nokia c5-03 internete girmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

kadolak31

kadolak31

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 internete girmiyor
arkdslar oviden bi program indiriodum program yuklenirken telefon takıldı bende sinirlendim bataryayı cıkarıp taktım sonra telefonu acınca muzik calar acılmadı beyaz bi ekranda kalıo internete de girmio baglanamıyor dio fakat pc ye kablodan baglayıp pc den baglanıyo nete simdi ben bu teli napim hard format atımmı diorum ama korkuyorum bi yardımcı olursanız makbule gecer

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Soft format at *#7370# hafıza kartını bilgisayara kopyala çünkü senden şifre isteyecek sen diyeceksin ben şifre koymadım diye mecburen biçimlendirmek zorunda kalacaksın şimdiden uyardım bak :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503 ve 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
Soft format at *#7370# hafıza kartını bilgisayara kopyala çünkü senden şifre isteyecek sen diyeceksin ben şifre koymadım diye mecburen biçimlendirmek zorunda kalacaksın şimdiden uyardım bak :D
Tabi ben format atarken bunu bıldığım için onceden şifreyi değiştirdim boyle bir sorun yaşamadım :cool

ahmetc503

az kalsın bendede aynısı olcak tı senin sayende bunu öğrenmiş oldum :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt