IMEI NUmarasını yazmanızı tavsiye ederim)

Change Butonuna Tıklayın ve bekleyin

İşlem bitiminde IMEI change succeeded...! yazısını göreceksiniz. Telefonunuzu kapatıp açın.Telefon açıldığında IMEI numaranızı sorgulatın değiştiğini göreceksiniz.

kolay gelsin

NOT : BU PROGRAM SADECE XP İŞLETİM SİSTEMİNDE CALIŞMAKTADIR WİN 7 VE VİSTADA CALIŞMIYOR bilginize

By WanTed ___...

hnba

Üye
bunun vistada çalışan versiyonu yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt