Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N97 ram kafayı yiyecem
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KELGER
Üye
Konu Sahibi
N97 ram kafayı yiyecem
Arkadaşlar gerçekten bu n97 nin ram ı yüzünden bir gün çıldıracam adamlar dandik 5230 a bile 70 mb ram vermişler gelde delirme
ibrahimibil
Üye
vallah bende aydı dertten muzdaripim ama yapacak tek bişey var nokia memory reorginer o da v22. de var ben yükleyemedim o nuda
mardok
Üye
5230 olarak küçümsediğin telefon s60v5 işletim sisteminde en fazla CPU'ya sahip olan telefon N97 yrine C6 alsaydın daha iyi yapardın
psychopaht
Üye
biz 5230 alirken sen sirf klavyesi var diye n97 alip kazigi yediysen napalim? cogu ram karsilastirmasinda 5230 daha yuksek sonuclar aliyo "dandik" n97 den.
biz 5230 alirken sen sirf klavyesi var diye n97 alip kazigi yediysen napalim? cogu ram karsilastirmasinda 5230 daha yuksek sonuclar aliyo "dandik" n97 den.
5800 da 76 alan bi mehmetcan01 vardi onu kasttetim tum v5lerde. yoksa 5230 ram olarak n97den daha iyi tabi ki
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Arkadaşlar ram yüzünden telefonunuzu küçük, değersiz, işe yaramaz görmeyin. Adam gibi modlayan biri çıkarsa sizde yüksek ram değerleri görebilirsiniz (bana göre). Kendi 5230'umda en yüksek ram değerini orjinal/c6 cfw farketmez 55 MB olarak ölçüyordum. Aldım telefonu elime adam ettim. Şimdi 78 MB'ye kadar çıktı. Bence biraz zorlarsam 90'a kadar çıkartırım. Onada gerek duymuyorum
djdeycan
Üye
bide şu açıdan bakın N97 çıkalı çok oldu nokia ramlern düşük kaldığını fark etti oyuzden yeni çıkan tüm telefonlara yüksek ram çıktı bizde telefonu aldğmzda ram i cpu su yüksek olan hangsyse onu alırdk bnm aldğmda en iyi telefon N97 şimdi ise farklı bi çok tel var