arakdaşlar sonyericsson w595 telefonum var kayıt dışı. Bunu nasıl kayıt ettirebilirim çevremde pasaportu olan birisi yok araştırdım fakat bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birisi varsa
[email protected] msn adresimi eklesin konuşalım...
bnde bi prog wardı o progla cin malı telefonumu ımeı sını değiştirdiim sonuc aldım şimdi onu kullanıyorum
aynı bende de şuan sony erıcson w595 war bende usb kablosyu yok olsa ımeısını değiştiririm ama usb kablom yok ben yarın bi usb kablosu bulursam denerim %85 olumlu sonuc alnıyor bu progla kendim bizzat denedim oldu ,
işte link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonu driverını pc ye kuruyorsun ... ve
Bilgisayarım sağtık - özellikler - Donanım- Aygıt yöneticisini tıklayın
Bağlantı Noktaları (Com ve LTP) nin + sına tıklayın Usb Modem driverda com bağlantı noktanızın ismi yazar (örnek: Com 4 gibi)
Com bağlantı noktamızıda öğrendikten sonra IMEI değiştirme işlemlerine başlıyabiliriz.
IMEI Tool.exe programını çalıştırın
Port kısmından com bağlantı noktanızı seçin
Nev IMEI: Kısmına yeni im numarasını yazın (Kullanmadığınız kayıtlı bir telefonun IMEI NUmarasını yazmanızı tavsiye ederim)
Change Butonuna Tıklayın ve bekleyin
İşlem bitiminde IMEI change succeeded...! yazısını göreceksiniz. Telefonunuzu kapatıp açın.Telefon açıldığında IMEI numaranızı sorgulatın değiştiğini göreceksiniz.
kolay gelsin
NOT : BU PROGRAM SADECE XP İŞLETİM SİSTEMİNDE CALIŞMAKTADIR WİN 7 VE VİSTADA CALIŞMIYOR bilginize
By WanTed ___...