Corby Pro Kies ile Pc Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arbalot

Arbalot

Üye
    Konu Sahibi
Corby Pro Kies ile Pc Bağlantısı
Arkadaşlar Merhaba;

Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlandım ama şimdi bağlanmaya çalıştığımda siyah ekran geliyor bağlantı kuruldu diyor sonra yok oluyor, sonra tekrar geliyor, tekrar yok oluyor bu bağlı kaldığı süre boyunca devam ediyor. Ama kies ile hiçbir şekilde bağlanmıyor telefona.

Zeynell

Üye
ayni sorun bende de var telin sarji dolnca yapiyo onu o degilde beni kieste internete tiklayinca hata veriyo digerleri vermiyo bi iternet sildim tekrar kurdum 10 kere falan yine olmadi sistemi geri yukledim gene olmadi baska trlude baglanmiyo internete yardimedebilir mi biri?

aksamgunesi

Üye
ayni sorun bende de var telin sarji dolnca yapiyo onu o degilde beni kieste internete tiklayinca hata veriyo digerleri vermiyo bi iternet sildim tekrar kurdum 10 kere falan yine olmadi sistemi geri yukledim gene olmadi baska trlude baglanmiyo internete yardimedebilir mi biri?
aynen arkadaşlar aynı sorun bende de oluyor.zeynelin dediği gibi olabileceğini bende düşündüm ama yine fark yok. şarj olduğu zaman kesilmedi bi defa bağlantı.dedim heralde şarj olunca kesilmiyor.ama yok yine aynı.az yada tam şarj farketmiyor.nasıl halledebiliriz bu konuyu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt