vaaaaay. Gerçi biz ejder kastetmiştik. Nasıl buldun peki? korece sözlükten baktım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: vaaaaay. Gerçi biz ejder kastetmiştik. Nasıl buldun peki? Genişletmek için tıkla ... korece sözlükten baktım
Pondusss' Alıntı: vaaaaay. Gerçi biz ejder kastetmiştik. Nasıl buldun peki? Genişletmek için tıkla ... korece sözlükten baktım
Amaru Shady Üye Konu Sahibi enwer k' Alıntı: korece sözlükten baktım Genişletmek için tıkla ... nerden geldi aklına?
bboyQ7 Üye Uruloki' Alıntı: eee Uruloki yi söyleyin o zaman ama ponduss sen söyleme biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Ya bu korelilerin gözleri gibi kelimeleride çekik geliyor bana
Uruloki' Alıntı: eee Uruloki yi söyleyin o zaman ama ponduss sen söyleme biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Ya bu korelilerin gözleri gibi kelimeleride çekik geliyor bana
Uruloki Üye bu ingilizce anlamı yüzüklerin efendisi wikisinden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız elfçe ejdarha demek kaynak silmarillion
bu ingilizce anlamı yüzüklerin efendisi wikisinden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız elfçe ejdarha demek kaynak silmarillion
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: bildiğim bilgilerdi zaten sağol Genişletmek için tıkla ... kime söylediğini bilmiyorum ama eğer benim için söylediysen ; bir şey değil. Sadece yazmak istedim ve yazdım.
Necmati' Alıntı: bildiğim bilgilerdi zaten sağol Genişletmek için tıkla ... kime söylediğini bilmiyorum ama eğer benim için söylediysen ; bir şey değil. Sadece yazmak istedim ve yazdım.
Necmati Üye Pondusss' Alıntı: kime söylediğini bilmiyorum ama eğer benim için söylediysen ; bir şey değil. Sadece yazmak istedim ve yazdım. Genişletmek için tıkla ... sana dedim zaten sorun yok zaten yazmanda
Pondusss' Alıntı: kime söylediğini bilmiyorum ama eğer benim için söylediysen ; bir şey değil. Sadece yazmak istedim ve yazdım. Genişletmek için tıkla ... sana dedim zaten sorun yok zaten yazmanda
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: sana dedim zaten sorun yok zaten yazmanda Genişletmek için tıkla ... peki.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ebuş...' Alıntı: ben onu necatiyle mematinin birleşimi sanıyodum necmati Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Starsley' Alıntı: hadi gene iyisin necmi anlamlı bir nick in oldu Genişletmek için tıkla ...