Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg optımus 2x sıfır kutusuyla ve sılıkon kılıf !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurnl
Üye
Konu Sahibi
Lg optımus 2x sıfır kutusuyla ve sılıkon kılıf !!!
Arkadaslar 30 haziranda yurtdisina geri donuyorum ve cihaz sifir,jelatini uzerinde orjinal kutusu ve bir adet seffaf silikon kilif ile satiliktir.Cihaz simkilitsizdir ve kayit alan arkadasa aittir.Yer Antalyadir.Fiyat 1125 ytl.
technoshark
Üye
normal piyasası ne kadar ki bu kadar fiyat çekiyorsun ?? ayrıca garantisi felan varmıdır..
Hesap sorar gibi yazmissin piyasasi neki bu kadar fiyat cekiyosun diye, bide garantisi varmi diye soruyosun sana ne diyim daha ben,arastir bul,yada nezaket kurallari ile sor elimden geldigi kadar yardimci oliyim
Arkadaslar 30 haziranda yurtdisina geri donuyorum ve cihaz sifir,jelatini uzerinde orjinal kutusu ve bir adet seffaf silikon kilif ile satiliktir.Cihaz simkilitsizdir ve kayit alan arkadasa aittir.Yer Antalyadir.Fiyat 1125 ytl.
Hocam su garanti olayini acikliyim:Turkiye de satilmayan bir telefonun garantisi kim derse desin olamaz.Bana verdiginiz linkte 2 yil garantiden bahsetmissiniz ama garantiyi veren satis yapan site ve kendi teknik elemanlari ile garanti veriyorlar,sitedeki ilanin en altinda getekli bilgileri goruceksiniz,yapacaklari garanti ise yazilimdan oteye gecmiyecektir.selamlar
SezginKeskin7
Üye
Türkiyede 1250 tl civarı alınabiliyo bu cihaz android telefonları comdan.
Hocam ozelden yazanlar var bide adamlar bos mezar ariyolar.alin bi ucak bileti gidin alin uygun fiyata,sanki tarlada yetistiriyorum,yurtdisindan buraya gelirkende isinlanarak geliyorum,ucaga falan bir suru para vermiyorum,neyse arayin bulursunuz