N9'da Android Uygulamaları Çalıştırılabilecek

Sponsorlu Bağlantılar

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
N9'da Android Uygulamaları Çalıştırılabilecek
Uzun süredir biz N900 kullanıcılarını merakta bırakan android emülatörü N9 ile beraber bizimle buluşacak... Eminim N900'ümüz de bundan nasiplenir...

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r, brksnr, kaan dean ve 1 kişi daha

mert_1047

mert_1047

Üye
hah sonunda alien dalvik geldi işte olay budur (f)androidçiler çatlasın!!! 4eVer Meego İnşallah n900 de nasibini alır komşuda pişer bize de düşer:)

kaan dean

kaan dean

Üye
android yine goz kirpiyr su meretten ne vazgecebildim nede tam anlamiyla kullanabildim allakbullak etti beni android:angry:

Dampierre

Dampierre

Üye
nokia iyi telefon yapmış desenize, gerçekten android uygulamaları çalışacaksa galaxy s2 gibi bir telefon olucak bu telefon

uribaju

uribaju

Üye
calistiracak diyolar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
hah sonunda alien dalvik geldi işte olay budur (f)androidçiler çatlasın!!! 4eVer Meego İnşallah n900 de nasibini alır komşuda pişer bize de düşer:)

Ne kadar saçma bir yorum... yazık yazık...çalışsa bile o kadar verilmli olamaz zamanla göreceğiz teknoloji dinyası yalan haber olabilirde :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
videosunu izlersen aynı şeyleri tamamen yapabiliryor N900 maemo 5 de ayrıca engadget, slashgear ve gsmarenanın yalan haberleri hiç yalan çıkmıyor nedense

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen gsmaraneda yalan olmaz

mert_1047

mert_1047

Üye
Ne kadar saçma bir yorum... yazık yazık...çalışsa bile o kadar verilmli olamaz zamanla göreceğiz teknoloji dinyası yalan haber olabilirde :oke:

Bu kadar emin olmayın arkadaşların dediği gibi izlediğim bi videoda twitter google maps tarzı programların android olmayan cihazlardada çalışabileceğini myriad alien dalvik takım başkanı kanıtladı hatta sonradan ortaya çıkmıştı google bu açığı kasıtlı yaptı diyorlar çünkü programları kendi chrome os una aktarmayı düşünüyor gibisinden şeylerde görmüştüm istenince herşey mümkün daha bundan 10 yıl öncesine gidersek mac os x port imkansız gözüyle bakılıyordu intelle anlaşma yaptığı an yaklaşık 2005 den bu yana hackerlar bi açık keşfettiler onun sayesinde ondan bu yana takır takır mac kurulabiliyor intel işlemcili normal pclere hatta takır takır da çalışıyor kendim bizzat laptopumda denedim bi mac kadarda seri hatta bu işin iyice uzmanlaşmışları tam birebir mac donanımı bulup cihazda sorunsuz update bile alıyorlardı!!! bu bile mümkünken android programlarına siz imkansız gözüyle bakınca çıkınca görüşürüz zaten bu senenin sonuna yetiştireceğiz diyorlar en geç bu iş fake bi iş değil bizzat adamlar bi konferansda kanıtladı. çok da stabil olacaktır rahat olun!

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Nokia yine yaptı yapacağını... Ama çok sürmez egemenliği iPhone 5 çıkınca nokia yavaştan yine yollanır. Her seferinde böyle olmuyor mu? :ehe

• Beğen
Tepkiler: brksnr, Keş Remzi ve Yigit315
-starkiller-

-starkiller-

Üye
Nokia yine yaptı yapacağını... Ama çok sürmez egemenliği iPhone 5 çıkınca nokia yavaştan yine yollanır. Her seferinde böyle olmuyor mu? :ehe

bu sefer olmaz çünkü gerçekten tatmin edici bir cihaz sundu işlemcisiyle olsun hafızasıyla olsun hem alien dalvik yaptığı programla android uygulamalarını meego'da çalıştırabilecek yani uygulama olarak da sıkıntı yok :ehe

pRime.

pRime.

Üye
bu sefer olmaz çünkü gerçekten tatmin edici bir cihaz sundu işlemcisiyle olsun hafızasıyla olsun hem alien dalvik yaptığı programla android uygulamalarını meego'da çalıştırabilecek yani uygulama olarak da sıkıntı yok :ehe

Katılıyorum.

OğuzcanAbi

Üye
ilginc

nexpow

nexpow

Üye
hani android boştu noldu şimdi onun uygulamalarını çalıştıracak diye seviniyonuz :) ne diyim aga hayırlı olsun size

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Uruloki

Uruloki

Üye
uygulamalarınu çalıştırabilecek diye sevinmiyoruz ki yani ios u da çalıştırabilseydi onada sevinmezdik biz uygulama sıkıntısı çekmicez ona seviniyoruz yoksa android yine boş bir işletim sistemi

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
iPhone 5 ten bahsediyoruz n9'u yaparken bile iPhone 5 kasasından etkilenmiş olmalılar bence. n9 da güzeldir ama iPhone 5'ten bahsediyoruz Samsung'dan değil :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
siyahterapi eğer hırsızlıktan bahsediyorsan neden apple nokiayaya 608 milyon dolar ödeyecek

nexpow

nexpow

Üye
uygulamalarınu çalıştırabilecek diye sevinmiyoruz ki yani ios u da çalıştırabilseydi onada sevinmezdik biz uygulama sıkıntısı çekmicez ona seviniyoruz yoksa android yine boş bir işletim sistemi

kendinizi kandırın böyle symbian anna gelir n9 gelir kurtarır sizi androidi kullanan herkez biliyo nasıl oldugunu

Uruloki

Uruloki

Üye
şunu sormak istiyorum hadi nokia desteği bıraktı diyelim N900 ü olanlar ne yaptı hiçbir şey bilmedin böyle şûrsuzca konuşuyorsunuz siz kapılmışsınız bir anrdroid sevdasına mesela bilirmisin ki hiçbir güvenlik yazılımı şirketş android i önermez çünkü kullanıcı bilgilerini çalıyor sonra en çok trojan virüs tarzı yazılım onda var ve gariptir ki bunların hepsi android market den çıkıyor sadece bilmeden konuşuyorsunuz olay o yani

Üst Alt