Hyper Glow by sevimlibrad S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hyper Glow by sevimlibrad S60v5
Hyper Glow by sevimlibrad

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada tema çok güzel olmuş Sevimlibrad :D
önizlemede güzel ama screen'leri biraz daha iyi yerleştirin bidahakinde:ehe altta eski screen'ler görünüyor :D

• Beğen
Tepkiler: mr.cLown
'Patron

'Patron

Üye
Sevimlibrad bunu carbide.uı ylemı yapıyor?

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
herhalde kardeş ben profesyonel tema yapımcısıyım,başka bir ne ile yapılır?online sitemi? emek yok nitelik yok onlarla yapılan nasıl olur?:)

Del Rey

Del Rey

Üye
Profesyonel tema tasarımcısı ancak LogonAniket olabilir.

@SevimliBrad; belki de benim zevklerimdendir ama şu temalarının renk uyumları üzerinde biraz daha çalışmalısın... Bir de Nokia N8'in bir Media Bar'ı yok.

'Patron

'Patron

Üye
herhalde kardeş ben profesyonel tema yapımcısıyım,başka bir ne ile yapılır?online sitemi? emek yok nitelik yok onlarla yapılan nasıl olur?:)
profesyonel bi program daha vardı symbian theme maker de sanırım :)
zor mu bu carbide.uı denesem yapabilirmiyim?

PureFood

PureFood

Üye

Ownskin'den bahsediyosun sanırım :ehe

@SevimliBrad; belki de benim zevklerimdendir ama şu temalarının renk uyumları üzerinde biraz daha çalışmalısın... Bir de Nokia N8'in bir Media Bar'ı yok.
Resimler shopla N8'e oturtulmuş sanırım :D N8'de rehber ve tuşlar ikonları da yok benim bildiğim.

Del Rey

Del Rey

Üye
Resimler shopla N8'e oturtulmuş sanırım :D N8'de rehber ve tuşlar ikonları da yok benim bildiğim.

(h) Orası çok gülünç görünüyor. Birşey daha var farkettiğim. Sevimlibrad'in avatarında "Theme Maker" yazıyor. O "Theme Designer" olmalı. "Theme Maker" dersek bir insandan çok makine veya yazılımla alakadar ederiz işi. Örneğin Carbide.ui Theme Maker. Carbide.ui Theme Designer deneni görmedim, ama maker'ın kullanıldığı çok yer var.

----------Eklendi @ 22:09:06 ---------- Yazıldı @ 22:07:43 ----------

profesyonel bi program daha vardı symbian theme maker de sanırım :)
zor mu bu carbide.uı denesem yapabilirmiyim?

Carbide.ui zor değildir ama temanın adam gibi bir tem olması için Adobe Illustrator, Adobe Photoshop evya bunun alternatifi olarak Inkspace bilmelisin. Ayrıca Nokia Developer; yeni MeeGo 1.2 Harmattan ve Anna dizayn kaynaklarını da bize sundu. :bigstar:

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye

:D haha sen önce N8 için bir tema olmadığına iyi bak bu 5th ed tema ben N8 için tema yapmıyorum sanırım sen bu nedenle bu dediklerini sis dosya üzerinde göremedin,ve tüm elemanları adobe ile yapıyorum bana buradan temadan anlamayanlar bir şey öğretmesin ,rica ediyorum bilginiz olmayan konularda bana öğretmeyin ha bilen öğretebilir memnun olurjm (önce bu tema bir N8 için değil) her tema yapımı farklıdır) ve avrupalılar " theme maker" kelimesini kullanıyorlar her zaman google de araştırın her tema yapanı

----------Eklendi @ 22:44:18 ---------- Yazıldı @ 22:40:03 ----------

o dedigin zat LogonAniket mu ne baktım default icon yapıyor beğenmedim iğrenç boşver sevimlibrad defaultu her kes yapar kodlayarak yapmak zor bir iş hata kaldırmıyor

Del Rey

Del Rey

Üye
LogonAniket Nokia'nın sertifikalı bir grafikeri ve tema dizaynırı ve de tüm default C6 / N8 / S^3 temalarını yapan kişi. :evet:

----------Eklendi @ 22:54:06 ---------- Yazıldı @ 22:52:50 ----------

Ayrıca, "Maker" kelimesi ne için kullanılır tekrar bir öğren derim. :) Nedeni, LogonAniket ve diğer Nokia ekipleri ile konuşuyorum. Daha önce dediklerini hiç de duymadım. :oke:

----------Eklendi @ 22:58:14 ---------- Yazıldı @ 22:54:06 ----------

Aynı zamanda sırrımı biraz ortaya koyuyorum ama, ben de bir grafikerim. Yalnızca birazcık bekle zaten ondan sonra açıklicam. Ondan sonra da zaten grafik nedir görürsün.

Bu temanın açıkçası ikonları özellikle de "ovi" simgesi berbat. Estetikten uzak. Aynı zamanda da renk uyumu yerleri karıştırılmış buğulu bir gökkuşağının oluşturabileceği kadar.

Gradientlerin hiçbir zaman o şekilde çok açıktan çok koyuya yapılmaması gerekir. Herhangi bir profesyonel tasarıma bakarsan da hafif geçiş olduğunu görebilirsin. Bu iPhone'dan tut HTC telefonlarına kadar böyledir.

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
belli zaten nokianın default temaları basit biliyorsunki o halde söze gerek yok : :evet: anlayana

----------Eklendi @ 23:00:55 ---------- Yazıldı @ 22:59:30 ----------

LogonAniket Nokia'nın sertifikalı bir grafikeri ve tema dizaynırı ve de tüm default C6 / N8 / S^3 temalarını yapan kişi. :evet:

----------Eklendi @ 22:54:06 ---------- Yazıldı @ 22:52:50 ----------

Ayrıca, "Maker" kelimesi ne için kullanılır tekrar bir öğren derim. :) Nedeni, LogonAniket ve diğer Nokia ekipleri ile konuşuyorum. Daha önce dediklerini hiç de duymadım. :oke:

----------Eklendi @ 22:58:14 ---------- Yazıldı @ 22:54:06 ----------

Aynı zamanda sırrımı biraz ortaya koyuyorum ama, ben de bir grafikerim. Yalnızca birazcık bekle zaten ondan sonra açıklicam. Ondan sonra da zaten grafik nedir görürsün.

Bu temanın açıkçası ikonları özellikle de "ovi" simgesi berbat. Estetikten uzak. Aynı zamanda da renk uyumu yerleri karıştırılmış buğulu bir gökkuşağının oluşturabileceği kadar.

Gradientlerin hiçbir zaman o şekilde çok açıktan çok koyuya yapılmaması gerekir. Herhangi bir profesyonel tasarıma bakarsan da hafif geçiş olduğunu görebilirsin. Bu iPhone'dan tut HTC telefonlarına kadar böyledir.
onu sen ind190 sor paket benim değil o zaman o iğrenç yapmıştır

Del Rey

Del Rey

Üye
Son bir şey, madem bir S^3 teması değil ve iyi bak bu böyledir diye de diretiyorsun, belki de bundan gurur da duyuyorsun, hatta yanlış ve gülünç ekran görüntüsü bile koyuyorsun; neden S60v5 olmayan bir telefon olan N8'in içine koydun? :evet:

----------Eklendi @ 23:04:12 ---------- Yazıldı @ 23:01:35 ----------

O basit temalar, profesyonel temalar. Çocuk işi gibi duran temalar olsaydı, çoğu insan bu temaların taklidini istemez veya S60v5 sürümlerinin çıkması için yalvarmazlardı. Bkz. Yeni X7 Temaları. Forumda kaç tane taklit X7 teması çıktı. Orjinali ise yapılmıyor.

İkon paketleri iğrenç, ve sen de sanırım kabul ettin. İğrenç olan ikon paketini neden koydun pekala? :) LogonAniket; Anna ikonlarının bir çoğunun da yapımcısı. Bu nedenle istediği gibi ikonları değiştiriyor veya kullanıyor...

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve sevimlibrad
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
mehmet alıştırdı skywalker dogru degil :D haklısın bir dahakine yapmam ne yapayım hoş oluyor diye koydum N97 kaba duruyor biliyorsun N8 daha kibar tamam konu kapandı :)tşkler eleştirilerin için

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
bthn_997

bthn_997

Üye
LogonAniket'in temaları sadelikleri ve renk uyumları ile devleşiyorlar. LogonAniket mükemmel temalar yapıyor hakkını yemeyin :evet:

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Bu arada tema çok güzel olmuş Sevimlibrad :D
önizlemede güzel ama screen'leri biraz daha iyi yerleştirin bidahakinde:ehe altta eski screen'ler görünüyor :D

Zaten kime yaptırdı bunu bilmiyorum ki, bana ilk attığında bende gördüm ama bir şey demedim. :D :D

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
napayım preview yapmak bir sanat :( yüzüme vurmayın her şeyi beceremem ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt